IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
ioannaraluka
post Feb 10 2008, 01:25 PM
Post #251

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Daca tot ne mutam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
1. Nu m-am facut cu negru, dar cu celelalte nuante mi-a prins pe par vopsit, chiar mai bine ca pe radacina (cred ca nu numai mie)
2. Parul tau cred ca e un ...saten clasic, eventual mediu. De ce zic asta? Parul natural nu prea are nuante de ciocolatiu (eu n-am vazut, doar vopsit asa), rara are nunate spectaculoase (posibil sa apara si mai ciudat radacinile prin comparatie cu parul vopsit pe lungime). In cel mai rau caz sa iti iasa nuanta de vopsea din combinatii de culori.
In fine, cred ca erau invers...eu zic sa te mai gandesti, negrul e dificil.
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Feb 11 2008, 10:15 AM
Post #252

Membru de Onoare

Member No.: 104

Belle, vrei neaparat negru? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca da, sa stii ca e multa bataie de cap. In primul rand nu ai de unde sa stii daca produsul contine PPD sau nu, in al doilea rand, asa cum spunea Ioannaraluka, henna neagra nu prea iese neagra, in al treilea rand, din cate am inteles eu, tu ai parul f lung deci ti-ar trebui o cantitate mare de henna (cel putin 2 pache, deci cel putin 200gr). Daca ai alege Heena Calix Herbal (adica Heena Revitalizant natural pt par, e acelasi lucru) ai avantajul ca o cantitate dubla costa doar 11-13RON, e naturala, e f buna dar e doar varianta simpla, roscata.

Ca sa te lamuresti ce culoare iti va iesi, fa de proba o singura suvita. Eventual poti s-o faci si de 2x ca sa vezi la ce sa te astepti.

Am mai scris pe aici, eu m-am facut cu henna roscat dupa 2luni de cand ma facusem cu vopsea neagra si a prins f bine; apoi m-am facut din nou, cam dupa vreo 3 zile (eram f incantata de cum a iesit parul si de faptul ca e un produs natural, pe care, cu cat il aplici mai des cu atat e mai bine). In final, parul a aratat f bine, un roscat f frumos cu suvite mai inchise.

L.E. Scuze, nu stiu de de ramasesem cu impresia ca ai parul pana in talie. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daca il ai pana la umeri iti trebuie vreo 200gr de henna.

+Quote Post
belle
post Feb 11 2008, 01:59 PM
Post #253

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: bucuresti
Member No.: 2,951

hello!
Nu, tocmai ca NU vreau deloc negru, vreau sa scap de negrul pe care il am acum in cap, si nu stiu de ce traiam eu cu impresia ca doar cu negru s-ar putea acoperi...
De unde pot sa o cumpar ( Heena Calix Herbal )? plafar?
PS: acum am parul putin mai lung de umeri, niste suvite din spate mai lungi si restul pina la umeri ( deh, tunsoare asimetrica).

+Quote Post
walpurgik
post Feb 11 2008, 07:33 PM
Post #254

Musafir

Henna nu o sa-ti scoata negrul din cap nicicum, eventual cea roscata pe care o pui deasupra o sa se vada mai strident la radacina si in rest o sa-ti dea o nuanta mai intensa pe lungul parului care o sa bata in roscat.
Te sfatuiesc sa faci testul pe o suvita, insa una mai consistenta ca io am patit-o si mi-am dat seama de intensitatea culorii numai dupa ce m-am facut toata.
Trebuie sa folosesti henna consecvent pentru ca, din ce am vazut eu, daca te faci numai o data parul nu o sa fie suficient de protejat, la aplicatii repetate se construieste tubular protectie in jurul firului de par.
Atentie mai ales ca esti vopsita, foloseste uleiuri de par ceva inainte de a te spala pentru ca parul ar putea deveni uscat si casant.
Taie constant varfurile.

+Quote Post
arissuca
post Feb 11 2008, 09:05 PM
Post #255

Membru de Onoare

Member No.: 104

Belle, nu pot sa dau aici site-ul de unde-mi comand eu ca poate fi considerat reclama. Deci, da o cautare pe google cu "heena" (rezultate pt limba romana) si o sa gasesti acolo. Cutia are pe ea o indianca cu o fusta verde si care tine un papagal pe deget. Eu mi-am comandat de pe mai multe site-uri, in functie de alte produse pe care mai doream sa le achizitionez. Vezi sa fie la 200gr si sa coste cca 11-13 RON.

Walpu are dreptate, alege o suvita mai groasa ca sa vezi ce iese. BTW, cand am facut eu proba pe o suvita nu am fost extrem de incantata de culoare (suvita era subtire si nu-mi dadeam seama prea bine cum ar iesi culoare aia pe tot capul), dar apoi m-am facut pe tot parul (eram disperata, oricum nu mai puteam baga vopsea in el, asa ca am zis "fie ce-o fi!") si cand a fost colorat tot parul mi-a placut f mult! Si eu fusesem facuta cu vopsea neagra si sa stii ca rezultatul a fost mai mult decat satisfacator si, in timp, am scapat de suvitele inchise.

