![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 4-August 07 Member No.: 1,986 ![]() |
a fololosit cineva define a lash de la maybelline?
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v330/florya/750TD_xl.jpg) ma bate gandul sa-l iau caut un rimel care sa lungeasca,dar sa nu lipeasca genele intre ele (detest efectul matura),sa para cat mai naturale.si pe de-asupra sa fie si persisitent.Anyone? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chanel inimitable.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Geoo si eu mai pateam asa...ma trezeam cu ele curbate dar si mototolite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Demachiaza-te si insista putin la ochi si se rezolva problema imediat.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cat priveste rimelul L'Extreme e super si nu-l schimb prea curand. Mersi Ala de recomandare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu vreau sa te dezamagesc, dar sa stii ca-mi place mai mult Hypnose-ul. Cred ca e cel mai bun rimel de care l-am folosit eu vreodata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ala, asta e pentru volum, nu? Dar le si alungeste? Din cate tin eu minte, tu ai si niste gene foarte frumoase..
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mda, e mai mult pentru volum ca de alungire nu prea am nevoie. M-a cucerit pe viata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesemne' ca iar voi fi in incurcatura cand imi voi cumpara un nou rimel...ca n-o sa stiu ce sa aleg intre Hypnose si L'Extreme, si numai tu Ala esti de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu dupa 3 tuburi de hypnose care m-au incantat si rasincantat, dar si care s-au uscat, ce-i drept, cam repede m-am gandit sa mai schimb. Poate o sa incerc cel de la chanel, pomenit de kalua. Insa hypnose ramane indubitabil tot ce-am folosit mai bun, si am avut quite a bunch. Chestia cu rimelul care devine mai bun dupa ceva timp de folosire e veridica, ma gandesc poate capata o consistenta mai buna, se mai inlatura excesul din tub de la primele aplicari, poate se mai ingroasa un pic dupa contactul cu aerul. Oricum, nu balanaganiti prea mult peria in tub sa scoateti rimel ca se usuca mai repede. Oricum maybellinurie si lorealul pe care le am acuma is prastie, iar diorshowul meu s-a uscat repede si sigur ocupand printre ultimele locuri in preferintele mele ca rimel.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 14-August 07 Member No.: 2,038 ![]() |
am genele f lungi,dese dar din pacate sunt drepte..abia le intorc cu clestisorul..c mascara special pt curbare imi recomandati?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Flextencils sau Hypnose, Lancome
Inimitable, Chanel Lash Queen, Helena Rubinstein Acuma eu zic sa incerci sa-ti schimbi clestisorul de gene, daca nu obtii efectul scontat la genele tale precum le descrii. Sau sa-ti imbunatatesti tactica de curbare: aplici cat mai la radacina genelor si strangi, la mijloc si spre varfuri, ca sa nu existe o curbura prea abrupta. Tii apasat la fiecare 6-8 secunde. Aplici rimel imediat dupa ce le curbezi la un ochi si apoi simetric la celalalt. Mai sunt unii care aplica un strat f fin de mascara sau mascara builder din ala alb si apoi le curbeaza sa se tina curbura mai bataosa pana la aplicarea rimelului. Mie personal nu prea imi place fiindca nu nimeresti intotdeauna doza necesara cat sa nu se adune rimelul pe clestisor. Foloseste uleiul de ricin in timpul liber pe ele ca se mai disciplineaza, se inmoaie si devin f lucioase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 04:06 AM |
|