IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Bacardi_Girl
post May 5 2007, 12:06 PM
Post #231

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

So...parerile de dupa: nu mi l-as mai lua a doua oara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca nu a costat mult. E prea...subtire, nedefinit as spune.Obligatoriu trebuie aplicate doua straturi pentru a fi ok. Si in plus, se mai formeaza si scamute daca nu esti rapida la aplicat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 16 2007, 11:00 PM
Post #232

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in afara de maybelline, de la tot ce am incercat pe mine ma mananca ochii sau se intinde spectaculos (ma frec destul de mult la ochi) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pe locul 2 ar fi Nivea (dar nu se gaseste in Ro), si pe 3 ar fi rimmel desi nu mi s-a parut prea spectaculos.
as incerca unul gen Lancome sau Chanel (am creion chanel, e fain, dar in unele momente se intinde) dar imi e teama ca o sa ma manance ochii si tuburile vor ajunge direct in pubela

+Quote Post
walpurgik
post Jun 26 2007, 06:52 PM
Post #233

Musafir

Desi Hypnose mi-a placut cel mai mult pana acum m-am cam plictisit de el si se usuca prea repede. Ce-ati mai descoperit nou?

+Quote Post
kalua
post Jun 29 2007, 12:06 AM
Post #234

Musafir

QUOTE(fortelady @ Jun 16 2007, 11:00 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in afara de maybelline, de la tot ce am incercat pe mine ma mananca ochii sau se intinde spectaculos (ma frec destul de mult la ochi) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pe locul 2 ar fi Nivea (dar nu se gaseste in Ro), si pe 3 ar fi rimmel desi nu mi s-a parut prea spectaculos.
as incerca unul gen Lancome sau Chanel (am creion chanel, e fain, dar in unele momente se intinde) dar imi e teama ca o sa ma manance ochii si tuburile vor ajunge direct in pubela

Incearca Hypnose de la Lancome. Am o colega tare sensibila la rimeluri, numai pe asta il suporta.

+Quote Post
claudia_electra
post Jun 29 2007, 09:43 AM
Post #235

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Cred ca dezvolt o dragoste periculoasa (pt buget): am testat ieri Sisley - Phyto Ultra-Volume Mascara si tare mult mi-a placut. Nu am intrebat cat costa, dar ma astept la un 35 euro minim. L-a avut cineva?

+Quote Post
Manciu Claudia
post Jul 4 2007, 08:41 PM
Post #236

Contaminat
*

Group: Membru
From: Alexandria
Member No.: 1,897

Am avut toate tipurile de rimel din gama Maybelline si sunt extrem de multumita.Nu m-as deslipi de el.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 7 2007, 11:31 AM
Post #237

Membru de Onoare

Cum se foloseste uleiul de ricin pentru gene? Am citit aici ca Walpu il folosea insa vreau sa stiu absolut toti pasii ca sa evit surprizele...Se aplica seara sau cand e mai bine? Dupa demachiere banuiesc? Se lasa un anume timp si apoi te demachiezi din nou? Sunt si efecte negative?Cum naiba se procedeaza? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jul 7 2007, 11:38 AM
Post #238

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu il aplic seara, dupa demachiere, cu un betisor pentru urechi sau direct cu varful degetelor. Il las sa actioneze peste noapte. Efecte negative nu am observat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 7 2007, 07:00 PM
Post #239

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu gasisem undeva pe net cum ca ar fi bun si contra ridurilor daca il aplici cu degetul si il intinzi in jurul ochilor....

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 7 2007, 11:33 PM
Post #240

Membru de Onoare

Ala il folosesti de mult timp? Ai observat ceva imbunatatiri? Parca Walpu spunea ca te poti trezi cu ochii umflati daca il lasi peste noapte? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Poke e interesant ce spui...masajul ala zilnic pe care ar trebui sa-l facem si care chipurile ne-ar scuti de riduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

58 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 10:20 PM