![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
So...parerile de dupa: nu mi l-as mai lua a doua oara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca nu a costat mult. E prea...subtire, nedefinit as spune.Obligatoriu trebuie aplicate doua straturi pentru a fi ok. Si in plus, se mai formeaza si scamute daca nu esti rapida la aplicat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in afara de maybelline, de la tot ce am incercat pe mine ma mananca ochii sau se intinde spectaculos (ma frec destul de mult la ochi) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pe locul 2 ar fi Nivea (dar nu se gaseste in Ro), si pe 3 ar fi rimmel desi nu mi s-a parut prea spectaculos. as incerca unul gen Lancome sau Chanel (am creion chanel, e fain, dar in unele momente se intinde) dar imi e teama ca o sa ma manance ochii si tuburile vor ajunge direct in pubela |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Desi Hypnose mi-a placut cel mai mult pana acum m-am cam plictisit de el si se usuca prea repede. Ce-ati mai descoperit nou?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in afara de maybelline, de la tot ce am incercat pe mine ma mananca ochii sau se intinde spectaculos (ma frec destul de mult la ochi) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pe locul 2 ar fi Nivea (dar nu se gaseste in Ro), si pe 3 ar fi rimmel desi nu mi s-a parut prea spectaculos. as incerca unul gen Lancome sau Chanel (am creion chanel, e fain, dar in unele momente se intinde) dar imi e teama ca o sa ma manance ochii si tuburile vor ajunge direct in pubela Incearca Hypnose de la Lancome. Am o colega tare sensibila la rimeluri, numai pe asta il suporta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cred ca dezvolt o dragoste periculoasa (pt buget): am testat ieri Sisley - Phyto Ultra-Volume Mascara si tare mult mi-a placut. Nu am intrebat cat costa, dar ma astept la un 35 euro minim. L-a avut cineva?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 4-July 07 From: Alexandria Member No.: 1,897 ![]() |
Am avut toate tipurile de rimel din gama Maybelline si sunt extrem de multumita.Nu m-as deslipi de el.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cum se foloseste uleiul de ricin pentru gene? Am citit aici ca Walpu il folosea insa vreau sa stiu absolut toti pasii ca sa evit surprizele...Se aplica seara sau cand e mai bine? Dupa demachiere banuiesc? Se lasa un anume timp si apoi te demachiezi din nou? Sunt si efecte negative?Cum naiba se procedeaza? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu il aplic seara, dupa demachiere, cu un betisor pentru urechi sau direct cu varful degetelor. Il las sa actioneze peste noapte. Efecte negative nu am observat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu gasisem undeva pe net cum ca ar fi bun si contra ridurilor daca il aplici cu degetul si il intinzi in jurul ochilor....
|
|
|
![]()
|
|
Ala il folosesti de mult timp? Ai observat ceva imbunatatiri? Parca Walpu spunea ca te poti trezi cu ochii umflati daca il lasi peste noapte? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Poke e interesant ce spui...masajul ala zilnic pe care ar trebui sa-l facem si care chipurile ne-ar scuti de riduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:20 PM |
|