![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, cred ca tu te referi la Volume Shocking, cel pt alungire, Double Extension nu incarca deloc, e un rezultat foarte ok.
Meg, cam lungi? De cand e asta un aspect negativ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, ma, volume shocking n-am avut nicicand. Am folosit cativa ani asta (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/product-5345584.jpg) de care zici si tu, mi s-a parut ok la momentul respectiv, desi imi incarcam genele foarte mult, din exces de zel, iar acum am double extension carbon black. E exact la fel ca forma, dar in loc de platinatul asta de pe el e negru ambalajul. L-am primit de la cineva. Uite asa e (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/carbon.jpg) si asta ar trebui sa fie rezultatul (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/dble-1.jpg) .
This post has been edited by walpurgik: Oct 20 2007, 01:17 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ahh da, acum am inteles..Mda, mai greu cu mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am tot Carbon Black. Si beneficiez de acelasi rezultat ca si tipa din imagine. (mda, lol poate cu genele false aferente (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
da, de pe strawb. am dat 60 ron pe el si la noi e cam 120 ron din cate am inteles eu in sephora. am vrut sa il si testez, poate il luam de aici, dar mi s-a spus ca mai bine nu l-as testa, ca sa nu fac ceva pe la ochi. ca se da toata lumea si nici nu stii. adevarul ca nu ma gandisem niciodata la una ca asta.
asa ca daca tot il luam la plesneala, am luat de pe strawberry. s-or purta ele gene lungi, insa eu le am lungi de la mama natura si chiar nu imi place sa am un paianjen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . sau doi.. acum pe strawb s-a mai pus o taxa.. sa vedem cand vine comanda cum stau lucrurile. va mai spun atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De la l'oreal, primul pus de walpu am avut si eu si era tare fain. numai ca nu reuseam intotdeauna sa acopar albul acela, ma enervam, stergeam si dadeam cu d;asta cu un singur capat. multe persoane am intalnit super multumite de el - asta cand a aparut, acum nu mai stiu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
eu incerc sa nu mai folosesc mascara...decat foarte rar si indeosebi de la clinique, din moment ce de curand am geana-spatiu-geana-spatiu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Foloseste ulei de ricin. o sa vezi diferenta daca il folosesti cat mai des!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
rimel de la Estee Lauder a avut cineva cum vi se pare? am citit pe strawberry si mi se pare tentant mai ales ca e pt ochi sensibili si e no fragrance
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele din reclamele la rimel L'oreal poarta gene false. Aici a fost o perioada o reclama la telescopic mascara in care aparea Penelope si la un moment dat a fost criticata in ziare pt ca in reclama folosise gene false, ceea ce ea ulterior a recunoscut.
Iata poza (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/cruzPA_468x3441.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Pe mine m-a uimit cat de mult a tinut YSL Volume Effet Faux Cils,sweet...Aproape 6 luni (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Nu am mai gasit varianta waterproof pe-aici si a trebuit sa-mi iau altceva..Acum folosesc Inimitable..si cu toate ca nu lungeste genele ca primul de care ziceam,am cam aceleasi rezultate ca si cu YSL,care mi-a placut mult,mult de tot (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
This post has been edited by expose_yourself: Oct 21 2007, 07:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
cand or sa aduca HR si in Rmania? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Buna..observ ca e de 1 an data cand s-a discutat pe acest subiect..si imi pare rau daca a mai spus cineva asta(nu prea mai am rabdare sa citesc tot:P).Dar..cea mai buna modalitate..zic eu..e sa comandati de pe strawberry.net. Produsele sunt la preturi mici..plus transportul e gratuit.Sper sa va fie de folos;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 04:07 AM |
|