IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
walpurgik
post Jan 9 2008, 12:12 AM
Post #241

Musafir

Mai ziceti, mai ziceti ca ma mai fac o data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , daca ma incurajati asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar apoi sa ma asteptati direct la clubul depresivilor, ca deh, lately nu mai dau 2 lei pe psihicul meu.
Am zis si mai demult. N-am nimic cu culoarea in sine cat cu asociatia la tenul si ochii mei, tre sa folosesc tone de bronzer sa n-arat cadaveric ca ma face tare palida, plus ca e culoare calda, ard-o vina.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jan 9 2008, 12:16 AM
Post #242

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(walpurgik @ Jan 9 2008, 12:12 AM) *
Mai ziceti, mai ziceti ca ma mai fac o data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , daca ma incurajati asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar apoi sa ma asteptati direct la clubul depresivilor, ca deh, lately nu mai dau 2 lei pe psihicul meu.
Am zis si mai demult. N-am nimic cu culoarea in sine cat cu asociatia la tenul si ochii mei, tre sa folosesc tone de bronzer sa n-arat cadaveric ca ma face tare palida, plus ca e culoare calda, ard-o vina.

Daaaa, este calda si automat nuantele de machiaj trebuie sa fie in ton. Am patit-o si eu cand m-am vopsit blond caramel. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu avand ochii caprui si tenul bronzat nu-mi mai statea bine decat in nuante calde... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 9 2008, 12:35 AM
Post #243

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(walpurgik @ Jan 9 2008, 02:12 AM) *

Ca tratament cel putin sigur si-a facut treaba! Cel putin din cate observ eu din pozele astea! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 9 2008, 10:39 PM
Post #244

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(walpurgik @ Jan 8 2008, 04:48 PM) *

nu vad pozele insa te vazui pe grup

e superba culoarea!!!

Tu esti blonda sau e o nuanta mai ... speciala?
Mi-ar place si mie o idee mai deschis desi e frumos si-asa baiul e ca n-am rabdare sa ma vopsesc lunar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Insa eu in vara fac 4 ani de cand folosesc henna si-s tare multumita

+Quote Post
walpurgik
post Jan 10 2008, 12:10 AM
Post #245

Musafir

De la natura, blond inchis, cu henna aramiu-auriu. M-am uitat acum prin poze mai vechi de 5-6 ani si mi-am dat seama ca am ramas cu foarte putin par si de aici deznadejdea mea. Incepand cu anul trecut pana cateva luni in urma mi-a cazut in suvite, de aceea am ajuns asa. E totusi trist, ma gandesc ca tine si de schimbarile hormonale, stilul de viata, overmania, who knows.

+Quote Post
Cindy
post Jan 10 2008, 12:55 AM
Post #246

V.I.P.

Walpu, e ingrijorator ce spui tu..Dar din ce cauza ti-a cazut atat de mult par? Din cate stiu eu, tu ai un stil de viata echilibrat, restul mentionate de tine nu stiu. Dar tind sa cred ca e ceva mai mult decat asta. Ai incercat un tratament cu fiole?

+Quote Post
eumona
post Jan 18 2008, 09:39 PM
Post #247

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,076

Buna fetelor.eu momentan sunt in atena si acum cateva luni am inceput sa ma vopsesc cu hena roscat.Aveam parul natural si vreau sa va zic ca a iesit un par super si stralucitor.M-am vopsit la indemnul unei femei de aici care o foloseste de 20 de ani si are un par super fain.Se gaseste aici si hena neutra.Daca va intereseaza mai vorbim

+Quote Post
Fanny
post Jan 18 2008, 11:05 PM
Post #248

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bine-ai venit la noi eumona.
Sincer, eu am incercat henna doar o data, in urma cu un an, si procedura nu m-a incantat. In ultimele luni optat pentru vopsea fara amoniac.

+Quote Post
belle
post Feb 10 2008, 12:54 PM
Post #249

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: bucuresti
Member No.: 2,951

La sugestia colegelor forumiste de pe topicul cu decapajul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si dupa ce am citit cit de cit ce vorbiti voi despre henna, am o mare intrebare cu cae-mi bat capul ( de fapt mai multe, dar una mai mare decit restul): inteleg ca nuanta care iese la final dupa henna depinde de culoarea parului tau natural in mare masura ( ca am vazut ca persoane diferite care au folosit aceeasi nuanta au obtinut culori diferite) . Da? problema e ca e habar nu am ce culoare are parul meu natural (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) .Adica.... mie mi se pare ca arata ....gri ?!? Nu bate spre roscat, nici spre auriu, n-are nici un pic din nuanta calda de ciocolatiu.
A doua intrebare: au trecut 2 luni si putin de cind m-am vopsit brunet cu wella si acuma n-as vrea sa ma mai vopsesc ( chimic). Henna prinde si pe parul vopsit sau doar la radacina? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 10 2008, 01:12 PM
Post #250

V.I.P.

Ai grija daca te orientezi spre henna neagra, sa nu contina PPD (asa cred ca se numeste)! Este un ingredient despre care se spune ca ar fi foarte nociv, care este folosit de multe ori in henna neagra!

This post has been edited by sweet_girl: Feb 10 2008, 01:13 PM

+Quote Post

33 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:53 AM