![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Masca de la kallos despre care vorbesti (acum o iau pe aratura offtopic) hidrateaza bine si "pleosteste"? Ca una din maaarile mele probleme e ca firele par uscate spre varfuri, nu sunt flexibile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oh si merci pt raspuns (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
kandi, mastile de la Kallos "pleostesc" destul de bine, eu am parul fin si dupa ele e cam prea moale pentru gustul meu, dar lucios si usor de pieptanat
arissuca, multumesc, sa vad daca am timp sa incerc in week-end, eu oricum vreau sa folosesc henna ca tratament, deci daca n-o sa-mi iasa parul prea colorat e cu atat mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Midnight, si eu tot (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) mie nu mi se pare ca ar pleosti parul. Culmea este ca parul meu e gras si lipsit de volum si, inainte, cand foloseam orice fel de masca/balsam, chiar daca era pt "volum" tot pleostit arata. Asta pana am inceput sa folosesc Kallos (dar cea cu lapte, restul imi ingrasau f tare parul si arata ca naiba, ma refer la cea cu placenta sau, mai rau, cea cu morcovi si nu-mai-stiu-ce). Adevarul este ca il spal si des, cam la 2zile, pt ca imi place sa-l simt curat, deci, nu prea are cand sa se pleosteasca. Mie imi prieste masca asta, nu stiu daca la toata lumea e la fel, dar pana acum am auzit numai pareri bune.
Asgaard, cu multa placere. Spor la "hennuit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
gata, m-am "vopsit" si eu in week-end cu henna, zic asa pentru ca la culoare nu prea se observa diferente, acum astept sa vad daca mi se face parul mai frumos, mai lucios si mai des (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deocamdata pare un pic mai sarmos, ceea ce pentru mine e de bine. am stat doar vreo 3 ore si jumatate cu mazga in par, de frica sa nu curga am facut o pasta de abia am reusit s-o clatesc, iar mirosul ala de buruieni mie chiar imi place (IMG:style_emoticons/default/322.gif) asa ca multumesc inca o data pentru incurajari
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 8-July 07 Member No.: 1,913 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mi-am cumparat de curand henna si am pus cutiuta la loc de cinste,o descant in fiecare zi si de-abia astept sa o folosesc.Am o nelamurire insa: nu am gasit nimic clar despre vopsirea cu henna pesteun nuantator...trebuie sa astept ca efectul nuantatorului sa dispara,deci minimum 6 spalari? (desi spre dezamagirea mea nu este deloc vizibil deoarece sunt bruneta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si am incercat reflexe de rosu )poate stie cineva dintre fetele care au mai folosit henna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mai bine de 1 an jumate de cand m-am facut cu henna dupa care m-am mai vosit de vreo 2 ori sa scap de morcoveala, parul meu revine invariabil la un auriu cu reflexe roscate, which I terribly hate, iar planul meu de viitor e sa-mi scot toate reziduurile de vopsele-henne din lungimea parului meu natural. Om vedea cat o sa ma tina, caci azi am descoperit primul meu fir de par alb; culmea, ma gandeam ca pe mine o sa ma ocoleasca astea in tineretea mea vesnica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/hair.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, mie imi place cum se vede, e un amestec interesant de nuante. Si luceste foarte frumos. Parca erai bruneta intr-un timp, nu?
Primul si singurul (sper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) fir alb l-am descoperit mai demult, mi l-a aratat coafeza fericita: "Ia uite ai un fir de par alb!! Il vezi, il vezi?" Eu: "Rupeti-l!!" Ea fericita: "Cum sa il rup, doar aduce noroc!" Ce idioata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sorry de off-topic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, brunetu' a fost de fapt un blond inchis in descriptorii lui din catalog si era numai un nuantator mai puternic, un fel de vopsea ton-pe-ton. Ca atunci am realizat ce mi-a iesit mie, exact culoarea din catalog, se numeste de catre experti blond inchis, m-a dus sa constat- culoarea mea naturala e un blond cendre si nu ce stiam eu din folclor saten deschis. Un pic logique fiindca satenul vine de la chatain care e culoarea castanei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nuantatorul a iesit fara urme, n-am fost mult timp cu parul prea inchis.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
m-am mutat aici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si te intreb: cu ce henna te-ai vopsit ca sa ai culoarea asta? marca, nuanta exacta, spune tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, acum 1 an jumatate, cu henna sonia, castaniu deschis sperand sa ies un saten natuiral, dar mi-am trantit-o pe blond, ca eram blonda vopsita si mi-a iesit morcov. Apoi cu orice m-am vopsit (vopsea, nuantator) dupa ce iesea din par treptat ajungea inevitabil la roscatiu, acum mai auriu ca oricand. Deci nu te pot sfatui sa te faci cu ceva anume. Ma gandesc ca iti iese mai inchis din cauza parului natural. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:07 PM |
|