![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Janis, eu zic sa incerci Hypnose de la Lancome. Si eu am niste gene tare dificile: scurte si drepte si asta e singrul rimel care le intoarce. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu am poze clare cu rimelul aplicat si nu stiu daca in viitorul apropiat o sa am. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nimphe, hypnose le intoarce singur?! Poate un rimel sa faca asa fara clestisor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet_girl ai putea posta cateva poze cu L'extreme Lancom? Am inteles ca si tu ai incercat, sau altcineva cu gene subtiri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sa vedem efectul Janis, am niste poze la Jurnal de machiaj, dar nu stiu cat te ajuta sa iti faci o parere, pt ca nu sunt foarte clare, sunt facute cu telefonul. Dar garantez pentru efectul lui. Uite link-urile: http://www.elady.ro/forums/index.php?s=&am...st&p=165759 http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;#entry149520 Mie nu mi se pare ca ai genele scurte.. Roxi, deci preferi Virtuose L'Extreme-ului? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Sweet, si asta-i decizia finala. Tu nu vezi ca ma invart dupa cum bate vantul, dar de data asta n-o sa se mai intample (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Am mai scris pe aici, eu nu m-am impacat cu Hypnose-ul. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am incercat mai multe, de la Chanel, Lancome si Dior. De la Lancome le-am incercat e toate 3 si cel mai bine mi-a mers Hypnose-ul.
Pana si make-up artistul de acolo (in Austria) a fost de acord ca cel mai bun efect il are Hypnose. Dar pana nu incerci nu -ti poti face nicio parere (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
La inceputul lui iulie vreau sa-mi pun un permanent usor de gene, deci nu este foarte necesar sa le intoarca. Saptamana viitoare ma duc sa-mi cumpr rimelul nou, Lancom o sa fie, Hypnose sau L'Extrem ma decid pana atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc pentru ajutor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sweet, is tare faine pozele tale, nu se vede foarte bine, dar ceva ceva:) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi, Janis. Incearca-le pe ambele, vezi care iti place mai mult! Dupa parerea mea, daca vrei volum, mergi pe Hypnose, daca vrei alungire, incearca L'Extreme! That simple! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, pai vad ca te sucesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi se termina L'Extreme-ul, asa ca daca poti sa imi dai mai multe detalii despre Virtuose sunt binevenite..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, Virtuose clar. Si amica mea make-up artist tot pe ala il are...si e la al 2 lea sau al 3 lea tub, in conditiile in care in noiembrie abia a aparut.
|
|
|
![]()
|
|
Incepi sa ma convingi, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar nu mi-ai spus si detaliile, ce face: alungire, volum, curbare..pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
am incercat acum cateva zile mascara de la margaret astor, 3 in 1. m-am facut la o prietena. pot sa zic ca mi-a placut nu mi-a incarcat genele. cred ca o sa incerc si eu ceva de la ei, totusi nu cred ca neaparat pe acesta 3 in 1. nu de alta dar parca nu ma prea incanta forma.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:23 PM |
|