![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Multumesc ioannaraluka, stiu ca pot folosi henna din nou dar problema mea este vopseaua chimica pt ca henna sigur nu mai vreau (de data asta am fost f dezamagita de ea nici nu a prins deloc si nici nu a avut cine stie ce efect asupra sanatatii parului sau e pielii capului).. am auzit ca nu e voie dupa henna sa mai folosesti vopsea cu amoniac si speram sa nu fie adevarat pt ca vreau sa scap de roscat si sa revin la saten
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept ceva sugestii la urmatoarea situatie: dupa morcov-ruginiu care mi-a iesit in cap dupa ce m-am facut cu henna castaniu deschis, am senzatia ca nu-mi mai suport parul, ca nu-mi mai sta bine la fata, machiajul nu mi se mai potriveste desi sunt destul de indemanatica la make-up... ori eu am luat-o razna, ori ma metamorfozez in ceva diform si doar treptat imi dau seama... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wacko.gif) Daca imi pun henna neagra si il las 1 ora ce culoare o sa-mi iasa oare?
Ideea e ca din studiul meu asupra fizionomiei, texturii si nuantei tenului reiese ca imi sta bine mai mult cu culori reci decat cu cele cu pigment galben sau rosu. Cu parul meu natural imi statea cel mai bine, dar deh, m-am blonzit acu 1 an si de atunci n-am cale de scapare. M-am facut de vreo 3 ori cu color&soin dar iese la fel de repede ca un nuantator. CHimicale parca n-as mai baga... dilema mare... haideti ca rad de mine scriind acest post, alte probleme mai importante nu am? Anyways, daca tot am scris il trimit on air |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ma gasesc tot eu sa iti raspund, ca vad ca nu prea sunt fane henna pe aici...
Din cate am constatat, dupa parcurgerea a aproape toata gama de nuante, mai putin negru (dar castaniu inchis si mahon) pot sa iti spun ca nu cred ca henna are pe undeva pigment de culori reci, ma avant sa afirm ca nici negru. Plus ca s-ar putea sa iesi...indigo, nu bruneta. Am o prietena, am mai povestit asta, s-a vopsit pe vremuri cu henna sonia roscat si a iesit morcoveata, a ajuns apoi la coafor unde au vopsit-o cu negru (vopsea) peste si a iesit o culoare super...era mai de mult o reclama la Wella prin reviste cu o tipa bruneta cu reflexe rosiatice super. Si ea e genul pe care o prind bine nuante reci. Nu inseamna ca te-as sfatui sa te faci bruneta, doar o sugestie de ce ar putea iesi. Intrebare: totusi, nu iese la spalat din intensitatea portocalie? In plus, poate lasi si soarele sa isi faca de cap peste vara si sa iti mai modifice nuanta parului. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi ioana de sfat... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
ar trebui sa ma tund, sa strang din dinti pana imi creste parul natural ca altfel degeaba incerc eu sa il aduc la o nuanta cat de cat. ce faculta ai terminat? si eu o sa vin vara asta la cj sa-mi ridic diploma de master; poate ne vedem daca esti pe acasa. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu te tunde, eu am parul aproape pana in talie si in culoarea nepotrivita, dar tot sper sa se deschida de la soare, mare etc. Daca chiar vrei, taie cate un pic si pe masura ce creste la radacina se va apropia de ce vrei tu.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/estifftopic.gif) Ei, nu am fost asa aproape, era o sectie la noi la facultate combinata cu litere si de asta am zis... Da, in principiu sunt prin zona. |
|
|
![]()
|
|
Update: in sfarsit am gasit combinatia potrivita care face henna sa prinda bine pe parul meu. Nuanta iese cam inchisa, dar vreau sa incerc si alte culori.
Deci: henna Sonia castaniu inchis + cafea concentrata + zeama de la o lamaie (la doua cutii de henna) + ceai (eu am pus de scortisoara cu ginseng). Timp: 6 ore (cam mult), as vrea sa experimentez cu 3-4 ore maxim. Culoarea se intretine cu Sampon cu Henna (Corona). Dupa ce m-am samponat, am incercat sa nu pun balsam dupa sampon si am ramas placut impresionata de rezultat. Am vazut in Cora un sampon cu henna pe mai multe nuante, stiti ceva? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am vazut intr-o farmacie vopsea henna saten, culoarea imi placea, e asemanatoare cu a nuantatorului cu care ma fac eu..nu stiu ce sa fac, daca sa ma dau cu henna sau nu..mi-e foarte frica de o culoare oribila, pe care sa nu o pot indeparta decat cu foarfeca..voi ce ma sfatuiti? pe de alta parte, am citit atatea pareri bune despre henna, incat ma indeamna sa o iau.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) sincer, m-am si cam plictisit de parul meu, mereu la fel, simt nevoia unei schimbari.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Sweet - eu numai cu henna ma fac de ceva timp si nu regret! eu imi cumpar castaniu deschis si ma fac de doua ori dintr-o cutie si mai este si naturala; eu o amestec doar cu galbenus de ao, ulei de masline si apa fierbine cat sa se faca pasta, la final nu ma spal cu sampon ci pun doar balsam sau crema pt. par ca sa dau toata henna jos.
Numai sa te asiguri ca ai apa calda in ziua respectiva (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ; eu zic sa incerci, oricum din spalat in spalat se reduce culoarea. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma fac cu henna de citiva ani. Nu m-am vopsit niciodata cu vopsea chimica. CRed ca o culoare mai dubaasa ar putea sa iaasa numai daca ai parul blond sau castaniu f deschis: probabil morcoviu.
|
|
|
![]()
|
|
Revin cu alte retete testate:
1. Henna Sipa Auburn + 1/2 cutie Sonia Roscat + apa fierbinte = mahon roscat (4h) 2. Aceeasi combinatie + cafea + zeama nuci verzi (fierte in apa) = roscat rosu inchis (asta a fost opera-operelor, am stat toata noaptea) 3. Henna Sipa Chatain + cafea = saten maro (nu stiu cum sa-i spun) (3-4 ore) 4. Acum, ultima varianta: Henna Sonia castaniu inchis +castaniu deschis (1+1) = zeama 2 lamai + cafea f tare = castaniu mediu (firele albe sunt blonde) (5 1/2 ore) Poate mai puneti si voi combinatiile care v-au iesit. Parul meu e saten mediu de fel, vopsit ciocolatiu (a prins si pe cel natural si pe cel vopsit, uniformizand nuanta). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:23 PM |
|