IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Henna
angelito
post Jan 22 2006, 05:49 PM
Post #91

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Ce bine ca m-ai avertizat, Delphi, chiar nu vreau deloc sa fiu morcoveatzaaaa!!!! Niste reflexe roscate finute nu ma deranjeaza, dar ditamai capul morcovit, NU!

Merci mult, o sa ma uit pe site si pana una-alta incerc s-o conving pe sora-mea sa incerce  ::), oricum ea are parul mai inchis!

:-*
Go to the top of the page

+Quote Post
angelito
post Jan 22 2006, 07:06 PM
Post #92

Incurabil

M-am uitat la ce combinatii fac fetele de pe site-ul hennaforhair, si sunt destul de complicate. Plus ca sunt multe ingrediente pe care nu stiu daca le putem gasi aici...

+Quote Post
Delphina
post Jan 22 2006, 10:31 PM
Post #93

Dependent

Member No.: 50

Angelito, am vazut ca aparut o Henna noua, sub marca Sonia. Inainte aveau doar Roscat si Negru (care negru oricum nu colora)  :D, acum insa s-au imbogatit cu mai multe culori, printre care si castaniu deschis. O cutie face cam 80.000. Poti sa incerci, pe suvite ascunse, sa vezi cum iese.

+Quote Post
angelito
post Jan 23 2006, 01:51 AM
Post #94

Incurabil

Fetelor, tocmai am facut o descoperire epocala :D: henna neutra nu e de fapt henna, ci senna (Cassia Obovata), o alta planta cu efecte miraculoase asupra parului!

Si ceai de senna cred ca se gaseste pe la majoritatea plafarurilor (cred eu)

Ma gandesc sa iau si niste henna (saten deschis), o amestec cu senna (mai mult senna decat henna), cu ceai de musetel concentrat, suc de lamaie, ulei de masline, ceva vitamine si eventual uleiuri esentiale, stau 2-3-4 ore cu ea in cap (cat pot), si gata!

Retete pentru culori deschise si naturale cu henna (si senna) gasiti in link-urile pe care le-am postat mai devreme (de pe hennaforhair).

Totusi, nu inteleg de ce unele fete amesteca pasta respectiva cu iaurt?! Stie cineva?

Noapte buna!!!! :-*

+Quote Post
Delphina
post Jan 23 2006, 11:33 PM
Post #95

Dependent

Member No.: 50

Iaurt?... N-are nici o logica.

Iar reteta compusa si imaginata de tine, Angelito, cred ca e numai buna! Succes!

si eu abia astept sa ma fac, ca mi-a trimis draga de Elleni o cutie, o ditamai cutia de 200 de grame de Calix Herbal, cred ca lesin de placere cind oi deschide pachetu...

+Quote Post
angelito
post Jan 23 2006, 11:53 PM
Post #96

Incurabil

Da, Delphi, am citit rettele fetelor de pe site, si combinau si cu iaurt.

Tu folosesti henna pentru culoare sau pentru alte efecte? Si ce culoare, daca nu sunt prea indiscreta  :floricele:?!

+Quote Post
elly
post Jan 24 2006, 08:17 AM
Post #97

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

neata fetele! :-*  :-*  :-*
Ieri am gasit henna neutra la un plafar la mine in oras, nu mi-a venit sa cred! era ultima cutie (180.000) e fabricata in franta, acum as incerca sa iau si o cutie rosie ca sa-i pun un pic sa aiba parul cateva reflexe! dar de ce o fi diferenta asta mare de pret intre ele? cea rosie si neagra costa 80.000! numai culorile astea avea.
O sa ma fac cat de carand, abia astept sa vad cum o sa iasa!
va pupic!  :-*

+Quote Post
didilica
post Jan 24 2006, 11:28 AM
Post #98

Membru de Onoare

Member No.: 35

neata fetele! :-*  :-*  :-*
Ieri am gasit henna neutra la un plafar la mine in oras, nu mi-a venit sa cred! era ultima cutie (180.000) e fabricata in franta, acum as incerca sa iau si o cutie rosie ca sa-i pun un pic sa aiba parul cateva reflexe! dar de ce o fi diferenta asta mare de pret intre ele? cea rosie si neagra costa 80.000! numai culorile astea avea.
O sa ma fac cat de carand, abia astept sa vad cum o sa iasa!
va pupic!  :-*

:'( :'( :'(
Si eu de ce nu gasesc niciunde??? Whyyyyyyyyyy???

Totusi, de la ce firma este, ca tare curioasa sunt? Am inteles ca aia frantuzeasca este de fapt facuta de sipa. Asa este?
Si in ce oras ai gasit?  ::)

+Quote Post
elly
post Jan 24 2006, 12:22 PM
Post #99

Obsedat

Member No.: 17

eu sunt din buzau! de-aia mi se pare ciudat ca am gasit! si oricum unde am mai intrebat la plafare prin oras, ziceau ca nici nu exista! :fluierat:
pe cutie scrie - tonalite henne - neutre - capie paris!
ingredients: cassia italica, lawsonia inermis (henne neutre 99%, henne naturel 1%)
laboratoires sipa! si expira acu in februarie! trebuie sa ma fac repede!  :P
didi, tu de unde esti? sa intreb daca mai aduce?  :-*

+Quote Post
elle_ni
post Jan 24 2006, 12:29 PM
Post #100

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

am citi pe eva de o anume hena "kina", ieftina si buna...numa' ca nush daca exista la noi in ro...a folosit cineva aceasta hena?

so, care e cea mai buna henna:
LABORATOIARES SIPA
SONIA
CALIX HERBAL?????????????

si cand intreb, am in vedere urmatoarele aspecte: colorit multumitor, durata de mentinere a nuantei, textura firului de par, usurinta de a gasi produsul (degeaba cea mai buna henna e cea din sudan, daca io's in ro, nu?), pretul (degeaba e una din henna 300.000 daca nimeni nu a auzit de ea, si nici nu a folosit-o nimeni pentru a o recomanda...)

BTW, am pe cineva prin kina si mi-ar putea trimite henna d'acolo, dar nush ce sa-i cer...uynde mai pui ca tre' sa nasca in curand....ceva sfaturi, idei?

+Quote Post

33 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:48 AM