![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ciao fetelor!
Elena, ti-am facut lista, am trimis-o in mesaj :) Arissuca, pe cutia de Heena, cea afisata pe site, scrie Calix Herbal :) Asta e cea de care zici tu ca e nou aparuta, sa-i zic si lui Elleni... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Uf, aseara mi-am mai spalat o data parul si la sfarsit i-am pus juma de kil de masca din aia la borcan. Parca nu mai e asa de uscat... da, culoarea tot nasoala e. :'(
Pe cutie scria Henné Color, asta cred ca era numele firmei... si era facuta in Franta. Asta e ce imi amintesc, ca am aruncat cutia in seara respectiva. O prietena de-a mea s-a facut cu henna saten, exact aceeasi marca si e super multumita de rezultat. De ce la mine nu a iesit bine? Whhhyyyyyyyyyy? :'( Serios acuma, in timp ce ma spalam ma treceau toate transpiratiile. Cand parul era clatit, il simteam in mana exact ca un par ars de solutie de permanent... parca scartzaia... Ciudat, rau de tot. Daca ma gandesc bine... nu stiu daca mai am curajul sa incerc o alta hena blonda. As incerca hena neutra, care sa o pun peste vopsea, dar nu se gaseste niciunde, fire-ar sa fie! >:( Apropo, Calix Herbal asta, are henna neutra? Ca siteul ala e cam rudimentar... sau n-am gasit eu unde erau trecute nuantele. Si inca o intrebare, sa astept pana in februarie pe vremea asta (adica o luna) ca sa ma vopsesc (cu vopsea normala) sau pot sa incerc si mai repede? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Salut didilica. Heena Calix nu cred ca are si henna neutra.
Tu te-ai facut cumva cu Henna Sipa? Ca pe aia scrie Henne Color, si e frantuzeasca.... Dar tare ma mir de rezultatul colorarii tale... Deocamdata nu te vopsi chimic, mai stai oleaca, citeva saptamini macar, intre timp cauta-ti henna neutra, fa-te pe o suvitza, vezi daca revine luciul initial... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE Salut didilica. Heena Calix nu cred ca are si henna neutra. Tu te-ai facut cumva cu Henna Sipa? Ca pe aia scrie Henne Color, si e frantuzeasca.... Dar tare ma mir de rezultatul colorarii tale... Deocamdata nu te vopsi chimic, mai stai oleaca, citeva saptamini macar, intre timp cauta-ti henna neutra, fa-te pe o suvitza, vezi daca revine luciul initial... Io n-am vazut niciunde cuvantul Sipa pe henna aia. (da nici nu m-am uitat foarte bine) ;) Da, probabil ca aia a fost, ca se potriveste descrierii. Si henna neutra nu gasesc niciunde. In toata Timisoara s-au uitat vanzatoarele la mine ca la urs, cand am intrebat. Poate gaseste elle la Buc, pana la urma. :'( |
|
|
![]()
|
|
Precis aia e, eu am cutia in fata, iar Sipa scrie doar intr-un colt, mititel.
Nu stiu ce s-a intimplat la tine, ca mie mi-a placut henna asta, si toata lumea e super multumita de ea. Eu n-am prea fost in delir fiindca nu mi-a iesit o culoare prea turbata, precum as fi vrut eu, insa, in rest, mi s-a parut un produs foarte bun... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Didilica, te poti vopsi imediat daca ai chef. Eu prima data (de muuuult!) am patit la fel ca tine, m-am facut cu henna frantuzeasca neagra , produsa de Laboratoarele Sipa (de fapt clasica henna amestecata cu indigofera) si mi-a iesit un gri oribil, mat, iar parul era lipsit de suplete...yach! Dupa doua zile m-am vopsit bruneta si a prins f bine si cred ca henna a actionat totusi ca un tratament, pt ca 2 luni nu mi-a mai cazut parul aproape deloc. Apoi, dupa ce am incercat si henna Sonia , am descoperit Henna Calix Herbal 8) la care nu o sa mai renunt never ever!
Totusi, Delphi are dreptate, ar fi grozav sa gasesti henna neutra (de fapt e impropriu spus henna pt ca nu contine Lawsonia Inermis ci Casia Obovata) si sa mai faci o incercare. Nu de alta, dar vopseaua chiar distruge parul, mai ales daca nu e din ala, mai rezistent. Eu nu m-as mai intoarce niciodata la vopseaua sintetica, mai ales ca de la henna mi s-a regenerat parul uluitor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ccateva tipuri de henna, cam scumputze...hm...a incercat cineva henna sta, su e doar o mega tzepa?am citi ca cea mai buna henna ar fi cea din Sudan....pleaca cineva p'acolooooooooo???????? :P :P :P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Uite, aici poti gasi mai multe informatii despre henna neutra http://www.hennaforhair.com/faq/cassiaobovata.html . Pe www.star-ayurveda.ro nu am gasit nici eu henna neutra (au doar Henna Calix Herbal, acelasi lucru cu produsul Heena Revitalizant natural pt par) dar poti sa le scrii si sa-i intrebi daca nu comercializeaza si henna neutra pt ca mai au si alte produse care nu sunt afisate pe site.
Nici prin plafare nu m mai gasit henna neutra, pt ca as fi vrut sa vad care este firma producatoare. Eu nu am fost prea multumita de henna frantuzeasca pt ca o aplicam f greu, o scoteam si mai greu (imi trebuia cate un pumn de balsam) si am vazut ca adauga tot felul de aditivi in compozitie si eu doream ceva 100% natural. A! Si nici nu-mi iesea o culoare grozava. Dar am intalnit si persoane care erau f multumite, deci... |
|
|
![]()
|
|
QUOTE ccateva tipuri de henna, cam scumputze...hm...a incercat cineva henna sta, su e doar o mega tzepa?am citi ca cea mai buna henna ar fi cea din Sudan....pleaca cineva p'acolooooooooo???????? :P :P :P Nu, nu am incercat, dar e fff scumpa si nu are afisat nici gramajul. Mi se pare ciudat ca e in stare solida, deci nu e clasica pulbere... Eu nu m-as risca. Raman credincioasa henei calix herbal. Didilica, daca vrei sa obtii culoare mai intensa, nu amesteca henna cu ulei si galbenus, ci doar cu apa fierbinte sau cu decoct concentrat de musetel sau alte plante (in functie de culoarea pe care vrei s-o obtii). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Uite, aici poti gasi mai multe informatii despre henna neutra http://www.hennaforhair.com/faq/cassiaobovata.html . sar'na...da' pe mine ma interesa de unde pot cumpara...ori din afara nimeni nu-mi poate trimite, ca nu am cunostinte...voi lua Bucurestiul la picior, k n-am incotro, si apoi, daca tot caut pentru mine, spuneti dragelor denumirea corecta a hennei pe care o doriti....si daca am bani, cumpar, daca nu...macar stiu de unde va pot trimite mai tarziu....numa' k o sa-mi ia ceva timp la cautat...ca sunt cu beeb dupa mine, si voi circula numa' pe jos, cu caruciorul.... va tzuc :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:16 AM |
|