![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 23-January 07 Member No.: 1,085 ![]() |
thanx ioannaraluka (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ,am reusit sa ma vopsesc,pe langa faptu' k miroase de'ti plimba nasu',a dat ceva rezultate,adik am stat cam 2 ore si se vede rezultatul(mam gandit k dak stau mai mult am sa fiu prea neagra'n cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )fiind prima oara cand ma vopsesc cu henna mi'a fost putin frica sa nu'mi cada paru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,eu stiu ce se mai putea intampla...
la ce perioada de timp trebuie sa ma vopsesc adik pot face "experimentul" asta cand doresc?chiar si dupa 1 sapt?... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
no_words_for_this_face, eu nu am apucat sa iti spun (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 23-January 07 Member No.: 1,085 ![]() |
nice to meet U diana,and all this henna'girl (IMG:style_emoticons/default/322.gif) [color="#FFC0CB"][/color]
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Da, te poti "vopsi" cu henna oricat de des, culoarea si efectele pozitive se intensifica.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Si eu ma vopsesc cu henna, dar nu chiar de mult .. cam de 3-4 luni. Oricum, sunt super multumita, nu mai revin la vopsea chimica ever!!
Nu am incercat decat Sonia - saten inchis, dar e exact ceea ce voiam. Prima data, de frica sa nu imi bata deloc spre roscat, am amestecat-o numai cu cafea (fiarta), fara apa deloc. Si astfel am scapat si de mirosul hennei, si mi-a iesit o culoare foarte frumoasa. (de fapt, toata lumea a zis ca m-am vopsit tot cu vopseaua pe care o foloseam inainte, a iesit aceeasi culoare). In plus, parul parca e mai lucios, si un pic mai "infoiat". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cateva tips-uri: -- zeama de lamaie decoloreaza --- deci daca il vreti cat mai inchis, nu puneti zeama de lamaie, ci cafea sau ceai negru (concentrat). -- uleiul de masline are rolul de a usura aplicarea si spalarea, deci nu il omiteti!! -- galbenusul de ou "taie" din culoare, amestecul rezultat are mai mult rolul unei masti, nu neaparat a unei vopsele -- aplicati amestecul cat mai fierbinte, si apoi infasurati parul in folie alimentara si acoperiti cu un prosop sau cu o caciula, astfel incat parul sa ramana cat mai umed la sfarsitul celor 6-8 ore. Succes!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
La mine lamaia nu decoloreaza, ci ajuta la oxidarea culorii si grabeste procesul de vopsire (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , asa ca am ajuns sa stau cam 3 ore (o sa incerc si mai putin).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Ah, serios? Pai as incerca si eu .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar mi-e tare teama sa nu iasa castaniu deschis si dupa cateva spalari sa aiba nuante de roscat, ca ma tund cheala!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, e destul de enervant sa stau 7-8 ore cu aia in cap, in conditiile in care mi se tot scurge pe langa urechi (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) As incerca lamaia, daca zici ca grabeste procesul de colorare.
Mersi, ioana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asta nu pot garanta, cu roscatul, pentru ca pe mine nu ma deranjeaza f tare daca are reflexe spre rosu. Plus ca fiecare pigment de par reactioneaza diferit. Eventual incearca pe o suvita.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Momentan parul meu arata ca in poza de mai jis, dar imi doresc o culoarea ca a lui Walpurgik, un roscat deskis, care sa imite roscatul acela ntural de pistruiata.Oare cum il pot obtine?Ma vopsesc cu henna de ceva timp, aprox 2 ani parca...
(IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/DSC08108.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Daca te-ai facut doar cu henna tot acest timp, cam greu, daca nu f greu, de decolorat la roscat deschis. Din cate stiu, multe coafeze refuza sa te faca daca aud de henna, cica nu mai merge decolorat, iar acasa ...mai bine nu. Oricum, prin decolorare iese ceva roscat portocaliu, cred ca trebuie imblanzit apoi cu vopsea. Iar tebuei spus ca depinde de par si pigment. Oricum ai par f frumos si nuanta de asemenea.
Si eu as vrea un saten mediu-deschis, dar dupa henna mi-am cam luat gandul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:22 PM |
|