![]() |
![]() ![]() |
![]() |
miha7 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedem ce spun si fetele, poate ele au experiente mai fericite, la mine dupa decolorare ajunsese morcoveata, casabil si ars rau... o jumatate de an am purtat sepcuta, ca parea ca as fi fata care face reclama la Fanta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e k morcoveatza , pentru ca eu roscat morcov folosesc de la henna..la mine impregnata bine culoarea:)de atatzia ani..dar de negru mi-e frica . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Miha, la mine henna negru s-a dus f repede la spalat, la fel si cea castaniu inchis (am incercat si de la Sonia si de la Sipa). Eu folosesc henna ayurvedica (pachetul ala la 200g) care e henna simpla, fara aditivi si ca sa se coloreze trebuie sa stau cam 8h. Eu zic sa faci o proba pe o suvita si sa vezi in cat timp se duce culoarea. Am auzit de fete care au incercat henna negru si le-a iesit negru-abanos iar altele carora le-a iesit o culoare dubioasa, nici negru nici gri, e clar ca depinde f mult de parul fiecareia.
|
|
|
miha7 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Miha, la mine henna negru s-a dus f repede la spalat, la fel si cea castaniu inchis (am incercat si de la Sonia si de la Sipa). Eu folosesc henna ayurvedica (pachetul ala la 200g) care e henna simpla, fara aditivi si ca sa se coloreze trebuie sa stau cam 8h. Eu zic sa faci o proba pe o suvita si sa vezi in cat timp se duce culoarea. Am auzit de fete care au incercat henna negru si le-a iesit negru-abanos iar altele carora le-a iesit o culoare dubioasa, nici negru nici gri, e clar ca depinde f mult de parul fiecareia. merci mult arissuca:) mi-am luat 2 pachete ieri deja iar de henna aramiu(are numai planta de henna,fara altzi colorantzi) de la Sipa la 100 gr; tot 8 ore stau si eu cu ea...o aplic de seara si dimineatza ma spal.Dar balsam Sipa unde se gaseste?in TM n-am vazut:( pup |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Cu placere, Miha! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Balsam cu henna de la Sipa eu am vazut prin plafare, eventual poti s-o rogi pe vanzatoarea de la magazinul de la care ti-ai luat henna Sipa sa-ti aduca si balsamul. Se mai poate comanda si de pe net.
|
|
|
miha7 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Cu placere, Miha! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Balsam cu henna de la Sipa eu am vazut prin plafare, eventual poti s-o rogi pe vanzatoarea de la magazinul de la care ti-ai luat henna Sipa sa-ti aduca si balsamul. Se mai poate comanda si de pe net. salut! ce ma bucur ca am dat peste cunoscatoare de henna:))) am vazut ca scriai de henna calix ca are pulbere mai fina; vreau sa te intreb care henna prinde o nuanta accentuata ?care prinde bine si pe parul natural(eu sunt saten inchis natural si Sipa aramiu nu-mi prinde excelent) Te rog zi-mi de unde procuri henna calix pentru ca in Timisoara nu am vazut.merci:) Sampon cu henna iar nu se mai gaseste, la plafar n-am gasit. cunosti ceva site? ai comandat aceste produse pe net si-s k?pup |
|
|
miha7 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
salut! ce ma bucur ca am dat peste cunoscatoare de henna:))) am vazut ca scriai de henna calix ca are pulbere mai fina; vreau sa te intreb care henna prinde o nuanta accentuata ?care prinde bine si pe parul natural(eu sunt saten inchis natural si Sipa aramiu nu-mi prinde excelent) Te rog zi-mi de unde procuri henna calix pentru ca in Timisoara nu am vazut.merci:) Sampon cu henna iar nu se mai gaseste, la plafar n-am gasit. cunosti ceva site? ai comandat aceste produse pe net si-s k?pup si inca ceva..parul meu e aramiu clar dar la radacina sunt saten inchis, te rog zi-mi care din henna prinde bine la radacini(ultima data m-am facut cu cea indiana ,cea combinata si cu alte plante si nu mi-a prins la radacina decat vagi reflexe castanii..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Cu Sonia m-am facut acum foarte multa vreme si nu mai stiu daca prinde intens; si nici sipa nu prinde la radacina asa cum vreau.De combinat le-am combinat la intamplare,ba cu oua si apa calda, ba cu cafea pulbere...astept parerea ta!:) |
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc Heena Calix Herbal (e o cutie care are desenata pe ea o indianca ce tine un papagal pe deget). O comand intotdeauna de pe net pt ca la mine in oras nu se gaseste. O sa-ti trimit un pm cu site-urile de unde o poti comanda.
