IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Nimphetamin
post Jun 11 2008, 10:08 PM
Post #391

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Janis, eu zic sa incerci Hypnose de la Lancome. Si eu am niste gene tare dificile: scurte si drepte si asta e singrul rimel care le intoarce. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu am poze clare cu rimelul aplicat si nu stiu daca in viitorul apropiat o sa am. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 11 2008, 10:55 PM
Post #392

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Nimphe, hypnose le intoarce singur?! Poate un rimel sa faca asa fara clestisor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 08:04 AM
Post #393

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(janis @ Jun 11 2008, 06:44 PM) *
Sweet_girl ai putea posta cateva poze cu L'extreme Lancom? Am inteles ca si tu ai incercat, sau altcineva cu gene subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sa vedem efectul

Janis, am niste poze la Jurnal de machiaj, dar nu stiu cat te ajuta sa iti faci o parere, pt ca nu sunt foarte clare, sunt facute cu telefonul. Dar garantez pentru efectul lui. Uite link-urile:
http://www.elady.ro/forums/index.php?s=&am...st&p=165759
http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;#entry149520

Mie nu mi se pare ca ai genele scurte..

Roxi, deci preferi Virtuose L'Extreme-ului?

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2008, 08:10 AM
Post #394

Musafir

Da Sweet, si asta-i decizia finala. Tu nu vezi ca ma invart dupa cum bate vantul, dar de data asta n-o sa se mai intample (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Am mai scris pe aici, eu nu m-am impacat cu Hypnose-ul.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 12 2008, 08:23 AM
Post #395

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am incercat mai multe, de la Chanel, Lancome si Dior. De la Lancome le-am incercat e toate 3 si cel mai bine mi-a mers Hypnose-ul.
Pana si make-up artistul de acolo (in Austria) a fost de acord ca cel mai bun efect il are Hypnose.

Dar pana nu incerci nu -ti poti face nicio parere (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 12 2008, 08:26 AM
Post #396

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

La inceputul lui iulie vreau sa-mi pun un permanent usor de gene, deci nu este foarte necesar sa le intoarca. Saptamana viitoare ma duc sa-mi cumpr rimelul nou, Lancom o sa fie, Hypnose sau L'Extrem ma decid pana atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc pentru ajutor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Sweet, is tare faine pozele tale, nu se vede foarte bine, dar ceva ceva:)

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 02:47 PM
Post #397

V.I.P.

Mersi, Janis. Incearca-le pe ambele, vezi care iti place mai mult! Dupa parerea mea, daca vrei volum, mergi pe Hypnose, daca vrei alungire, incearca L'Extreme! That simple! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Roxi, pai vad ca te sucesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi se termina L'Extreme-ul, asa ca daca poti sa imi dai mai multe detalii despre Virtuose sunt binevenite..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2008, 02:55 PM
Post #398

Musafir

Sweet, Virtuose clar. Si amica mea make-up artist tot pe ala il are...si e la al 2 lea sau al 3 lea tub, in conditiile in care in noiembrie abia a aparut.

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 04:46 PM
Post #399

V.I.P.

Incepi sa ma convingi, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar nu mi-ai spus si detaliile, ce face: alungire, volum, curbare..pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ayleda
post Jun 12 2008, 06:41 PM
Post #400

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

am incercat acum cateva zile mascara de la margaret astor, 3 in 1. m-am facut la o prietena. pot sa zic ca mi-a placut nu mi-a incarcat genele. cred ca o sa incerc si eu ceva de la ei, totusi nu cred ca neaparat pe acesta 3 in 1. nu de alta dar parca nu ma prea incanta forma.

+Quote Post

58 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 04:23 PM