![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Cu multa placere! mie mi-a facut bine henna, se si aranjeaza mai frumos parul, e si lucios (mai lucios decat dupa o vopsire chimica)!
Rabdare, in timp o sa-ti placa! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) scuzati-mi ignoranta dar ce e henna?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
daca ai parul vopsit negru, poti sa ii schimbi culoarea cu henna?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pentru 17girl
Henna este un colorant rosu- portocaliu, cu care se pot obtine nuante diferite, in functie de modul de aplicare. Se extrage din frunzele unui arbust care creste in Iran, India si pe coasta mediteraneana a Africii; este folosit in cosmetica, parfumerie si medicina. Distilarea florilor de henna, prin fierberea pulberii intens aromate a lor, duce la obtinerea culorii brun-galbui, care se transforma in rosu aprins prin amestecarea cu o substanta alcalina. Tulpinile de henna sunt folosite in industria colorantilor pentru a se obtine culoarea rosie. Cu precizarea ca prin amestec cu diferite plante se obtin nuante de la blond pana la negru. Pentru Szimcsi: nu poti schimba culoarea, dar o poti face mai stralucitoare (este henna neagra sau brun inchis) sau poti obtine niste nuante interesante rosiatice, nu foarte intense, dar daca insisti (adica te faci de mai multe ori)vor fi destul de vizibile, mai ales in soare (cu henna roscat sau mahon). |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
merci ioanaraluka ... deci e o "vopsea" care nu deterioreaza parul, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Da, e vopsea naturala (vegetala), nu numai ca nu il deterioreaaza, ci dimpotriva, il intareste, il face mai lucios, se pare ca ajuta si in cazul matretii si parului gras.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
am gasit-o pe www.lush.ro par o groaza de produse super acolo... o sa-mi comand
pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
fetelor, mie mi-a placut foarte mult Casting de la L'oreal..e un nuantator, nu contine amoniac si dureaza pe par 6 saptamani. eu m-am facut de curand si chiar sunt foarte multumita, parul este stralucitor, are o culoare frumoasa, nu cade, desi in urma cu o saptamana imi facusem suvite, dar cum nu imi placea culoarea, nu am putut sa stau asa..inca se vad suvitele, dar nu asa strident, reflexe..
si costa numai 200 000.. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
De ceva vreme ma gandesc sa folosesc henna pentru chinuitul meu par: fir subtire, nuanta naturala castanie, urme de vopsea castanie pe jumatate din lungime.
Am citit ceea ce ati scris voi si nu pot decide singura: ce tip de henna sa folosesc exact pentru a optimiza culoarea naturala, astefl incat sa castig volum si stralucire a firului, eventual sa se estompeze urma de chimicale? Sper ca nu este prea SF sa le obtin pe toate ... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oricare tip si nuanta de henna are efecte de volum si stralucire.
Poti sa incerci henna Sonia mahon sau castaniu inchis, in functie de cat se apropie de nuanta naturala (exista si in varianta castaniu deschis). Castaniu deschis prinde f putin, doar daca ai exact aceeasi nuanta sau mai deschisa de par se vede, are reflexe roscate discrete. Mahon e inchis, eu m-am facut zilele trecute si dupa prima spalare arata f. natural, bate spre roscat in soare (putin). Inconvenientul este ca are in compozitie si indigo, care a iesit in apa de clatit. Cu castaniu inchis nu am incercat (inca (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) ). Mai este la Sipa un mahon care iese mult mai roscat (rosu) decat cel de la Sonia. Daca alegi o nuanta apropiata de cea a parului se uniformizeaza frumos si partea cu vopsea (daca nu e mare diferenta). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:15 AM |
|