IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
MEL11
post Jun 14 2007, 01:07 AM
Post #191

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,798

Fetelor am nevoie de un sfat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-am vopsit si eu cu Henna Sonia-Mahon,dar nu imi place culoarea,e un pic mai inchis ca si culoarea mea naturala.Eu imi doream un rosu aprins (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...e prima oara cand ma vopsesc cu Henna,ma pot vopsi din nou de ex.peste cateva zile(tot cu Henna)Sunt din TM si nu stiu de unde sa cumpar Henna de calitate(rosu aprins)poate stiti voi...mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Jun 14 2007, 08:32 AM
Post #192

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Mell, stai linistita ca henna Sonia nuantele inchise se duc destul de repede la spalat. Cu hnna poti sa te faci oricat de des vrei, si de 2ori pe zi daca ai chef, pt ca este ca si cum ai folosi o masca pt par. Eu sunt f incantata de Heena Ayurvedica (iti trimit un pm cu site-ul de unde-mi comand eu, pt ca la mine in oras nu vrea nimeni sa mi-o aduca la plafar/farmacie). Are 200gr si costa 10RON (daca faci comanda prin posta te costa cam 13RON). La tipul asta de henna ai garantia ca este 100% naturala.

Mai este buna si henna Sipa (frantuzeasca) dar si henna Sonia rosie prinde f bine (la Sonia nu mi se par grozave celelalte culori).

Ar fi bine sa te spli mai des o perioada ca sa se mai duca din culoare, aplica si cate o masca si las-o 30min (asta scoate f bine henna, mai ales ca e prima data cand te faci) si peste o saptamana aplica henna roscat. Multa bafta!

+Quote Post
Philia
post Jun 14 2007, 08:37 AM
Post #193

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetele exista si henna pt par blond?
ca parca as vrea si eu....

+Quote Post
asgaard
post Jun 14 2007, 08:46 AM
Post #194

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

da' exista henna care sa nu bata in roscat ? am acasa o cutie de henna Sonia castaniu inchis, stiti cumva daca iese roscat sau nu ? ca eu am ramas cu traume de la o vopsea castanie care mi-a iesit rosu turbat si abia am mai scapat de ea...

+Quote Post
roxanica21
post Jun 21 2007, 09:08 PM
Post #195

Contaminat
*

Member No.: 1,845

fetelor stiti ceva despre henna sonia? e ok? stiam ca henna naturala e numai roshcat..eu miam ales castaniu deschis.e naturala si asta?nici nu scrie pe ambalaj ce ingrediente s-au folosit.spune doar ca s-au folosit frunze de henna.oare iese? mai ales ca sunt vopsita cu vopsea normala si acum e prima data cand folosesc henna..Sper sa nu deterioreze parul..ca si asa saracul e distrus din cauza vopselelor normale desi nu am abuzat in a ma vopsi des . ms va pup

+Quote Post
arissuca
post Jun 22 2007, 09:46 AM
Post #196

Membru de Onoare

Roxanica, nu stiu cum este henna Sonia castaniu deschis, de la ei am incercat doar roscat, castaniu inchis si negru. Henna naturala e doar rosie, se adauga diverse plante sau substante pt a inchide culoarea. Nu stiu cat de naturale sunt Sonia si Sipa (macar pe cutiile de Sipa sunt trecute toate ingredientele, de pilda, cea rosie stiu sigur ca mai contine si Sodium picramate, in rest, din cate imi aduc aminte, pt celelalte culori sunt adaugate doar plante, de pilda Tinctoria indigofera pt negru, o cantitate mai mica pt castaniu inchis, pt roscat inchis avea pudra din coaja de nuca, etc). Pe cutiile de henna Sonia nu sunt trecute si celelalte ingrediente si mereu ma gandeam cu teama ca cele inchise contin PPD sau alte chimicale, asa ca am renuntat la marca asta. Roscatul si castaniul inchis ieseau f dragut. Eu prefer henna Ayurvedica, am scris mai sus, e si in cantitate mare si ieftina si 100% naturala. Nu prea-mi convine ca treb sa o comand prin posta, dar taxa e f mica.

Nu stiu daca exista hanna care sa nu bata in roscat, cand m-am facut cu castaniu inchis fusesem facuta de multe ori inainte cu roscat, asa ca in soare tot avea reflexe, dar mie imi placeau f mult.

