IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
elle_ni
post Jan 12 2006, 11:14 PM
Post #41

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

elle ??? pai nu se imbacseste parul numa' cu balsam  :-X .... oricum efectul este bun si daca ai rabdare si te lasa bebe mic  :-* te faci la 3 saptamani  :o (io n-am rabdare) .... 

nu, mah, n-ai inteles...daca ma spal in mod obisnuit numai cu balsam in loc de sampon, are ceva?adica elimin samponul si ma spal numa' cu balsamul....asta vrusei sa zic....m-ai inteles acum unde bat?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jan 12 2006, 11:22 PM
Post #42

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

elle pai io intelesei da' repet nu cred ca balsamu' spala ci numa' flescaie parul .... daca nu mergi la servici poti sa incerci si ne povestesti si noua dar balsamul nu are aceleasi calitati ca samponu' ....  :-* ... eu ziceam sa te faci la 3 sapt cu henna daca ai rabdare

+Quote Post
elle_ni
post Jan 12 2006, 11:31 PM
Post #43

Incurabil

hai mah...nu ma dezumfla...si io care credeam ca am gasit "reteta" minune pentru o coafura betoana...

da'incerc...ca doar n-am ce pierde...daca e parul fleshcait, cum spui tu, ma spal a doua zi cu sampon, k doar nu fac economie, can de vorba de spalare :P

+Quote Post
kalua
post Jan 12 2006, 11:40 PM
Post #44

Musafir

Ma bag si eu ca musca...
:offtopic:  care balsam flescaie cel mai tare parul? Ca exact de ala am eu nevoie!  ::)

+Quote Post
Cleo
post Jan 13 2006, 12:46 AM
Post #45

moderator

Kalua, mie super flescaitoare mi se par alea cu efect straightening .... de ex ala de la Garnier ...

elle  ;D... sorry ....  :pupaceala:

+Quote Post
elle_ni
post Jan 13 2006, 11:02 AM
Post #46

Incurabil

subscriu la garnier, ala kiar flescaie parul rau de tot...iar parul meu are nevoie de un volum frumos, nici prea-prea, nici foarte-foarte...

h2004,  :hainoroc:

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2006, 05:18 PM
Post #47

Musafir

Io am avut si un fluid cica de indreptare a parului de la John Frieda, scria pe el sa nu se foloseasca mult (avea o pipeta, ca nu cumva sa scapi mult din el), eu puneam cu pumnul si...mai 'nica  :'(
La urmatoarea cumparatura drugstorareasca iau Garnier, poate-poate  8)

fetelor,  :-*

+Quote Post
Cleo
post Jan 13 2006, 05:42 PM
Post #48

moderator

Kalua! asorteaza si-un sampon si poate-poate 8) ....  :-*

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2006, 10:18 PM
Post #49

Musafir

Pai iti dai seama ca nu folosesc sampon pt. volum si dupa aceea vreau sa am pleostit parul  ::)
Of, of, acum mai e si in perioada de crestere  :o pe langa sampon, balsamuri, cure, crema pt. freza, mai bag si ulei (de par) sau, mai nou, crema Nivea in el  ???

+Quote Post
kale
post Jan 13 2006, 10:27 PM
Post #50

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

kalua, mie imi flescaie parul masca de la gliss....parul meu, foarte rebel din fire, doar cu aia se mai domesticeste....si mai e cea de la les karittes..parca asa se scrie...oricum folosesc masca de par la fiecare spalare, nu se poate fara...si cand imi aranjez parul mai dau cu balsam lichid tot de la gliss, din ala gen spray, din doua parti..poate ai vazut prin magazine, e un tub din plastic, cu pulverizator

+Quote Post

33 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:54 PM