![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca voi renunta daca ziceti ca nu e bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
astept sa mi vina de pe strawberry pana atunci folosesc asta ca n am altul dar coktail molotov este demachiantul E arden ma ustura ochi de la el zic ca i din extract de ceapa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
inseamna ca nu e compatibil pentru pielea ta,poate ai o piele mai sensibila.Nu te-as omori cu sfaturi care oricum le vezi pe ambalaj("daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului dermatolog), dar ti-as propune totusi sa schimbi demachiantul,incearca de la garnier,eu am de la ei si e FOARTE BUN!;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Nu e bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sigur nu-ti prieste demachiantul ala daca ai asa reactii la el.
Vannilla eu una as zice sa nu-ti pui gene false. Poti sa-ti cumperi tu si sa-ti aplici doar pe unele portiuni, se scot imediat din cate am auzit si nici nu patesc ceva genele. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
mai greu cu aplicatul acasa....eu nici macar cu tus nu stiu sa ma dau drept,dar sa imi aplic singura gene.....nu stiu...daca mi se pune intr-o dimineatza pata si imi pun,va povestesc cum a fost si ce schimbari au patit genele mele....aaa. si totusi cat costa diorshow? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai sunt din alea separate nu trebuie sa-ti pui toata bucata la ochi. Doar infigi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ici si colo. Diorshow e in jur de 120 ron din cate stiam eu...
Divi poti incerca demachiantul pentru ochi sensibili de la vichy, mie imi este ok cu el. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe strawberry e 73 ron
la noi e mai scump bacardi am ajuns la concluzia ca mi trebuie 2 demachiante unul pt ochii si altul pt fata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by divi2007: Jan 25 2008, 10:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Pai da...si eu tot asa am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine, nu e obligatoriu dar poate e mai ok asa.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
maine ma duc sa mi iau vichy (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
E o sticluta albastra cu capac alb. E singurul produs incercat de mine de la ei care mi se pare ok. Sper sa-ti placa (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Incearca si pune in rimel vreo cateva picaturi de ulei de migdale sau ricin si vezi ce iese. S-ar putea sa ii mai prelungesti viata. Am incercat si eu mai demult cu ulei de ricin. Dar nu a iesit deloc bine..oare sa fii pus eu prea mult? Desi mie nu mi s-a parut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:51 AM |
|