De deteriorat parul sigur nu-l deterioreaza, ii face numai bine. De pilda mama s-a facut acum o luna si jumatate cu Garnier castaniu inchis si acum m-a rugat s-o fac din nou cu henna pt ca vopseaua i-a deteriorat parul si incepuse sa-i cada din nou, in plus, nici nu avea aspectul acela sanatos care se obtine cu henna. Am facut-o si i-a prins f bine, nu cred ca se mai intoarce la chimicale, a stat cu henna cam 6h si culoarea i-a iesit uniforma, desi imi faceam probleme ca peste parul vopsit nu va prinde atat de bine sau ca va fi roscata la radacina si in rest castanie.

+Quote Post
asgaard
post Jun 22 2007, 09:57 AM
Post #197

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

multumesc, arissuca, poate ma incumet si eu sa incerc. inca o intrebare : imi ajunge o cutie (de ex. Sonia are 100g ) ? eu am parul de lungime medie, pana aproape de umeri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
arissuca
post Jun 22 2007, 01:31 PM
Post #198

Membru de Onoare

Mie nu prea imi ajungea o cutie cand aveam parul pana la umeri; acuma, parerile sunt impartite, am auzit de persoane carora le ajungea o cutie de 2ori (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , nu-mi imaginez cum. Nu e bine sa o diluezi prea tare pt ca o sa curga intr-o veselie si o sa ti se taie tot cheful sa stai cu ea cat trebuie. Mai bine mai iei o cutie si pui una si jumatate si, daca vezi ca nu-ti ajunge o prepari si pe cealalta. Si sa tii cont ca acum, vara, cand e atat de cald, pasta aia o sa se lichefieze si mai mult dupa o ora-doua dupa ce ai aplicat-o, deci, mai bine o lasi mai grosuta. Mie mi-a luat ceva timp pana sa nimeresc consistenta potrivita, prima data era f subtire si a curs tot timpul pana m-a adus la exasperare asa ca nu am rezistat decat vreo 2h cu ea si aproape ca nu mi-a mai venit sa incerc.

Sa nu pui galbenus de ou sau ulei de masline (asa cum scrie pe cutie) pt ca nu va colora atat de tare. Mai degraba pui o lingura de balsam sau masca de par. Sa te clatesti doar cu apa (daca se duce f greu din par, dupa ce ai scos "grosul", aplica o mana buna de balsam/masca, maseaza cateva minute si apoi clateste-te. Multa bafta!

+Quote Post
midnight
post Jun 22 2007, 01:54 PM
Post #199

Dependent

From: Timisoara
Member No.: 1,366

Am citit pe aici si as vrea sa va intreb ceva..
Ma tenteaza ideea unui castaniu inchis cu ceva reflexe roscate, eu am parul lungut (mai jos de umeri), un pic deteriorat si nici nu are obiceiul de a se hidrata prea bine. Daca pun henna pe el, culoarea va iesi saturata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Culoarea se duce daca transpir? Pt ca merg la fitness si de fiecare data ma fac fleasca din cap pana in picioare de poti sa ma storci, si mi-e teama sa nu ma trezesc cu culoarea pe tzoale in loc sa ramana pe plete.

Multumesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
arissuca
post Jun 22 2007, 02:06 PM
Post #200

Membru de Onoare

Kandi, dupa ce-ti clatesti henna din par e bine sa nu te samponezi macar o zi; ei, daca in ziua aia mergi la fitness si transpiri la greu, e posibil sa curga din par o apa mai galbuie, dar dupa ce te speli prima dat cu sampon nu mai exista riscul asta. Eventual, cand faci sport, pune-ti un prosopel pe umeri ca sa previi un asemenea "accident". Mie mi se pare ca e la fel ca atunci cand folosesti vopsea sintetica, poti murdari putin gulerul bluzei iar la prima spalare se duce mai multa culoare, dar dupa asta nu mai e nicio problema.

Daca te faci prima data e bine sa pui henna din abundenta, pt ca mie mereu mi se parea ca parul "absoarbe" f mult, mai ales daca e mai uscat si nu a fost vopsit de ceva vreme.

A! si in primele doua zile sa stii ca vei simti mirosul hennei (numai tu, stai linistita ca nu e f puternic, seamana cu mirosul fanului cosit sau a miros de iarba), dar apoi, mai ales daca folosesti balsam, nu mai miroase deloc! Eu folosesc Kallos, masca aceea cu lapte care miroase superb si daca transpir parul miroase a masca, nicidecum a henna.

+Quote Post

33 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 09:14 AM