![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Angelito sigur ca rau nu-ti face .... eu eram dezamagita de rezultat pt ca vroiam sa se vada ceva si nu s-a cunoscut .... iar cand am amestecat henna cu vin rosu :- si-asa henna miroase "superb" apoi cu vinul era o combinatie ucigatoare ....
fetele acolo pe hennaforhair au niste culori superbe dar mie nu mi-a iesit cu nimic mai deosebit dupa amestecarea hennei cu fel de fel de chestii si-apoi si la capitolul rabdare stau tare prost .... mai mult de 2 ore nu rezist cu chestia aia pe par ... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun si eu de experientele mele cu henna: cand m-am facut prima data a iesit f frumos, toate firele de par albe au devenit rosii (inchis), iar restul parului, care-i saten inchis de la mama lui, o idee mai inchisa. In soare avea parul niste reflexe rosiatice, o nebunie.
Eu am parul gros si sarmos, am stat cu henna o noapte in cap. La a 2-a tentativa, unde am folosit aceeasi henna, procedeul a fost acelasi, efectul a fost zero :'( Nici nu mai stiu ce henna era, una de prin India, intr-un ambalaj de lumea a 3-a :ametit: Atata tin minte, ca era 100% henna, fara alti aditivi. Cred ca o voi incerca din nou, parul meu e tare uscat si n-am gasit inca in comert un produs care sa-l hidrateze cum trebuie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Dar tu, ce culoare naturala ai si ce culoare ai vrea sa obtii? Ca sa-mi dau seama cam ce fel de amestec ar trebui sa "produci"... :-* culoarea mea naturala (eu vreau sa o deskid foarte usor, prin cateva reflexe roscat-castanii), a e saten-roscat inkis (culoarea castanei, poate kiar mai inkis, iar eu vreau niste tente un strop mai calde): |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ei, si ca sa concluzionez reteta de henna (copiata de la angelito, of couse :P...)..ar suna in felul urmator:
henna saten deskis senna (ceai cica...sa vezi ce o sa alerg io dupa ceaiu' asta, de albesc toata :-X ) ceai de musetel concentrat (p'asta il fierb mult si bine?adica se bazeaza pe fierbere 30 minute sau pe cantitate mare de musetel fiert cateva minute?) suc de lamaie (asta decoloreaza usor, sau are si alte efecte?) unlei de masline vitamine A+E uleiuri esentiale (de care anume si la ce folosesc?adica le pun asa, la deruta, sa-mi miroasa mie bine capatzana cat stau cu pamanatu'n cap, sau fac si ele ceva p'acolo ???) angelito, scuza-mi ignoranta, dar kiar as vrea sa stiu cam ce efecte are fiecare ingredient pe care-l adaug la pasta, nu de alta, dar am un par frumos, dar tot as vrea sa-i imbunatattesc culoarea nitzelush, fara a arata grotesc...ufffffffffff...cred ca's prea pretentioasa... apoi, cu COLR&SOIN...nush ce sa zic...parca cosmeticiana mea, acum o luna se lauda ca s-a facut cu o vopsea nush de care naturala...dar panie rau era nuanta aia...ziceai k a mancat morcov crud cot la cot cu Bugs Bunny :magandesc: dar cu prima ocazie, cred k iau cate una din fiecare, adica incerc henna+senna, apoi color&soin, apoi ma car la unbirea la parter si iau si samponul colorant regal-blabla...si atunci sa vedem ce-o iesi.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
QUOTE Angelito sigur ca rau nu-ti face .... eu eram dezamagita de rezultat pt ca vroiam sa se vada ceva si nu s-a cunoscut .... iar cand am amestecat henna cu vin rosu :- si-asa henna miroase "superb" apoi cu vinul era o combinatie ucigatoare .... fetele acolo pe hennaforhair au niste culori superbe dar mie nu mi-a iesit cu nimic mai deosebit dupa amestecarea hennei cu fel de fel de chestii si-apoi si la capitolul rabdare stau tare prost .... mai mult de 2 ore nu rezist cu chestia aia pe par ... Te cred, H, in legatura cu mirosul dat de combinatia henna+vin :- (de fapt cum miroase henna?!)... Cat despre rabdare, si eu stau prost, as vrea sa stau cat mai mult cu namolul in cap, dar sincer nu stiu cat voi reusi... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
