![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi am luat ulei de migdale sunt f multumita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu inca n-am reusit sa-mi cumpar. Poate zilele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O prietena si-a cumparat rimelul nou de la Chanel - Inimitable, arata foarte, foarte, bine. E cu periuta de plastic, dar a zis ca este primul cu un astfel de periuta care este foarte placut cand se aplica.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
la inceput nu prea eram multumita de YSL si L'Extreme de la Lancome, dar pe parcurs chiar au inceput sa imi placa mult..desi Effet Faux Cils mi se pare ca se cam usuca cam repede..dar per total, mi se par foarte bune..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
In sfarsit mi-am cumparat ulei de ricin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate reusesc sa-i fac si proba in seara asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Se tine in locuri racoroase si ferite de lumina sau nu prea conteaza asta?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG ai grija sa nu te dai cu prea mult, cum am procedat eu, ca iti da o senzatie de orbire. Adica vei fi nevoita sa stai mai mult cu ochii inchisi.
Fetelor, apropo de gene lungi, mi-a spus o prietena a maica-mii ca un truc ar fi sa-ti taie cineva genele la varfuri, f putin; asa se stimuleaza cresterea lor in lungime. Eu n-am curaj sa ma risc, dar va spun ce-am auzit. Cat priveste rimelul L'Extreme e super si nu-l schimb prea curand. Mersi Ala de recomandare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si Faux Cils-ul de la YSL e ok, dar vorba lui Sweet, se usuca cam repede. |
|
|
![]()
|
|
Rox bine ca mi-ai spus ca si asa mai am in cap patania unei elady (parca walpu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) cum ca s-a dat si s-a trezit cu ochii umflati. Eu tot uit sa ma dau cu el, imi amintesc cand deja m-am bagat in pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 3-August 07 Member No.: 1,978 ![]() |
cum e 2000 calorie?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Castana, mie nu mi-a placut.
Bacardi, asa patesc si eu, mereu uit de el..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu trebuie sa multumesc pentru recomandarea L'Extreme. La inceput nu mi-a placut foarte mult, dar apoi imi facea niste gene foarte ca lumea: lungi, usor intoarse, grosute. Nu inteleg exact care a fost treaba, sau poate nu stiam eu de la inceput sa ma dau cum trebuie.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, mi s-a intamplat fenomenul asta ciudat de mai multe ori in cazul rimelurilor pe care le-am folosit pana acum.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxanica, eu am facut mai demult chestia aia cu taiatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ai sti cat de ridicol puteam sa arat cu genele asa scurte, mai ales daca ma dadeam cu rimel si ieseau in evidenta. Dar eu cred ca am taiat prea mult. Eu stiam ca ar trebui sa se taie putin, doar varfurile (eu insa am fost mai generoasa cu taiatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si ar trebui primavara. Mie sincer nu mi-au crescut mai lungi, dar si eu am auzit ca unii au avut rezultate satisfacatoare cu procedeul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu aruncati cu pietroaie.....eu imi tai genele de ani buni! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
cel putin pe cele de jos nu le pot suporta cand sunt lungi si le tai mereu pe toate la aceeasi dimensiune....cam la jumatate de cum cresc ele!!! Prima daca cand le-am taiat si pe cele de sus si pe cele de jos le-am ciuntit de n-au avut aer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cand clipeam sau tineam ochii inchisi ma intepau! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum cred ca le mai tai o data pe an....si mai fac si sedinte cu ulei de ricin in perioada aceea! De crescut au crescut ce-i drept....nu am probleme cu lungimea...eu le-as vrea mai groase (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iar cele de jos erau foarte rare dar de cand am inceput sa le tai s-au mai indesit! Ca mi-am adus aminte...trebuie sa ma pensez si sa le scurtez si pe ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edit: eu mai nou am alta problema....dorm cu moaca in perna si cand ma trezesc exceptand juma de fatza botita rau.....si ma dau cu rimel imi dau seama ca genele mele sunt CRETZE!!!! MDA crete! Stau care incotro....si arata ca si cand le-am pus pe bigudiuri mici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu inteleg! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:31 PM |
|