IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
mimisor
post Feb 16 2008, 12:19 PM
Post #261

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,286

M-am facut. Si chiar mi-a iesit. Nu e chiar negru, dar se vede diferenta. imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Merci pt raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Feb 16 2008, 02:29 PM
Post #262

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mimisor, pozeaza-ti capelura sa te vedem si noi.

+Quote Post
Cindy
post Feb 24 2008, 04:58 PM
Post #263

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Spre uimirea mea de atunci, am gasit henna neutra (desi intrebasem mai mult pt a intreba, nici nu ma asteptam la un raspuns afirmativ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Pe ea scrie ca trebuie aplicata dupa samponare si apoi doar clatita, dar mie mi se pare cam imposibil sa faci asta, avand in vedere cate faramite face, ca altfel nici nu stiu cum sa le spun, care de altfel se scot foaarte greu din par! Drept urmare, am folosit-o ca o masca, inainte de sampon si balsam (btw si asa mi-a fost greu sa scap de toate ramasitele hennice din par). Am stat destul de multe ore cu ea pentru ca eram extrem de obosita si am adormit cu ea in par si m-am trezit greu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar nu am observat cine stie ce rezultate, altfel decat de obicei, poate doar impresia de mai mult par, dar nu pot sa zic ca am nevoie de asta. Sa fie pentru ca m-am spalat normal dupa aplicarea hennei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

As vrea sa incerc si henna coloranta, un castaniu inchis, dar cum spuneam si pe alt topic, am devenit cam paranoica pt astfel de schimbari.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Feb 24 2008, 05:03 PM

+Quote Post
belle
post Feb 29 2008, 09:51 PM
Post #264

Contaminat
*

From: bucuresti
Member No.: 2,951

Bună fetelor!
Mīine este momentul cel mare, mă duc să cumpăr henna şi să purced....Acuma, eu nu prea ştiu ce culoare să-mi iau. Părul meu e şaten vreo 2 degete la rădăcină şi īn rest negru de la ultima vopsire amestecat cu ceva reflexii roşcaţele de īnainte. Am exclus deja variantele negru şi blond, pentru ca nu intenţionez să mă revopsesc brunetă şi bănuiesc că blond nu ar face nimic. Nu m-ar deranja chiar deloc să bată puţintel spre roşcat, eventual să aibă nişte reflexii roşietice, dar totuşi pe fundal īnchis la culoare. Sper să găsesc Sipa că am īnţeles că sunt mai multe nuanţe, mă gīndesc la ceva gen... mahon sau altă nuanţă mai īnchisă sau un şaten... Am mari speranţe şi īn proprietăţile regenerative... şi sunt dispusă să stau oricīt cu ea īn păr. Dacă stau mai mult iese mai īnchisă sau mai intensă nuanţa? Am citit de asemenea că sunt unele probleme şi cu petele de pe piele. Dacă mă smacuiesc cu nişte cremă ceva mai grasă pe frunte-ceafă, o avea ceva
Accept cu drag orice sugestie pe ultima sută de metri, mi-e cam...teamă aşa că nu ştiu ce va ieşi

+Quote Post
belle
post Mar 1 2008, 04:25 PM
Post #265

Contaminat
*

Am revenit. Cumparat Sipa Auburn din cora, acum ma usuc si o prepar, o sa pun o poza la final. Doamne-ajuta! ( am de gind sa o amestec doar cu apa fierbinte si sa stau pina pe la 9-10 diseara )

LE: am aplicat-o, am minjit toata baia, si desi m-am smacuit inainte cu crema de galbenele pe ceafa si frunte, am uitat de urechi, si acum am 2 urechi portocalii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Sper sa se curate cumva totusi.... Ma mai gindesc ca poate nu am aplicat suficient de bine peste tot si ma trezesc cu vreo suvita neagra si restul parului rosu. Uof, complicat.

This post has been edited by belle: Mar 1 2008, 05:37 PM

+Quote Post
Cindy
post Mar 1 2008, 07:42 PM
Post #266

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Belle, te asteptam cu impresiile! Multa bafta!
Te intreb si pe tine..tu ai reusit doar sa o clatesti, fara sa te speli? Mare enigma pentru mine.
Zilele astea purced si eu sa imi caut henna, as vrea sa imi iasa un saten inchis, dar nu negru..

This post has been edited by sweet_girl: Mar 1 2008, 07:44 PM

+Quote Post
belle
post Mar 1 2008, 09:38 PM
Post #267

Contaminat
*

Am terminat... si momentan bocesc in ultimul hal pentru ca nu stiu ce sa fac. La radacina e un rosu superb, iar restul parului e NEGRU. Fara urma de rosu. Fara reflexii. Fara nuante. Fara nimic. NEGRU. Arat ca o vaca pestrita, in 2 culori, cu 2-3 degete de par rosu ca focul la radacini si in rest o claie de par negru ca si cum nu as fi pus nimic peste. Doamne, cine m-a pus sa fac asta.... totul a mers perfect, am stat 4 ore, l-am uscat si cu uscatorul la final, am dat chestia jos si.... stupoare! Am nevoie de solutii.... repede.... ce fac? Ce pun peste? In afara de "ia foarfeca si taie-l"
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 1 2008, 11:14 PM
Post #268

Moderator Global

N-are rost sa iei decizii dramatice. Din cate stiu eu culorile initiale se schimba in urmatoarele zile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
belle
post Mar 2 2008, 12:00 AM
Post #269

Contaminat
*

sper sa se ma inchida rosul... ca imi dau seama ca negrul ala va ramine fix la fel. oricum, diferenta se va vedea oricit de mult se va inchide rosul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca miine ma duc sa ma tund cit mai mult, macar ramine rosu si putin negru (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 2 2008, 12:05 PM
Post #270

Moderator Global

Nu foarfeca e solutia, Belle. Asteapta sa-ti raspunda fetele care se fac in mod obisnuit cu henna.

+Quote Post

33 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:51 AM