IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
floriaaa
post Aug 4 2007, 06:08 PM
Post #261

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,986

a fololosit cineva define a lash de la maybelline?
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v330/florya/750TD_xl.jpg)
ma bate gandul sa-l iau

caut un rimel care sa lungeasca,dar sa nu lipeasca genele intre ele (detest efectul matura),sa para cat mai naturale.si pe de-asupra sa fie si persisitent.Anyone?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2007, 06:11 PM
Post #262

Musafir

Chanel inimitable.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 5 2007, 11:47 AM
Post #263

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Geoo si eu mai pateam asa...ma trezeam cu ele curbate dar si mototolite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Demachiaza-te si insista putin la ochi si se rezolva problema imediat.

+Quote Post
Ala80
post Aug 5 2007, 06:39 PM
Post #264

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

QUOTE(roxanica10 @ Aug 2 2007, 10:32 AM) *
Cat priveste rimelul L'Extreme e super si nu-l schimb prea curand. Mersi Ala de recomandare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Nu vreau sa te dezamagesc, dar sa stii ca-mi place mai mult Hypnose-ul. Cred ca e cel mai bun rimel de care l-am folosit eu vreodata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 5 2007, 06:51 PM
Post #265

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ala, asta e pentru volum, nu? Dar le si alungeste? Din cate tin eu minte, tu ai si niste gene foarte frumoase..

+Quote Post
Ala80
post Aug 5 2007, 06:58 PM
Post #266

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Mda, e mai mult pentru volum ca de alungire nu prea am nevoie. M-a cucerit pe viata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 5 2007, 08:54 PM
Post #267

Musafir

Pesemne' ca iar voi fi in incurcatura cand imi voi cumpara un nou rimel...ca n-o sa stiu ce sa aleg intre Hypnose si L'Extreme, si numai tu Ala esti de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post Aug 5 2007, 10:33 PM
Post #268

Musafir

Eu dupa 3 tuburi de hypnose care m-au incantat si rasincantat, dar si care s-au uscat, ce-i drept, cam repede m-am gandit sa mai schimb. Poate o sa incerc cel de la chanel, pomenit de kalua. Insa hypnose ramane indubitabil tot ce-am folosit mai bun, si am avut quite a bunch. Chestia cu rimelul care devine mai bun dupa ceva timp de folosire e veridica, ma gandesc poate capata o consistenta mai buna, se mai inlatura excesul din tub de la primele aplicari, poate se mai ingroasa un pic dupa contactul cu aerul. Oricum, nu balanaganiti prea mult peria in tub sa scoateti rimel ca se usuca mai repede. Oricum maybellinurie si lorealul pe care le am acuma is prastie, iar diorshowul meu s-a uscat repede si sigur ocupand printre ultimele locuri in preferintele mele ca rimel.

+Quote Post
copila
post Aug 17 2007, 10:57 PM
Post #269

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,038

am genele f lungi,dese dar din pacate sunt drepte..abia le intorc cu clestisorul..c mascara special pt curbare imi recomandati?

+Quote Post
walpurgik
post Aug 17 2007, 11:17 PM
Post #270

Musafir

Flextencils sau Hypnose, Lancome
Inimitable, Chanel
Lash Queen, Helena Rubinstein
Acuma eu zic sa incerci sa-ti schimbi clestisorul de gene, daca nu obtii efectul scontat la genele tale precum le descrii. Sau sa-ti imbunatatesti tactica de curbare: aplici cat mai la radacina genelor si strangi, la mijloc si spre varfuri, ca sa nu existe o curbura prea abrupta. Tii apasat la fiecare 6-8 secunde. Aplici rimel imediat dupa ce le curbezi la un ochi si apoi simetric la celalalt. Mai sunt unii care aplica un strat f fin de mascara sau mascara builder din ala alb si apoi le curbeaza sa se tina curbura mai bataosa pana la aplicarea rimelului. Mie personal nu prea imi place fiindca nu nimeresti intotdeauna doza necesara cat sa nu se adune rimelul pe clestisor. Foloseste uleiul de ricin in timpul liber pe ele ca se mai disciplineaza, se inmoaie si devin f lucioase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

58 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2025 - 04:06 AM