![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Da geoo, mai intai l-am testat de al o prietena si mi-a placut mult. Mi l-am luat din duty free de 2 sapt si imi place si mai mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu nu am observat sa se lase genele (dupa cum spuneau cateva eve). Concluzie, merita luat (daca ai in vedere si bugetul limitat, e o afacere)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
In sfarsit am descoperit un rimel care sa nu se mai intinda la cateva ore de la aplicare. Este vorba de Hypnose de la Lancome. Eu am o nuanta de maro cu care ma inteleg de minune. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 23-March 07 Member No.: 1,387 ![]() |
Am vazut reclama in reviste. M-ar interesa daca l-a incercat cineva si care sunt impresiile....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ma tenteaza si pe mine telescopicul. vreau sa mi-l iau intr-una din zilele in care am timp sa merg. e in jur de 350 de mii.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 5-April 07 From: bucuresti Member No.: 1,441 ![]() |
Salutare!
Eu am folosit la inceput maybelline, dar nu mi se par cine stie ce, asa ca am ramas fidela de ani buni rimelului de la Loreal, cred ca le-am avut pe toate cate au aparut, si mai nou mia-m luat Telescopic, care imi face niste gene super. In schimb Volume Shocking nu mi-a placut, incarca genele rau. Am avut si Masterpiece dar nush....imediat s-a uscat..si nici cine stie ce gene nu mi-a facut. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 12-December 06 Member No.: 828 ![]() |
mie mi se par asa false cosmeticele (fard, ruj samd) de la the body shop.. chiar nu mi-as lua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg, stiu ca nu ma incadrez in topicul asta, voiam sa-ti zic ca eu am avut ceva farduri de ochi de la bodyshop si mi se par chiar ok. sunt unele crem, cu irizatii de diverse culori - o adevarata incantare, pt ca nu au sclipiciul ala mare mare pe care il au alte farduri... si sunt fff discrete scuzati inca o data offtopicul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mi-am achizitionat acum mai mult timp rimelul de la Yves Saint Laurent cu efect de gene false si L'Extreme de la Lancome..genele mele nu au oricum prea multa personalitate dar nu mi s-au parut chiar extraordinare cum speram..dintre cele 2, mai mult imi place primul rimel..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mi-am cumparat Magnif'Eyes de la Rimmel.Nu l-am folosit inca dar am sa revin cu pareri dupa ce voi face asta.L-a folosit cineva pana acum?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
dar Estëe Lauder Projectionist?! Cam scumpel pt un rimel, i-am vazut pensula, nimic impresionant, dar nu stiu cum sta pe gene, are cineva?!
cat despre telescopic, inca ma intereseaza daca se usuca repede sau rezista mai multe luni! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Am fost incantata de Clinique si Revlon pana acum
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:32 AM |
|