IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
tits_herbert
post Feb 10 2006, 12:12 PM
Post #111

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Sincera sa fiu am indoieli asupra rimelului acela roz de la Maybeline si daca il cumpar din Beauty shop, la cate am vazut pe la diversi vanzatori ambulanti, foarte asemanatoare cu cele reale. Si da este adevarat ca  majoritatea produselor cosmetice de la noi (est) sunt de calitate mai slaba.
Eu as vrea un rimel care sa nu incarce genele inestetic, sa fie cat ma naturale, dar intoarse :P, ca dese si negre sunt 8) :D
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Feb 10 2006, 12:36 PM
Post #112

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am avut lancome ... chiar 2 variante si zau daca-mi amintesc cum se numeau ... asa de tare mi-au "placut" ... variantele waterproof nu-mi plac pt ca incarca prea tare .... iar alea ne-waterproof daca-ti dadea din greseala vreo lacrima, deh! iarna, frig alea alea ... iti curgea rimelul pana-n coltul buzelor .... mi-e maybelline imi place tare .... ieftin si fain

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 10 2006, 02:55 PM
Post #113

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

tits, nu stiu daca a mai fost pomenit aici dar te-ai gandit sa incerci la la Clinique - Naturally Glossy Mascara?

+Quote Post
Aura
post Feb 10 2006, 04:06 PM
Post #114

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 175

Draga mea Elle ti-am luat clestisor de gene. Si mai ieftin decat ti-am spus...deh...batranetea :'( si anume 2,29 E. Este exact ca al meu. Foarte bun.
Pupice
Sunt un pic  :offtopic: ..scuze. Ma gandeam ca atunci cand aproape sa vin imi trimi pe adresa de e-mail un numar de telefon sau vedem noi cum facem  sa beneficiezi cat mai repede de el.  ;)

+Quote Post
kalua
post Feb 10 2006, 07:38 PM
Post #115

Musafir

Am avut si eu Flextencils, de fapt mai am unul inceput. Nu-i asa de bun de l-as putea recomanda. ???

L'extreme costa in Germania 24,50 €, iar la aeroport, la Duty Free, e 19 sau 19,50.

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 11 2006, 01:31 AM
Post #116

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Eu nu mai stiu ce sa zic...am Helena Rubinstein waterproof, e bun intr-adevar, dar pare-mi-se ca a inceput sa se usuce deja, sau am innebunit eu :fluierat:? Oricum, tind sa cred ca ceva e putred cu genele mele lately ca parca s-au scurtat naibii unele, desi ma dau numai cu rimeluri cu pretentii (HR asta si Clinique), naiba sa le ia  :ametit:!

:offtopic:

Titsicule, nu sunt taxe in interiorul Europei. Daca as veni in tara mai curand ti-as aduce eu cu draga inima, oricare iti face tie cu ochiul  :-*.

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 13 2006, 10:38 AM
Post #117

Incurabil

buna claudia_electra, eu nu prea sunt fan mascara waterproof in primul rand pt ca trebuie sa insisti mai mult cand te demachezi si automat risti sa-ti rupi/smulgi mai multe gene, plus ca nici pielea sensibila din jurul ochilor nu are de castigat din asta.
si mai cred ca rimelul ti se usuca mai repede tot din cauza ca e waterproof.
eu folosesc cam de 2 ani Helena Rubinstein (diferite tipuri) si nu am avut niciodata rimeulul intins sau ceva de genul asta desi folosesc numai variantele simple, niciodata waterproof.
e drept ca nici nu am incercat sa inot sau sa ma spal pe fata si sa astept ca rimelul sa fie la locul lui dupa!  ;)
:-*

+Quote Post
Medeutz
post Feb 13 2006, 07:07 PM
Post #118

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 205

Eu am gene lungi. Si intoarse.  V-am facut invidioase, este? :P
Am avut si eu rimeluri ba de la Maybelline vreo 2, ba Revlon...multumitoare, nu zic, la genele mele :D
Dintre toate, unul singur m-a incantat, si nici macar nu mi-l cumparasem eu, ci l-am primit cadou: Lash Designer de la AVON. Nu sunt fan Avon, ca nu de-acolo mi-as fi luat eu rimel. Dar daca tot il primisem...am zis sa vad ce minuni poate face...
Are efect de alungire, separa genele, nu le incarca ( d'oh ) ... Cu rimelul asta eram sigura ca nimeni nu-si mai ia ochii de pe...ochii mei :P
Acum ca l-am terminat, mi-am facut comanda de inca unul: albastru  ::)

+Quote Post
Cindy
post Feb 14 2006, 02:28 PM
Post #119

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

da....nu mai putem de invidie :D

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 14 2006, 02:31 PM
Post #120

Incurabil

sweet_girl:  :floricele:

+Quote Post

58 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 12:43 PM