![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
Ala eu am rimelul diorshow doar de vreo 2 saptamini, am dat pe el din duty free vreo 70 de ron, cat despre gene false mai nou eu am vazut extensii de gene, arata foarte natural, dese, lungi ,curbate, pretul e in functie de salonul unde le aplici, am vazut si cu 400 de ron si trebuie sa mergi la intretinere din 2 in 2 saptamani si am vazut si cu 200 de ron, arata la fel. Persoanele care si le-au pus nu au acuzat mancarimi sau alergii, iar dupa ce le-au dat jos ( cred ca dupa 2 luni) genele naturale aratau foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clara, si cosmeticiana mea tot cu ~200ron pune. Exista si mai ieftin..dar trebuie sa ai incredere in persoana respectiva..400 mi se pare totusi prea mult.
Imi place foarte mult L'Extreme, recomandat aici. Thnx Kalua (daca nu ma insel, ea fuse prima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si restul fetelor!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
eu mi-am luat acuma de la deborah, ca tot m-ati innebunit cu cosmeticele lor, ar trebui sa va faca si aia de le vind vreun cadou ceva... sa vedem cum se comporta, ca pina acum tooooot cu maybellinu o tin de vreo 3-4 ani...
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, si la mine tot L'extreme e preferatul. Acum am Virtuose, dar pensula imi place mai mult la L'extreme.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxi, sa inteleg ca e mai virtuos L'Extreme decat Virtuose? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu tot pe asta il cautasem, dar chiar nu l-am gasit...
This post has been edited by sweet_girl: Feb 8 2008, 03:54 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Efectul hypnose (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pozele le-am facut cu tel. asa ca nu rendeaza f bine dar suficient de relevant.
before: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00351.jpg) after: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00336m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00331m.jpg) ceva de zi- rimel max factor (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00354m.jpg) |
|
|
![]()
|
|
wow ce diferenta before si after Hypnose! foarte misto! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ai folosit pe sprancene creion, nu? Par mai groase, dar se vad foarte bine si natural!
O sa mi se termine si mie in curand L'Extreme, de data asta m-a tinut foarte putin..in ritmul asta...(IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine L'extreme-ul m-a tinut cam 5 luni...iar Virtuose-ul aproape 3 luni. Deja s-a uscat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Ia sa fac eu un clasament al rimelurilor testate de mine, in ultima vreme:
1. L'extreme - Lancome 2. Faux Cils - YSL 3. Virtuose - Lancome 4. Hypnose - Lancome As mai fi vrut sa testez si Chanel-ul recomandat de draga de Kalua. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am gene scurte si cam rare, asa ca niciun rimel/ mascara nu m-a dat pe spate. Asta pana la Hypnose de la Lancome. Sunt la al 2lea tub, desi eu nu-s deloc fidela unui cosmetic, ca le vreau pe toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Insa cand imi cautam am probat multe, inclusiv L'Extreme si Virtuose de la Lancome si DiroShoe d ela Dior. Pana si vanzatoarele vedeau ca nu e niico diferenta. Si cand m-am dat cu Hypnose au cazut de acord ca are efect. As incerca si altceva, dar asta e sin gurul care imi sta pe gene toata ziua si care mi el tien intoarse de dimineata pana ma demakiez. Eu folosesc demachiant special pt oki. Acum am unul luat din Austria de la magazinele Bipa. A fost cel mai ieftin ever (1 eur!), dar curata mai bine decat orice alt demakiant de masa sau de firma (am avut inclusiv unul de la Lnacome, in 2 faze). Divi, tu ai tonicul de la E. Arden pe care il am si eu. Vezi ca scrie clar a se evita contactul cu ochii. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata m am hotarat o sa mi iau si eu hipnose
nimphe nu ma mai fac cu el in zona ochilor de mult dupa aia am vazut si eu ce scria pe eticheta (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) am de la elmilant acum pt ochii dar cand se termina vreau neaparat sa mi iau pt unul special pt ochii ca nu se mai poate asa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:00 AM |
|