![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu cred ca foarfeca o sa-ti aduca fericirea, ci numai o sa te chinui psihic dupa aia cu o noua greseala, o decizie pe care ai luat-o pripit.
Pune o poza sa vedem si noi rezultatul aproximativ. In primul rand, n-avea cum sa ti se faca parul rosu peste negru deoarece henna nu decoloreaza, eventual imbraca si parul cu pigment negru il face mai lucios si o sa se vada reflexe rosii la soare pe toata podoaba capilara. Nu avea cum sa-ti iasa tot parul rosu peste negru vopsit pe care abia decolorantul daca-l scoate. Avand in vedere ca vopsitul cu henna nu are contraindicatii de frecventa, ba mai mult, cu cat se depun mai multe straturi de henna, cu atat devine mai gros si mai sanatos, eu zic sa te mai faci zilele astea inca o data amestecand henna neagra cu cea auburn pe care ai folosit-o acuma, o sa se mai omogenizeze culoarea si o sa ai un par mai frumos. Plus ca, intr-adevar, henna se mai inchide in cateva zile de la vopsit si totodata cu vopsirea repetata. Asculta-ma pe mine ca dupa ce am fost morcov s-a inchis la ruginiu si mi-a trebuit sa-l si tai, lucru prin care n-am rezolvat nimic, same color, but less hair. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Belle, si eu ma gandesc ca ai putea sa te mai faci o data cu henna neagra, numai la radacina. Ai putea sa o amesteci si cu ceai negru sau alte combinatii pentru potentarea culorii.
Pentru mine? Nici o lamurire...? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 6-January 08 From: bucuresti Member No.: 2,951 ![]() |
Nici eu nu cred ca foarfeca o sa-ti aduca fericirea, ci numai o sa te chinui psihic dupa aia cu o noua greseala, o decizie pe care ai luat-o pripit. Pune o poza sa vedem si noi rezultatul aproximativ. In primul rand, n-avea cum sa ti se faca parul rosu peste negru deoarece henna nu decoloreaza, eventual imbraca si parul cu pigment negru il face mai lucios si o sa se vada reflexe rosii la soare pe toata podoaba capilara. Nu avea cum sa-ti iasa tot parul rosu peste negru vopsit pe care abia decolorantul daca-l scoate. Avand in vedere ca vopsitul cu henna nu are contraindicatii de frecventa, ba mai mult, cu cat se depun mai multe straturi de henna, cu atat devine mai gros si mai sanatos, eu zic sa te mai faci zilele astea inca o data amestecand henna neagra cu cea auburn pe care ai folosit-o acuma, o sa se mai omogenizeze culoarea si o sa ai un par mai frumos. Plus ca, intr-adevar, henna se mai inchide in cateva zile de la vopsit si totodata cu vopsirea repetata. Asculta-ma pe mine ca dupa ce am fost morcov s-a inchis la ruginiu si mi-a trebuit sa-l si tai, lucru prin care n-am rezolvat nimic, same color, but less hair. here it is ( nu stiu cum am facut-o cu fundul in sus, dar se vede cit de cit diferenta uriasa de culoare. in realitate e mai rau ca in poza, radacinile care au cam 4-5 cm sunt rosu-aprins iar restul parului e pur si simplu...negru lucios ). asta e, ce pot sa fac decit sa-mi prind parul miine in coc si sa sper ca n-o sa ma intrebe lumea daca m-am imbatat cind am ales culoarea. astazi e ceva mai aprinsa culoarea ca ieri, am vorbit si cu coafeza si mi-a zis ca nu rezilv nimic daca ma tund, decit daca ma rad in cap sau ma tund periuta. Editare: (IMG:http://i271.photobucket.com/albums/jj160/bele_03/DSCF2650.jpg) "> This post has been edited by belle: Mar 2 2008, 05:10 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Henna neagra sau indigo cu ceai negru si se mai inchide, n-o sa ajunga de nuanta negrului vopsit, insa se mai estompeaza diferenta. Are un luciu frumos si cred ca e remediabil ce ai facut.
Sweet, orice ai incearca, fa test pe suvita, cat de rgeneranta ar fi henna asta e cu multe nabadai. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, la mine intrebarea intrebatoare era daca trebuie doar sa ma limpezesc dupa henna (cum scrie pe cutie) sau sa ma spal normal. Mi se pare imposibil sa scot toate ramasitele alea doar cu clatit, fara sampon si balsam..Voi cum procedati?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Eu stiu ca numai clatit dupa orice vopsea, ca sa prinda bine culoarea.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu ma clatesc cu apa apoi pun si putin balsam si se curata mult mai bine. Balsamul e ok, samponul nu!
La vara fac 4 ani de cand ma vopsesc cu henna. Nu mai stiu ce-i ala par urat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... lauda-ma gura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu cum iti iese tie insa e superb. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Al meu s-a inchis in timpul sarcinii si-asa a ramas. Am cateva cutii de henna Sonia adusa de mama asta vara si printre ele s-a ratacit si o cutie de Sipa si ultima oara m-am vopsit cu ea. E net superioara cand vine vorba de culoare. Luciu dau amandoua insa Sipa coloreaza mai intens. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai ca mi-am facut si eu poza la podoaba capilara, complicata trebusoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Parul mi-e aproximativ la fel de stralucitor ca in poza, poate a exagerat putin lumina din baie, blitz n-am folosit. Deci mie-mi iese un roscat inchis si cam atat de 'intins' sta dupa ce ma muncesc 10 minute cu el (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8929Small.jpg) |
|
|
![]()
|
|
wow Cleo! Ce par stralucitor ai! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E doar de la henna?
Chiar voi ce mai folositi pentru stralucire? Eu folosesc acum un spray pt stralucire, dar nu pot sa spun ca da rezultate fenomenale.. |
|
|
![]()
|
|
la mine-i doar de la henna
dupa ce ma usuc ca sa-mi potolesc firele rebele folosesc putina pasta sculptanta de la L'Oreal, gama profesionala tecni.art |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:08 PM |
|