IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
elle_ni
post Nov 23 2006, 08:24 PM
Post #161

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

walpurgik, de ce nu inerci tu o henna neagra?Iti va hrani cu siguranta parul, si astfel vei scapa si de "morcoveata" din cap.Daca te temi d enegru, poti incerca si castaniu inkis.Daca nu gasesti, ma ofer voluntara sa iti trimit.

Daca castaniu deskis a iesit morcov pe parul tau, inseamna ca esti blonda-blonda, ca altfel ar fi trebuit sa ai vagi reflexe roscate.

Henna iese in functie de nuanta parului.Eu, de exemplu, sunt roscata culoarea castanei, dar natural.Este un saten-roscat foarte inkis.Ei bine, pe parul meu, castaniu deskis doar imi accentueaza reflexele naturale si da un plus de stralucire, asta pe langa regenerare si hranire.Orice henna as pune in par, mai mult de nuante de roscat (extrem de finutze, poate prea finutze (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) ) nu imi ies.Eu as vrea sa imi iasa ciocolatiu, un ciocolatiu deskis, care sa bata in roscatel...cam ciudata nuanta si indraznesc sa sper ca dupa vopsiri sucesive cu henna roscat sa imi iasa si mie ceva placut.Daca nu, o dau cu henna neagra pana cand imi va acoperi "minunea" nedorita.
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Nov 23 2006, 10:36 PM
Post #162

Musafir

multumesc elle de intentie; morcovul e de domeniu trecutului, a trecut vreo jumate de an si sper sa nu se repete prea curand.
acum sunt cam asa ceva, saten spre blond mediu (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC01738suvitza.jpg) , aproape de culoarea mea naturala cu 2 tonuri mai deschisa +bate si blitzul si peretii camerei sunt roz deci are tente de roscat la atata lumina asta dar nu se vede la lumina naturala, e greu sesizabil cum mi-a crescut parul la radacina.

+Quote Post
ioannaraluka
post Nov 24 2006, 09:44 AM
Post #163

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Foarte frumos, Walpu! Cu ce esti facuta, pana la urma?

+Quote Post
walpurgik
post Nov 24 2006, 10:35 AM
Post #164

Musafir

ioana, dupa ce m-am facut morcov, toata luimea se uita cam piezis la mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) ; norocul meu e ca atunci am plecat in concediu la mare, la greci si soarele de acolo si apa la care eu expuneam parul excesiv au cam scos henna din el. Prin septembrie m-am facut cu un blond mediu natural de la l'oreal care a iesit chiar mai inchis decat satenul deschis natural al meu. Culoarea s-a tot deschis si acum a ajuns cam asa ceva. Dar dupa cum am spus si mai sus, asa-i varianta pe lumina blitzului, el nu e chiar asa de deschis.

+Quote Post
ioannaraluka
post Nov 25 2006, 09:30 AM
Post #165

Incurabil

Asa sunt eu cu henna
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/PICT0019.jpg)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 17 2007, 02:25 PM
Post #166

Incurabil

Update: m-am facut cu henna dupa aproape doua luni, am amestecat roscat cu castaniu deschis (Sonia) si cu obisnuita cafea si zeama de lamaie si a iesit f bine. Degeaba, nuantele de roscat ies cel mai fain, plus ca nici nu mai iese la spalare indigo pe maini si prosoape (in schimb iese portocaliu, dar e altceva).

+Quote Post
lotte
post Jan 17 2007, 10:56 PM
Post #167

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Mi-am luat o vopsea de par L Oreal, si vreau sa ma vopsesc acasa.Voi cum faceti la radacina? Insistati foarte mult, cu o pensula, sau in 5 minute sunteti gata vopsite?

+Quote Post
mihab
post Jan 20 2007, 12:19 AM
Post #168

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,067

stiti cumva o solutie pt spalarea culorii roscate, obtinuta prin vopsire, am inteles ca ar exista ceva la wella?

+Quote Post
no_words_for_thi...
post Jan 23 2007, 07:21 PM
Post #169

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,085

hello all,mi'am luat henna sonia negru si nush dak trebuie folosita toata cutia(am parul scurt)as vrea sa folosesc jumatate din praful respectiv...deci cat se foloseste la o aplicare??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 24 2007, 03:11 PM
Post #170

Incurabil

lotte: nici chiar 5 min, dar nici insistat f mult. Eu la sfarsit fac un fel de masaj cu vopseaua pe cap.
no_words...: jumatate cred ca ajunge, depinde si de dexteritate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

33 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:23 PM