![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi-a placut mult Flextencils de la Lancome- pentru lungime si curbare.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cu Lash Queen, Helena Rubinstein nu m-am impacat deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, care dintre cele doua e za best? vreau sa iau si eu unul, am nevoie. ma gandeam la telescopic, dar din cate am citit pe aici, voi le laudati cel mai mult pe astea.deeeci.
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/hypnose.jpg) sau (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/lextrem.jpg) ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Dior Show si Helena Rubinstein Lash Queen sunt cele mai bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dintre astea doua de la Lancome, depinde ce vrei: volum sau alungire? Raspunsul iti va indica pe care sa-l iei (in ordinea asta).
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Pentru volum presupun ca e Hypnose.
Eu as vrea sa-mi iau Hypnose waterproof, a folosit cineva ? E genul pe care nu-l mai scoti decat cu gene cu tot ? Eu prefer rimelurile waterproof ca sunt cam plangareata si mai uit si ma sterg la ochi si n-as vrea sa arat ca un raton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu vreau ceva pentru volum.. Helena Rubenstein cum e? care anume? dior show am cautat de unde vreau sa imi iau dar nu erau. in schimb, cele 2 lancome erau.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Meg, eu le am pe amandoua. Recomand Hypnose, cum am mai scris si mai sus, in special pentru volum.
Eu cred ca degeaba ai alungire daca nu ai volum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edit: Dior Show se usuca dupa 2 luni. Lancome-ul e impecabil si dupa 4 luni. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hypnose! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
ok, Hypnose ramane, dar imi lamureste si mie cineva dilema cu waterproof-ul ? Ca abia astept sa mi-l iau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am folosit waterproof pt ca nu sunt adepta lor; una fiindca fragilizeaza genele, ma dispera la demachiere si nu dau apa la soareci asa de des cat sa merite. Mie nu mi-a curs nici cand am intrat in apa, asta normal, vreau sa zic, se udau genele dar daca le lasam sa se usuce si nu puneam mana sau nu frecam, nu curgea. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Acuma stau sa ma gandesc daca e vreo diferenta intre cel produs in Franta si cel produs in State. Am avut 2 din State si unul frantuzesc, insa nu mai stiu exact care tub m-a satisfacut mai mult. Stii cum, folosesti un lucru in mai multe tuburi si parca la un moment dat nu ti se pare la fel de bun cu tubul trecut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mie imi place rimelul dupa ce in folosesc vreo luna, mi se pare ca atunci adera cel mai bine si se etaleaza frumos. Imediat ce-l cumperi ori e prea mult in tub, ori prea subtire, spre sfarsit prea uscat si sfaramicios. Oricum, si eu intentionez sa-mi mai iau un Hypnose si cat mai curand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:55 AM |
|