QUOTE ei, si ca sa concluzionez reteta de henna (cipoata de la angelito, of couse :P...)..ar suna in felul urmator: henna saten deskis senna (ceai cica...sa vezi ce o sa aleg io dupa ceaiu' asta, de albesc toata :-X ) ceai de musetel concentrat (p'asta il fierb mult si bine?adica se bazeaza pe fierbere 30 minute sau pe cantitate mare de musetel fuert cateva minute?) suc de lamaie (asta decoloreaza usor, sau are si alte efecte?) unlei de masline vitamine A+E uleiuri esentiale (de care anume si la ce foloses?adica le pun asa, la deruta, sa-mi miroasa mie bine capatzana cat stau cu pamanatu'n cap, sau fac si ele ceva p'acolo ???) angelito, scuza-mi ignoranta, dar kiara s vrea sa stiu cam ce fecte are fiecare ingredient pe care-l adaug la pasta, nu de alta, dar am un par frumos, dar tot as vrea sa-i imbunatattesc culoarea nitzelush, fara a arata grotesc...ufffffffffff...cred ca's prea pretentioasa... apoi, cu COLR&SOIN...nush ce sa zic...parca cosmeticiana mea, acum o luan se lauda ca s-a facut cu o vopsea nush de care naturala...dar panie rau era nuanta aia...ziceai k a mancat morcov crud cot la cot cu Bugs Bunny :magandesc: dar cu prima ocazie, cred k iau cate una din fiecare, adica incerc henna+senna, apoi color&soin, apoi am car la unbirea la parter si iau si samponul colorant regal-blabla...si atunci sa vedem ce-o iesi.... Elle, in primul rand :-* ca mor de ras de cate ori citesc posturile tale, indiferent pe ce tema :morideris:! In al doilea rand, nu cred ca se gaseste atat de greu ceai de senna (se gaseste de ex. pe naturaplant.ro si alte magazine naturiste online). Ceaiul de musetel concentrat inseamna si cantitate de musetel mare, si fiert ceva vreme (acu nu e obligatoriu sa indeplinesti ambele conditii, poti de ex. doar sa pui mult musetel si sa-l fierbi mai putin). Sucul de lamaie se spune ca decoloreaza si blonzeste, dar pe langa asta am inteles ca oricum in amestecul de henna trebuie adaugat si ceva acid, ca sa se oxideze si sa prinda mai bine culoarea. Am vazut ca alte fete foloseau otet, de ex. Uleiurile esentiale sunt si pentru miros, si pentru probemele capatanii :D (mai ales ale scalpului, de ex. scalpul meu se usuca si se irita foarte usor, am de gand sa pun niste ulei de tea tree sau lavanda, asta ca exemplu). Si normal, Elle, e perfect de inteles ca nu vrei sa iasa ceva aiurea, eu ma gandesc totusi ca dintr-o combinatie henna saten deschis cu senna nu poate iesi "culoarea vantului turbat", nu?! Oricum, daca iese o culoare prea putin vizibila, pui mai multa henna la urmatoarea vopsire, eventual si putina henna roscata. Asa am de gand sa fac si eu, dar deocamdata incep cu amestecul asta mai "neutru", ca sa nu plang apoi! Cat despre Color&Soin, depinde ce nuanta a ales cosmeticiana ta, au si nuante naturale si mai putin naturale... Poti sa te uiti pe linkurile postate la discutia despre vopsea, si o sa vezi culorile. Azi o sa ies in sfarsit nitzel din casa, si poate ajung si sa fac niste cumparaturi de henne si altele, va tin la curent! Bafta tuturor!!!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
helou! :D
acu mi-am pus si eu pe cap henna! am amestecat neutra cu roscat, sa vedem ce iese! :-X oricum, tare greu se aplica, sa vedem cand o s-o dau jos! :fluierat: va pup fetele, :-* revin cu noutati cand reusesc s-o dau jos! |
|
|
![]()
|
|
ellyyyyyyyyyy...n-ai mai reusit mama s-o dai jos?te ajutam noi?k io tare m-am kinuit si s-o aplic si s-o scot :(.....sa ne spui ce nuanta a iesit si cum erai tu inainte....
pupi :-* |
|
|
![]()
|
|
elly, da' tu de unde ai luat henna neutra?
stai k m-am edificat....din Buzau.... adica in buzau e, si in Buc nu?las' k ajung io in spata la cocoru', de nu likidez stocu' de henna neutra...... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
mai stau un pic! 15 min! am zis ca macar 2 ore sa stau si eu cu ea in cap!
in buzau am gasit, era ultima cutie de neutra, cred ca nici nu mai aduc, s-o fi vandut greu ca asta expira acu in feb! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:29 AM |
|