![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intre atatea nume de rimeluri scumpe, vin si eu cu rimelul pe care-l folosesc de cateva luni bune si sunt foarte multumita de el: Golden Rose Volume Mascara/Golden Rose Ultra Volume 4x Mascara.
Stiu, o sa radeti de mine, dar serios ca am testat rimeluri de la maybelline la lancome si nu m-au multumit deloc. Cel putin lancome-ul de care-mi amintesc imi facea genele oribil, le incarca de parca m-as fi dat de 5 straturi and going (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Golden Rose asta e pana in 10 lei ca pret si nu se usuca in tub, face genele negre si frumoase si lungi si nu le incarca (cel mai important pentru mine). Periuta e exact cum trebuie, ce sa mai, la fix. Mama l-a descoperit, ramasese fara rimel si l-a luat pe asta de depanare, insa de atunci am tot luat si e foarte fain. Arata asa: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/RES051.jpg) Si pe gene: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03778.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
De pe strawb., evident (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Altfel nu mi-as permite sa le cumpar din magazin. Am incercat si tratamentul de la mavala iar de uleiul de ricin sant satula. De ani de zile ma dau fac pauza si tot asa. L-am comandat (printre altele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si apoi am in vdere faux cils si gata, ma potolesc. La cati bani am dat pana acum ......
Faine gene Lxn si ochisorii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Ai gene faine, se vede ca-s lungi si fara rimel. Bun pont, il am in vedere. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh Ella, lasa ca le-am cumparat eu din magazin si am dat o groaza de bani! Mi se pare o bataie de joc diferentele astea de preturi. Si eu am avut tratamentul Mavala, dar nu mi s-a parut sa dea vreun rezultat..tie?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Lxn are gene foarte frumoase de la natura si probabil ca ar avantaja-o orice tip de rimel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu e snobism, dar trebuie sa te gandesti si la ingredientele folosite, mai ales cand e vorba de ochi, care sunt foarte sensibili. Anyway, eu care am avut probleme in urma cosmeticelor folosite, nu mai fac compromisuri. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Sweet am descoperit unul bun si ieftin si care imi face genele vizibile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e vorba de volum expres lift-up - maybelline ( 20 de lei). L-am luat acu' o luna dar acum mi-am adus aminte de el. Sant destul de multumita de el. Referitor la tratamentul de la mavala, la prima sticluta am vazut ceva rezultate apoi chiar nu am mai observat rezultate si am continuat cu uleiul de ricin.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
Salutare,
Tocmai mi-am achizitionat un nou mascara conform sfaturilor date de Paula Begoun, si sumarizate pe forum de Cleo (Kalua pentru acest topic in mod special) Este vorba de Clinique High Impact Mascara, care pana acum pare ok (l-am folosit de dimineata prima data) numai ca ma asteptam la mai mult de la Clinique....dar sa ii mai dam o sansa si sa vedme cum se prezinta dupa mai multe utilizari. Mi se pare ca nu prea le ridica...stau culcat ela orizontala si vechiul meu Max Factor nu prea le lasa asa lenese... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) L-am luat din Sephora cu 85 ron. Stiati ca pe site-ul Clinique apare la pretul de 14 $ (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, Tocmai mi-am achizitionat un nou mascara conform sfaturilor date de Paula Begoun, si sumarizate pe forum de Cleo (Kalua pentru acest topic in mod special) Este vorba de Clinique High Impact Mascara, care pana acum pare ok (l-am folosit de dimineata prima data) numai ca ma asteptam la mai mult de la Clinique....dar sa ii mai dam o sansa si sa vedme cum se prezinta dupa mai multe utilizari. Mi se pare ca nu prea le ridica...stau culcat ela orizontala si vechiul meu Max Factor nu prea le lasa asa lenese... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) L-am luat din Sephora cu 85 ron. Stiati ca pe site-ul Clinique apare la pretul de 14 $ (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) E mai bun High Definition Lashes tot de la Clinique, eu le am folosit pe amandoua si asta imi place mai mult High impact. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
Dar aseara unde ai fost ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca eram cu ambele in mana si tot dadeam cu banul (ipotetic vorbind) pe care sa il iau (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu m am pacalit prima data de nume High IMPACT dar n a fost nici un impact (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
partea buna e ca la ingrediente e f bun, ca si High Impact pana acum clinique e singurul care nu mi a cauzat probleme , nici macar usoare iritatii ale ochilor care treaceau rapid cu picaturi banale cum ar fi Nafagal sau Visine. |
|
|
![]()
|
|
Pai asta e foarte bine si ma bucur ca mai aud acest lucru si de la o persoana care efectiv l-a testat.
ideea e ca eu am o operatie la ochi, un fel de lentilutza minuscula implantata si sunt foarte sensibila. De asta am si mers pe sfaturile Paulei B. (nu pot sa ii retin numele complet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Cat priveste "impactul" nu a prea fost el impact exact cum zici si tu...bine macar ca e mai "sanatos" decat celelalte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am nevoie de sfatul vostru....ce sa aleg intre faux cils si hypnose? Genele mele nu's nici dese nici lungi....vreau volum si alungire si chiar sa se vada ca's data cu rimel, adica vreau un efect spectaculos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Visez dar tot sper ca voi gasi rimelul ideal pentru genele mele. Hypnos-ul l-am avut dar era uscat si nu m-am lamurit.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:00 AM |
|