IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Cindy
post Nov 26 2007, 12:44 AM
Post #311

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(lindefinissable @ Nov 18 2007, 05:35 PM) *
Imi place Maximeyes de la Dior insa pana acum nu am gasit ceva care sa depaseasca calitativ Masterpiece de la Max Factor. Ieri mi-am cumparat si un Masterpiece max dar inca nu l-am testat. De acum inainte cred ca ma axez pe Masterpiece desi am testat multe firme renumite de mascara. Insa am impresia ca Masterpiece este m. bun decat in varianta Max. Masterpiece am nuanta brown/ black iar Masterpiece Max black. Masterpiece rezista mai bine pe gene, imbraca ma bine genele decat mascara de la Dior.

E chiar asa bun Masterpiece`ul? Eu nu mai sunt deloc multumita de Double Extension, nu mai da deloc rezultatele de la inceput.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
expose_yourself
post Nov 26 2007, 12:47 AM
Post #312

Tratabil
**

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 593

Kalua,in special durata ma anima in legatura cu ea..doar ca am aflat ca efectul nu tine mai mult de trei zile (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 26 2007, 01:09 AM
Post #313

V.I.P.

Cum adica efectul tine 3 zile? Adica fara sa te demachiezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 26 2007, 01:19 AM
Post #314

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Blincul meu e ceva de genul asta! Imbraca genele intr-un tub rezistent la apa sau frecare (nu amandoua in acelasi timp, pt ca asta e metoda de demachiere) nu lungeste, nu ofera volum ci doar evidentiaza genele, facandu-le negre! Mie imi place ENORM; chiar am devenit dependenta de el!

La demachiere folosesc doar apa si frecare si tuburile aluneca usor de pe gene, se ia complet si nu raman cu urme!

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 26 2007, 04:27 AM
Post #315

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Eu vreau un rimel care doar sa imi coloreze genele fara sa le dea volum sau sa le lungeasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... deci despre ce rimeluri stiti ca fac asa? Ce e blincul geo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Nov 26 2007, 10:25 AM
Post #316

Musafir

Bebe, cred ca ti-ar placea L'Extreme de la Lancome. Ia sa-l testezi.
Eu n-am rezistat si pana la urma i-am dat unei amice sa-mi cumpere Virtuose-ul (tot de la Lancome)...dar pana una alta m-am obisnuit si cu pensula de la Hypnose.

+Quote Post
geoo
post Nov 26 2007, 11:55 AM
Post #317

Membru de Onoare

Bebe, rimelul se numeste Kiss Me Mascara si e de la Blinc! Din pacate in Ro nu se gaseste si a trebuit sa fac comanda de el din Marea Britanie; e fabricat in SUA si foarte apreciat de unele vedete!

Daca nu vrei decat o colorare si o demachiere extraordinar de usoara si "curata" ASTA E!!

Al meu s-a terminat si am dat-o iar pe rimeluri clasice si ma enervez in fiecare seara cand trebuie sa ma demachiez .... niciodata nu se curata perfect + pe timpul zilei mai cad "fulgi" de mascara! Abia astept sa-mi vina noul rimel comandat (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 27 2007, 03:00 AM
Post #318

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Geo si Roxi multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O sa le caut pe amandoua, cel de la Lancome cred ca e la Sephora, de Blinc nu am auzit pana acum dar il caut si pe el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mie mi-a zis un make-up artist ca mi-ar trebui culoarea brun roscat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) la gene

Geo, asta este? http://www.sephora.com/browse/product.jhtm...categoryId=5687

This post has been edited by bebe_maria: Nov 27 2007, 03:02 AM

+Quote Post
Cindy
post Nov 27 2007, 12:44 PM
Post #319

V.I.P.

Suna interesant Blincul..Dar eu nu am nevoie doar de colorare, ci de lungime, volum, the whole package! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Brun roscat? Interesant..de ce?

This post has been edited by sweet_girl: Nov 27 2007, 12:46 PM

+Quote Post
geoo
post Nov 27 2007, 01:31 PM
Post #320

Membru de Onoare

QUOTE(bebe_maria @ Nov 27 2007, 05:00 AM) *

DAAA!!!! Sa mor, e la Sephora????? LA NAIBA!!! Si eu l-am comandat din State acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

58 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 04:36 PM