IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
didilica
post Jan 24 2006, 12:39 PM
Post #101

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

didi, tu de unde esti? sa intreb daca mai aduce?  :-*

Eu sunt din Timisoara si n-am nevrozat ca nu de mult timp am luat hena de la sipa (blond) si individele alea o tineau una si buna ca nu exista neutra!  >:(
O sa intreb si eu la magazinul cu pricina daca nu pot cumva sa comande si henna neutra, daca tot aduc produse de la sipa.
:-*
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 24 2006, 12:42 PM
Post #102

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

eu in buc pe unde am intrebat de henna neutra, toata lumea ridica din spranceana si-mi spune ca nu exista, d'apoi sa mai imi si comande ce ei cred ca nu exista...
poate am timp sa merg pana la cocoru'...

+Quote Post
Ariana
post Jan 24 2006, 02:27 PM
Post #103

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

si io vreau neutraaaa...

+Quote Post
didilica
post Jan 24 2006, 02:52 PM
Post #104

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

si io vreau neutraaaa...

Eu am gasit la Enigma vopsea de la Sipa, o sa intreb daca nu pot sa comande si din aia neutra. Te tin la curent.  :-*

+Quote Post
angelito
post Jan 24 2006, 04:20 PM
Post #105

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Fetelor, v-am spus, daca nu gasiti henna neutra, cautati senna, ceai de senna, cred ca se gaseste mult mai usor (vedeti ca si in lista de ingrediente postata de Didi acea "henna neutra" contine 99% senna).

Eu asa am de gand sa fac, amestec multa senna cu putina henna (culoare deschisa), si alte chestii, si voi vedea ce iese. Va tin la curent ;)! Totul e sa ajung sa ies din casa, ca-s racita destul de rau si pe gerul asta...

Acolo in spate la Cocor am inteles ca e locul minunat  :D unde se gasesc nuante de henna mai "rare", deci daca aveti drum...

BTW, a incercat cineva "henna blonda"?

Daca va intereseaza, uitati-va si la topicul despre vopsele de par "ne-daunatoare", am postat acolo despre o vopsea din plante care se pare ca e foarte buna!

Va  :-* :-* :-* :-*!

P.S. off-topic: Elle, ce mai face bebe?!  :-*

+Quote Post
elle_ni
post Jan 24 2006, 05:15 PM
Post #106

Incurabil

Member No.: 107

P.S. off-topic: Elle, ce mai face bebe?!  :-*

te pupic angelito....se pare ca ii merge destul de binisor cu tratamentul homeopat...cel putin asa a aspus ieri medicul, deci, continuam...te tin la curent la skimbari majore ...pana cum i-a trecut dermatita de pe tot corpul, mai putin pe spate, unde are cruste, care stau sa cada, si in contact cu apa se inrosesc.

referitor la produsele de spalare, medicul mi-a recomandat un sapun de barbierit, moale, care se gasea acum 100 de ani, dar nush pe cine s aintreb de el, sau de la hofigal, sapun moale vegetal, dar parca mi-e cam teama sa-l incerc pe bietul copil...asa ca momentan nu-l spal decat cu apa, iar pe cap cu sampon klorane special pentru alergici...

sar'na de intrebare....dar imi pare rau ca esti racita...poate concomitent cu sotretul asta ar prinde bine si un imunostimulator ....

auzi tu, dar ceaiul asta senna ce stie  sa faca?intareste radacina, revigoreaza pielea capului sau ce?ca l-as combina si eu cu henna peste cateva zile cand ma voi vopsi din nou cu henna...si cat de concentrat sa-l fac?poti detalia pls un pic?adica cum intentionezi tu sa-ti faci pasta de henna cu senna?ca ma cam bate si pe mine gandul de un experiment....

+Quote Post
angelito
post Jan 24 2006, 05:51 PM
Post #107

Incurabil

Elle, ma bucur sa aud ca bebe e mai bine, e clar ca e pe calea cea buna!!!! Cat despre sapunuri, eu una n-am fost asa incantata de sapunul moale de la Hofigal, adica n-am vazut cine stie ce efecte spectaculoase, si aveam si pe vremea cand l-am folosit eczema. Deci...

Cat despre senna, dar, are efecte asupra parului si scalpului ca si henna, si am explicat intr-un post ieri cum am de gand sa fac pasta. Mai detaliat de atat o sa postez dupa ce voi cumpara ingredientele, pentru ca am vazut ca fetele de pe hennaforhair le lasau la cald o veeme, in fine, era o procedura mai complicata.

Dar tu, ce culoare naturala ai si ce culoare ai vrea sa obtii? Ca sa-mi dau seama cam ce fel de amestec ar trebui sa "produci"...

+Quote Post
Cleo
post Jan 24 2006, 06:07 PM
Post #108

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

elle_ni  :-* pt tine si bebe

mie Sipa nu-mi place mi-a placut tare Sonia .... cred ca-s veterana printre voi la folositul hennei fac 2 ani in vara

am incercat si eu o combinatii de pe henna for hair si au iesit un mare chix .... combinatii cu vin rosu, apoi cu boia, ceai de musetel concentrat etc  ???.... cel mai efectiv a fost praful amestecat cu apa calduta ....

iar aici in Canada am vazut peste 12 culori de henna inclusiv neutra .... dar cat de grozave sunt nu stiu.... am incercat odata un blond si n-a iesit nimic (eu sunt bruneta) ....

Sipa am vazut ca au catalog cu multe culori dar repet Sonia mi-a placut mai mult

+Quote Post
angelito
post Jan 24 2006, 07:02 PM
Post #109

Incurabil

H, eu vroiam sa incerc cu ceai de musetel concentrat, ma gandesc oricum ca rau nu are ce sa faca, in cel mai rau caz nu face nimic  :D...

Henna Sonia este cea cu o fata asa, gen desen indian, pe ambalaj? Sau asta-i cealalta?

Oricum, pentru cele care vor sa-si schimbe mai radical culoarea parului, am inteles ca exista vopsea naturala si eficienta si la noi (informatii in topicul despre vopsele).

+Quote Post
Delphina
post Jan 24 2006, 07:53 PM
Post #110

Dependent

Member No.: 50

Sipa e cu fata indiana..

Sonia e cu o tipa care sta cu capu-n jos si-si revarsa o claie de par ondulat.

Si da, henna neutra este senna, in fapt.

+Quote Post

33 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:47 AM