IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Cleo
post Aug 13 2008, 03:49 AM
Post #451

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ca sa vezi ce parolista sint! deci am asa: hypnose, hypnose. hypnose (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) definicil, l'extreme. uite-l mai incerc odata pe extreme insa desi nu-s rele nici nu m-au lasat gura casca de incantare. am asa multe pt ca (v-am mai povestit) aici primesti cadouri pe langa cumparaturi c-asa m-am pomenit si cu double wear care nu m-a strans azi cand am deschis usa cuptorului ...wow... deci a trecut testul cu flying colors. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
zau ca-i fain!
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 13 2008, 08:18 AM
Post #452

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ce misto faza cu cadourile! La noi se dau doar mostre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 13 2008, 12:57 PM
Post #453

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nimphe nu fi trista
cred ca si la noi mostre se doresc sa fie, dar pe mine pachetelele astea cu mostre ma tin luni de zile si ii dau mereu si mamei cateva
e dragut "obiceiul" asta, deci Double Wear -ul meu e un mini mascara care o sa ma tina cel putin 2-3 luni

+Quote Post
mutulina
post Aug 29 2008, 04:19 PM
Post #454

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,579

QUOTE(capsunica23 @ Dec 9 2005, 05:41 PM) *
:(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
recomand Colortrend AVON pump up the volum black..
e super
sau Clinique

Super! ma bucur ca in sfarsit e cineva de acord cu mine in privinta rimelului de la avon eu il folosesc cam de un an si sunt super extra multumita de el:)dar atentie sa fie proaspat cand se usuca nimeni nu mai are ce face cu el!am incercat de asemenea marci renumite de mascara gen l'oreal sau dior show mascara ca deh trebuia sa le incerc si pe cele mai scumpe,surpriza insa nu sunt deloc multumita de ele!

+Quote Post
mutulina
post Aug 29 2008, 05:13 PM
Post #455

Contaminat
*

Member No.: 4,579

QUOTE(Ala80 @ Jan 9 2008, 04:08 PM) *
Eu m-am reintors de azi la o dragoste mai veche (gratie unei prietetene bune (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ), Hypnose! Abia astept sa-l folosesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

O intrebare:sub ce nuante se gaseste? black,blue and brown adica cele clasice sau are si negru intens?Daca ai idee de o mascara care are negru intens nu ezita sa-mi scrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

QUOTE(cris 82 @ Sep 13 2007, 09:41 AM) *
Eu folosesc Telescopic-L'Oreal si in momentul de fata nu l-as schimba pe alt rimel,imi face genele lungi si frumoase,nu mi le incarca si nici nu le lipeste,sunt f multumita de el,chiar indragostita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Buna! am o intrebare: vorbesti cumva despre cel cu ambalaj auriu cau cel argintiu?Am observat ca cel argintiu are asa numita periuta "minune" cum o numesc eu adik piaptanul acela care nu imi face deloc frumoase genele, in legatura cu rimelul auriu nu ma pot pronunta ce fel de periuta are de aceea te-am si intrebat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 07:43 PM
Post #456

Musafir

Pentru mine cel mai bun e Define a lash de la Maybelline. Nu stiu daca cele de la noi sunt la fel de bune, al meu a fost achizitionat intr-o mica vizita la Londra. Cert e ca nu ma pot desparti de el (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
zizilll
post Sep 13 2008, 12:06 AM
Post #457

Contaminat
*

Member No.: 4,615

Eu am genele normale...nici lungi/scurte, nici dese/rare...acolo, medii si ele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Si de departe cel mai bun rimel pt mine e Lancome- Hypnose. Uneori il combin cu L'Oreal- Telescopic...primul strat L'Oreal, apoi Lancome...iese ceva mai inens, dar cu genele f frumos definite.

+Quote Post
mango
post Sep 19 2008, 06:16 PM
Post #458

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Offff, grea misiune accea de a gasi ceva satisfacator la capitolul "Mascara"! Acum folosesc Virtuose de la Lancome, pe care-l alternez cu Hypnose...btw mi se pare mult mai bun primul -si aici probabil o sa imi sara toata lumea in cap- la mine Hypnose nu prea are nici un efect, e ca si cum nu as folosi nimic.
Si tocmai cand ma hotarasem sa optez pentru Ysl Faux Cils, de vreo cateva zile sunt bombardata de tot felul de imagini cu superba Monica Bellucci ca testimonial al noului mascara Diorshow Iconic...daca ma gandesc bine ar mai fi si Exceptionnel-ul de la Chanel, tot de curand aparut si asta...ca sa nu mai zic de Captiv'Eyes si Phenomen'Eyes de la Givenchy (astea pe la mine nici nu le-am vazut) sau Le2 di Guerlain...bine, bine si pana la urma eu cu cine votez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ?...ca daca ar fi dupa mine, eu le-as lua pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Asa ca fetelor dragi, daca ati folosit vreun mascara din noile colectii, impartasiti-ne si noua ceva impresii, pls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

Noul Diorshow Iconic:
http://www.shoppinglifestyle.com/beauty/di...rial.asp?id=778

+Quote Post
angeldust
post Sep 28 2008, 06:33 PM
Post #459

Musafir

Am probat eu Diorshow Iconic la o prietena. Pt mine nu e bun. Separa f bine, lungeste, dar nu adauga volum defel. Si eu am nevoie de volum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 28 2008, 10:11 PM
Post #460

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

QUOTE(Nimphetamin @ Aug 13 2008, 09:18 AM) *
Ce misto faza cu cadourile! La noi se dau doar mostre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

mie mi-au dat la o oja cred vreo 20 de pliculete de sampon (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
mare afacere am facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da' macar am avut ce expedia..

+Quote Post

58 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 01:10 AM