![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi place Maximeyes de la Dior insa pana acum nu am gasit ceva care sa depaseasca calitativ Masterpiece de la Max Factor. Ieri mi-am cumparat si un Masterpiece max dar inca nu l-am testat. De acum inainte cred ca ma axez pe Masterpiece desi am testat multe firme renumite de mascara. Insa am impresia ca Masterpiece este m. bun decat in varianta Max. Masterpiece am nuanta brown/ black iar Masterpiece Max black. Masterpiece rezista mai bine pe gene, imbraca ma bine genele decat mascara de la Dior. E chiar asa bun Masterpiece`ul? Eu nu mai sunt deloc multumita de Double Extension, nu mai da deloc rezultatele de la inceput.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Kalua,in special durata ma anima in legatura cu ea..doar ca am aflat ca efectul nu tine mai mult de trei zile (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cum adica efectul tine 3 zile? Adica fara sa te demachiezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Blincul meu e ceva de genul asta! Imbraca genele intr-un tub rezistent la apa sau frecare (nu amandoua in acelasi timp, pt ca asta e metoda de demachiere) nu lungeste, nu ofera volum ci doar evidentiaza genele, facandu-le negre! Mie imi place ENORM; chiar am devenit dependenta de el!
La demachiere folosesc doar apa si frecare si tuburile aluneca usor de pe gene, se ia complet si nu raman cu urme! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu vreau un rimel care doar sa imi coloreze genele fara sa le dea volum sau sa le lungeasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... deci despre ce rimeluri stiti ca fac asa? Ce e blincul geo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, cred ca ti-ar placea L'Extreme de la Lancome. Ia sa-l testezi.
Eu n-am rezistat si pana la urma i-am dat unei amice sa-mi cumpere Virtuose-ul (tot de la Lancome)...dar pana una alta m-am obisnuit si cu pensula de la Hypnose. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Bebe, rimelul se numeste Kiss Me Mascara si e de la Blinc! Din pacate in Ro nu se gaseste si a trebuit sa fac comanda de el din Marea Britanie; e fabricat in SUA si foarte apreciat de unele vedete!
Daca nu vrei decat o colorare si o demachiere extraordinar de usoara si "curata" ASTA E!! Al meu s-a terminat si am dat-o iar pe rimeluri clasice si ma enervez in fiecare seara cand trebuie sa ma demachiez .... niciodata nu se curata perfect + pe timpul zilei mai cad "fulgi" de mascara! Abia astept sa-mi vina noul rimel comandat (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Geo si Roxi multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O sa le caut pe amandoua, cel de la Lancome cred ca e la Sephora, de Blinc nu am auzit pana acum dar il caut si pe el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mie mi-a zis un make-up artist ca mi-ar trebui culoarea brun roscat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) la gene
Geo, asta este? http://www.sephora.com/browse/product.jhtm...categoryId=5687 This post has been edited by bebe_maria: Nov 27 2007, 03:02 AM |
|
|
![]()
|
|
Suna interesant Blincul..Dar eu nu am nevoie doar de colorare, ci de lungime, volum, the whole package! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Brun roscat? Interesant..de ce? This post has been edited by sweet_girl: Nov 27 2007, 12:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Geo, asta este? http://www.sephora.com/browse/product.jhtm...categoryId=5687 DAAA!!!! Sa mor, e la Sephora????? LA NAIBA!!! Si eu l-am comandat din State acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:36 PM |
|