A! Se gaseste si la plafare si chiar si in farmacii.

+Quote Post
mimisor
post Feb 13 2008, 05:19 PM
Post #256

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,286

Buna fetelor!
Citesc de ceva timp p'aici si indraznesc sa va-ntreb ceva.
culoarea naturala a parului meu (niciodata vopsit) e castaniu inchis, iar la varfuri unpic mai deschis si vreau sa il inchid o idee.cu henna neagra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . asa ca mi-am luat vreo 2 cutii, sonia. va intreb ce stiti despre asta? s-a facut vreuna din voi cu ea? cam cat ar trebui s-o tin in cap? cu ce e mai bine sa o fac?ceai negru, cafea?

orice sfat e binevenit. chiar sunt timorata, mi-e sa nu iasa ceva urat:)

Mersi

+Quote Post
Cindy
post Feb 15 2008, 10:24 PM
Post #257

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mi-a traznit si mie iar sa ma fac cu henna. Ceva tot in nuanta naturala a parului meu, sa fie mai mult tratament..Voi de unde va luati henna, un plafar, farmacie ceva cu mai multe alternative, sa am de unde alege? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voiam sa imi iau de la Lush, ca tot le-am studiat azi cu atentie produsele, dar nici macar nu expuneau o culoare sa iti dai si tu seama orientativ cum ar putea iesi..
Banuiesc ca henna incolora/neutra nu prea se gaseste..
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 15 2008, 10:30 PM
Post #258

Musafir

Neutra, no chance. Cea de la Lush nu e foarte bine cotata. Ai de ales intre Sipa si Sonia, care au gama de nuante diferite de unde sa alegi. Calix herbal parca are o henna f buna, ii zice heena, insa e numai roscata, adica naturala de la mama ei. Henna mehndi e f buna dar nu se prea gaseste.
Aseara mi-am spalat parul si mi l-am uscat cu rotativa cu o carare pe o parte diferita fata de obicei. Toata lumea (copiii, secretarele, instructorul auto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) azi a avut ceva de zis cu parul, ca m-am tuns, ca ce culoare faina am, ca daca am facut ceva, vopsit or something. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cum i-am schimbat cararea in directia total opusa, a ramas la suprafata parul de dedesubt care era mai sanatos si mai lucios, cred ca de-aia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by walpurgik: Feb 15 2008, 10:31 PM

+Quote Post
Delphina
post Feb 16 2008, 12:56 AM
Post #259

Dependent

Member No.: 50

Heya Walpu si toata lumea!

Mimisor, eu am folosit o henna neagra de la Sonia acum citiva ani, am pus pe parul meu castaniu si n-am avut nici un rezultat. A, ba da, un gri lesinat si murdar.
Nu stiu de ce, dar ma indoiesc ca Henna Sonia neagra ar avea vreun efect... am tot intors cutia pe toate partile, asta noua, si n-am vazut nicaieri sa scrie Indigofera tinctoria - cea care coloreaza in negru, de fapt.

Mai bine du-te schimba una din cutii cu "castaniu inchis", le amesteci si cu siguranta ar fi ceva mai dragutz decit numai neagra... sau incearca pe suvitza.
No, in sfirsit, nu-i o tragedie, daca nu-ti place, iti iei dupa citeva zile un maro inchis, castaniu inchis, ceva, si se "reglementeaza" treaba. Teoretic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Habar n-am. Aici, la henna, chiar ca e cu "depinde" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mimisor, ceai negru sau cafea, ce vrei tu. Mie tipa de la Lush mi-a zis sa pun ceai negru.

Asta fiindca tocmai mi-am luat o henna NEAGRA de la Lush, am aplicat pe neste "harvested hair", lasat asa cum scrie la carte si NIMIC (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa vedem ce iese cind aplic pe tot parul, da ma tot codesc ca mi-i o leneeee...
cica neagra... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) abia acum aflu ca nici nu-i nu stiu ce grozava...
si nici nu se mai numeste henna, se numesc CACA, stiati? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Plus, costa o avere.
(neagra fiindca m-am plictisit de acelasi etern rosu de henna). Si nici mie nu-mi sta bine cu portocaliu.

Walpurgica, si unde zici tu si fetele astea ca te pot vedea in poze? ca tare te-as vedea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Delphina: Feb 16 2008, 01:17 AM

+Quote Post
Cindy
post Feb 16 2008, 11:33 AM
Post #260

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, intr-adevar daca porti cararea mult timp la fel, se obisnuieste parul sa stea asa, iar cand schimbi cararea, capata si mai mult volum si ramane la suprafata cum ai spus si tu parul de dedesubt, care nu este in contact direct cu toti factorii exteriori. Ce ti-a spus instructorul auto? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Atunci, o sa ma orientez spre Sipa, Sonia si Mehndi, daca gasesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De fapt, nici nu prea stiu unde sa caut..
Chestia asta cu amestecatul ma cam depaseste, o sa revin cu astfel de intrebari dupa ce mi-o cumpar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Delphi, sa ne spui cum iti iese cu Lush! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post

33 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:54 AM