IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Cindy
post Oct 16 2008, 09:49 PM
Post #461

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ramasesem in pana de rimel si mi-am luat Masterpiece Max de la Max Factor. Eu chiar am ramas surprinsa de rezultate, aveam asteptari mai mici dupa ce de cativa ani am avut cam doar Lancome si YSL. Dar rimelul asta e chiar bun! Stiu ca il lauda si Walpu si cred ca si alte fete de aici. Si in plus, se demachiaza extrem de usor.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2008, 04:25 PM
Post #462

Musafir

Si-a cumparat o prietena de-a mea L'Oreal Extra Volume Collagen, nu mi se pare ca da mult volum, dar genele arata splendid cu el! Am citit in enele reviews ca se usuca repede, dar nici vorba. Urmatorul pe care mi-l iau asta-i!

+Quote Post
LostWhispers
post Dec 15 2008, 04:42 PM
Post #463

Musafir

Eu pe youtube am vazut pareri bune despre L oreal chiar il compara cu cel de la Ysl si spunea ca e la fel de bun si ca nu are rost sa dea dublu pe YSL cand L orealul poate face acelasi lucru.

+Quote Post
Cindy
post Dec 15 2008, 09:34 PM
Post #464

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am ramas tot la MasterPiece Max. Surprinsa foarte placut si acum! Nici nu m-a mai tentat sa ma intorc la Lancome.

+Quote Post
Cleo
post Dec 28 2008, 09:32 PM
Post #465

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Dec 15 2008, 09:25 AM) *
Si-a cumparat o prietena de-a mea L'Oreal Extra Volume Collagen, nu mi se pare ca da mult volum, dar genele arata splendid cu el! Am citit in enele reviews ca se usuca repede, dar nici vorba. Urmatorul pe care mi-l iau asta-i!

La noi inca n-a aparut.
Double wear de la Estee imi place singurul comentariu contra ar fi ca se curata totusi mai greu decat alte mascara avute.

+Quote Post
kalua
post Dec 28 2008, 11:37 PM
Post #466

Musafir

Si-a luat intre timp altul ieftin, de care a zis ca-i si mai incantata decat de L'Oreal. Nu mai stiu acum care-i ala, va spun in noul an.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 6 2009, 12:20 AM
Post #467

Musafir

L'oreal voluminous mascara, carbon black: + face genele parca natural mai dese, e f negru ca nuanta, poti construi un efect mai dramatic cu un al doilea strat, nu lipeste.
- nu-mi place la demachiat ca parca se sfarama de pe gene, nu prea are luciu ca hypnose sau faux cils, nu curbeaza.
Per total e un rimel bun din categoria celor de drugstore.

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 04:45 PM
Post #468

Musafir

Eu am dat o raita ieri prin sephora sa-mi iau niste lucruri necesare, si daca tot eram acolo am luat si-un 2000 calories ca am vazut ca-l tot lauda lumea. Sunt FOARTE placut surprinsa. Cel putin la mine efectul e spectaculos. O sa pun si o poza putin mai incolo.

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 06:41 PM
Post #469

Musafir

Revin cu poze:
Before:
(IMG:http://www.hdimage.org/images/y28ntkn7hah1vcfnuf7_0318_thumb.jpg)
After
(IMG:http://www.hdimage.org/images/8q1c5ei1zuavo824b60d_0322_thumb.jpg)
Nu sunt prea clare pt ca sunt cu telefonul si facute in lumina artificiala... dar ma rog, se intelege ideea.

+Quote Post
pescarush
post Jan 17 2009, 07:01 PM
Post #470

Musafir

Eu am acum Sumptuous de la Estee Lauder, sunt foarte multumita de el. Imi place mai mult decat Hypnose si Definicils (nu mai stiu cum se scrie, l-am aruncat deja) de la Lancome.

+Quote Post

58 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 12:57 AM