IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Roxana_
post Jun 12 2008, 07:36 PM
Post #401

Musafir

Evident ca le face pe toate trei Sweet. Dar testeaza-l intai, ca sa te convingi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jun 17 2008, 08:35 PM
Post #402

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ma uitai pe site..cica este pentru lungime si curbare..suna bine. Rox, dar greu dai din casa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa incerc sa testez, dar de obicei nu prea am rabdare pt asta! De multe ori, cumpar si gata!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 17 2008, 09:08 PM
Post #403

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Si eu trebuie sa m duc sa testez, sa vad care dintre cele trei de la Lancome (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jun 25 2008, 08:25 PM
Post #404

Musafir

Mai, ultimul hypnose pe care l-am cumparat e al dracului de cleios si vascos, o fi de la caldura, insa imi lipeste genele ingrozitor. Noua mea pasiune e YSL, effet faux cils, care mi se pare super-super (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Plus ceva care chiar e ok in raport calitate-pret e max factor, volume couture, insa nu se gaseste in tara. E cel mai ok rimel de drugstore pe care l-am incercat pana acum, nu incarca, separa bine, le alungeste frumos.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 25 2008, 08:28 PM
Post #405

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Azi am incercat de la Dior rimelul DiorShow Unlimited. Pt genele mele a facut minuni. Cred ca e urmatoarea achizitie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jun 25 2008, 08:47 PM
Post #406

Musafir

nimphe, are tot perioi din ala ca diorshowul normal, ca, sa fiu eu, daca asta nu a fost singurul rimel pe care l-am cumparat care s-a uscat in tub plin, fiindca nu-mi facea absolut nimic. Nu stiu din ce lot a fost, insa e imposibil sa mi se apra atat de nimic pe langa infinitele pareri de bine. Asta de care zici tu e diferit? Acuma stiu ca materialul prim conteaza cel mai mult, adica genele mele care sunt f debile si drepte, nu fac nimic fara un rimel bun.

Cam asa: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00890m.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Jun 25 2008, 10:33 PM
Post #407

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, super! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mai, sa stii ca asa mi s-a intamplat si mie cu Chanel Inimitable. Refuz sa cred ca el propriu-zis este chiar atat de prost, plus ca era foarte uscat in tub si chiar s-a uscat si cat mai era in timp record. :|

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 26 2008, 06:13 AM
Post #408

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Walpu, am test un rimelut. Sa nu razi, chiar era mic. Pt ca era varianta pentru travel kit. A adus o colega un set cu de toate in el: pudra, blush, 6 eyeshadows, gloss, ruj, creioane si rimelul asta. La inceput, am zis ca e un bullshit, ca nu face nimic.
Dar am dat constiincios cu el de vreo 2 ori si genele s-au curbat si au luat volum. Aratau minunat! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Nu mai zi nik de genele tale pana nu le vezi pe ale mele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ale mele sunt rare, subtiri, drepte si scurte. Mai zici ceva acum? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 26 2008, 09:29 AM
Post #409

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Waplu, Diorshow Unlimited are periuta mica..normala nu perioriul de la Diorshow. Eu le-am avut pe amandoua si tot Diorshow imi place mai mult, cu tot cu peria lui mare pt ca imi da volum. Diorshow Unlimited e mai mult pentru alungire. Dar este fain, mi-a placut si asta dar nu atat cat sa-mi mai iau inca unul.

+Quote Post
kalua
post Jun 26 2008, 10:57 PM
Post #410

Musafir

Rimelurile recomadate de Paula Begoun, cea din cartea careia a povestit Cleo la Enciclopedia produselor cosmetice
(impartirea in ieftin/scump este facuta de autoare si este bazata pe preturile americane)

cele ieftine:
Clinique - Lash Doubling Mascara si High Impact Mascara
L'Oreal Paris - DoubleExtend Lash Extender & Magnifier Mascara, Full Definition Voluminous Building Mascara, Lash Arhitect 3-D Mascara (cu perie dreapta sau curbata), H-I-P High Drama Voluminizing Mascara
M.A.C. - Pro Lash Mascara si Zoom Lah Mascara
Max Factor - Volume Couture Mascara
Maybelline New York - Full'n Soft Mascara, Lash Discovery Mascara, Sky High Curves Extreme Length and Curl Mascara, Volum' Express Mascara 3X (normal sau cu perie curbata), Volum' Express Turbo BoostMascara 7X, XXL Volume + Length Microfiber Mascara, Intense XXL Volume + Length Microfiber Mascara
Revlon - Fabulash Mascara si 3D Extreme Mascara
Rimmel - Volume Flash Instant Thickening Mascara, Eye Magnifier Eye Opening Mascara, Lash Maxxx 3X Lash Multiplying Effect Mascara
Sephora - Lengthening Mascara si Extreme Lash Mascara
Stila - Fiber Optics Mascara si Major Lah Mascara

cele scumpe:
Chanel - Sculpture Cils Sculpting Mascara Extreme Length Fine Lashes
Clarins - Pure Volume Mascara, Pure Curl Mascara, Wonder Volume Mascara
Elizabeth Arden - Defining Mascara
Giorgio Armani - Soft Lash Mascara
Lancome - Fatale Exceptional Volume Sculpting 3D Comb Mascara, L'Extreme Instant Extensions Lengthening Mascara, Definicils High Definition Mascara, Cils Design Pro Custom Design Double Mascara
Make Up Forever - Lengthening Mascara
Sisley Paris - Phyto Mascara Ultra Volume
Yves St. Laurent - Mascara Volume Effet Faux Cils Luxurious Mascara for a False Lash Effectsi Everlong Mascara Lengthening Mascara

Rimel waterproof

cele ieftine:
Max Factor - Lash Perfection Mascara Waterproof
Maybelline New York - Lash Discovery Waterproof Mascara si Sky High Curves Extreme Length and Curl Mascara Waterproof

cele scumpe:
Bobbi Brown - No Smudge Mascara
Chanel - Inimitable Waterproof Mascara
Dior - DiorShow Waterproof Mascara
Estee Lauder - Illusionist Waterproof Maximum Curling Mascara
Lancome - Definicils Waterproof High Definition Mascara
Make Up Forever - Waterproof Lengthening Mascara

+Quote Post

58 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2025 - 04:34 AM