Nu ma mira faptul ca nu prea prinde "aramiul" pt ca henna e de fapt planta Lawsonia Inermis ce coloreaza doar in diverse nuante de rosu. Pt a se obtine alte culori se adauga alte plante sau substante. Nu am incredere in Henna Sonia pt ca pe cutie la celelalte culori in afara de rosu nu sunt trecute ingredientele si mi-e teama sa nu contina PPD. Henna Sipa are adaugat de pilda Sodium picramate la rosu iar pt aramiu sigur baga ei ceva in plus. Pt blond stiu ca se adauga in cantitati destul de mari sofran despre care auzisem ca in timp determina caderea parului (nu as putea garanta asta, e mai mult din auzite). De aceea eu folosesc doar Heena despre care ti-am spus, pt ca stiu ca are doar plante care stimuleaza cresterea parului si ajuta regenerarea. Ca sa obtii o culoare intensa cel mai bine e sa o amesteci doar cu apa (galbenusul sau uleiul "taie" din puterea de colorare, daca adaugi asa ceva beneficiezi m mult de proprietatile nutritive decat de cele de colorare). Exista un site hennaforhair.com unde poti sa gesesti o multime de informatii si "retete" de preparare. Daca dai clic pe mixes poti sa vezi si poze. Radacina o sa fie intotdauna o idee mai deschisa decat restul parului din simplu motiv ce pe lungime ai straturi suprapuse de henna care dau o nuanta mai inchisa, pe cand la radacina ai doar un strat. Dar poti sa te faci f des cu henna (eu m-as face si saptamanal daca as avea timp) si atunci nu o sa se cunoasca deloc. Pt o nuanta intensa eu prepar pasta de henna cu 24h inainte de aplicare si o las intr-un loc caldut ca sa se realizeze infuzia cat mai bine si inainte de a o aplica o incalzesc pe baie de aburi si o folosesc cat mai calda (ai grija sa nu te arzi, sa incerci inainte pe mana!). A! Parul trebuie sa fie proaspat spalat si uscat. Dupa ce aplici pasta, te infasori cu folie alimentara de plastic si poti sa pui si un fes deasupra ca sa fie cat mai cald. Cand te clatesti, foloseste doar balsam, nu te sampona, asteapta sa treaca macar o zi de la vopsire si abia apoi te poti spala normal pe par. Din pacate nu reusesc sa-ti trimit pm imi apare: This message can not be sent because the recipient has their personal messenger disabled or they are in a member group not allowed to use the personal messenger. This personal message has not been sent (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) O sa scriu aici de unde se poate comanda, daca nu e ok, rog moderatorii sa stearga. Incearca pe star-ayurveda.ro (eu comand telefonic, gasesti nr la sectiunea "contact". Balsamul de la Sipa se poate comanda de pe naturaplant.ro This post has been edited by arissuca: Oct 19 2007, 03:55 PM |
|
|
miha7 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc Heena Calix Herbal (e o cutie care are desenata pe ea o indianca ce tine un papagal pe deget). O comand intotdeauna de pe net pt ca la mine in oras nu se gaseste. O sa-ti trimit un pm cu site-urile de unde o poti comanda. Nu ma mira faptul ca nu prea prinde "aramiul" pt ca henna e de fapt planta Lawsonia Inermis ce coloreaza doar in diverse nuante de rosu. Pt a se obtine alte culori se adauga alte plante sau substante. Nu am incredere in Henna Sonia pt ca pe cutie la celelalte culori in afara de rosu nu sunt trecute ingredientele si mi-e teama sa nu contina PPD. Henna Sipa are adaugat de pilda Sodium picramate la rosu iar pt aramiu sigur baga ei ceva in plus. Pt blond stiu ca se adauga in cantitati destul de mari sofran despre care auzisem ca in timp determina caderea parului (nu as putea garanta asta, e mai mult din auzite). De aceea