![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
In sfarsit inca o cronica pozitiva pentru Sumptuous, am vrut sa-l cumpar dar pana m-am hotarat....nu l-am mai gasit.
Neith, iti face genele de revista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu's cum se face ca toata lumea e multumita de rimelul asta numai eu nu. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neith, chiar ca se vede diferenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . De la ce firma e 2000 calories asta?
Eu am in continuare L'extreme si Virtuose de la Lancome, dar daca pot obtine acelasi efect, cu bani mai putini, de ce nu? Pesca, esti prima pe care o aud cu parere favorabila despre un rimel Estee Lauder. Althe se vaita c-a luat unul care e groaznic. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, este primul pe care-l incerc de la Estee Lauder, si chiar imi place cum "se aseaza" pe gene, e moale, nu le lipeste, iar genele chiar arata bine dupa ce il aplic. Nu stiu de altul, dar asta chiar imi place (cel putin pentru genele mele).
Neith, ce gene faine ai. |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
2000 Calories e de la Max Factor si m-a costat 32 sau 35 de lei, nu mai retin exact. Intr-adevar, genele sunt un capitol la care sunt foarte norocoasa. Acum am observat ca in poza genele se vad de parca ar fi doar foarte alungite si fara volum. In realitate 2000 calories confera foarte mult volum.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu la Jo: Dramatic Look - 2000 Calories Max Factor. Rimelu`/tusul/mascara asta de la MF merita toti banii. Care sint extrem de putini: l-am luat alaltaieri: 29,50 lei noi de la BB Collection.
Pomana curata! Desi eu nu sint norocoasa, genele naturale fiind blonde si lesinate rau de tot in 5 aplicari sint o vampa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi inchipui ce face pe gene dese si groase natural. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Ma duc saptamina asta sa mai imi iau unu` de rezerva. Ca nu se stie niciodata! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma faceti sa mi-l iau si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu il vreau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rox, ti-am vazut genele, cred ca o sa indragostesti de MF.
Poke, il gasesti in Mercur, la parter, la BB, partea opusa cu parfumurile de lux. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
L-am avut si eu mai demult dar pe mine nu m-a incantat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai mult imi place Masterpiece-ul tot de la MF.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut urmatoarele de la Max Factor si le pun in ordinea preferintelor:
1. Volume couture- trimis din State cand am cerut lash perfection- nici unul nu se gaseste la noi, parca si e naspa lucrul asta, pt ca amandoua-s bestseller. 2. 2000 calorie- periuta curbata si masterpiece simplu- astea ar fi cam pe acelasi loc la mine, dar din cate imi amintesc primul dadea mai mult volum, al doilea nu le incarca atata dar le separa frumos. 3. more lashes- cel mai prost rimel pe care l-am avut vreodata- a expirat nefolosit- f uscat de ai fi zis ca nu e nimic in el, desi l-am schimbat la magazin si al doilea era la fel. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:16 PM |
|