eu folosesc doar Heena despre care ti-am spus, pt ca stiu ca are doar plante care stimuleaza cresterea parului si ajuta regenerarea. Ca sa obtii o culoare intensa cel mai bine e sa o amesteci doar cu apa (galbenusul sau uleiul "taie" din puterea de colorare, daca adaugi asa ceva beneficiezi m mult de proprietatile nutritive decat de cele de colorare). Exista un site hennaforhair.com unde poti sa gesesti o multime de informatii si "retete" de preparare. Daca dai clic pe mixes poti sa vezi si poze. Radacina o sa fie intotdauna o idee mai deschisa decat restul parului din simplu motiv ce pe lungime ai straturi suprapuse de henna care dau o nuanta mai inchisa, pe cand la radacina ai doar un strat. Dar poti sa te faci f des cu henna (eu m-as face si saptamanal daca as avea timp) si atunci nu o sa se cunoasca deloc. Pt o nuanta intensa eu prepar pasta de henna cu 24h inainte de aplicare si o las intr-un loc caldut ca sa se realizeze infuzia cat mai bine si inainte de a o aplica o incalzesc pe baie de aburi si o folosesc cat mai calda (ai grija sa nu te arzi, sa incerci inainte pe mana!). A! Parul trebuie sa fie proaspat spalat si uscat. Dupa ce aplici pasta, te infasori cu folie alimentara de plastic si poti sa pui si un fes deasupra ca sa fie cat mai cald. Cand te clatesti, foloseste doar balsam, nu te sampona, asteapta sa treaca macar o zi de la vopsire si abia apoi te poti spala normal pe par. Henna cuivre de la Sipa nu are adaugat sodium picramate(este nuanta naturala a hennei din cate stiu rosu-portocaliu), doar nunatele de rosu mai inchise au acest colorant adaugat,chiar m-am uitat pe cutie.Pe cutia asta este specificat ca si component doar planta Lawsonia Inermis,atat..pe restul am vazut specficat acel component auxiliar de care spui.Asta am gasit-o in Real.Chiar te rog sa-mi dai link-ul cu furnizorul de unde-ti comanzi tu henna.Ce cantitate are si cat costa?unde este fabricata?merci mult |
|
|
![]()
|
|
Miha, am scris in mesajul meu de unde o camand (e jos de tot). Nu pot posta exact adresa pt ca ar contraveni regulilor acestui forum, se considera reclama, de asta am si mentionat sa se stearga adresele.
In afara de star-ayurveda.ro mai merg camandata si de pe bionatura.ro. Sau da un search pe google cu "heena" si o sa-ti apara m multe site-uri, poti comanda de unde ai tu chef, numai sa te asiguri ca e cutia de care vorbeam. Are 200grame si costa cam 10-13RON. Nu stiu sigur unde e fabricata pt ca nu pastrez cutiile. Parca in India, dar nu sunt sigura. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) This post has been edited by arissuca: Oct 19 2007, 04:15 PM |
|
|
miha7 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Miha, am scris in mesajul meu de unde o camand (e jos de tot). Nu pot posta exact adresa pt ca ar contraveni regulilor acestui forum, se considera reclama, de asta am si mentionat sa se stearga adresele. In afara de star-ayurveda.ro mai merg camandata si de pe bionatura.ro. Sau da un search pe google cu "heena" si o sa-ti apara m multe site-uri, poti comanda de unde ai tu chef, numai sa te asiguri ca e cutia de care vorbeam. Are 200grame si costa cam 10-13RON. Nu stiu sigur unde e fabricata pt ca nu pastrez cutiile. Parca in India, dar nu sunt sigura. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ok, merci mult si scuze ca tot te-am bazait ,n-am vrut sa te supar,dar nu am vazut in mesajul anterior firma de unde o comanzi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum sunt in clar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:06 AM |
|