![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, treaba cu uscatul nu cred ca e vina rimelului in sine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate ca nu se vindea rimelul respectiv si erau toate vechi, stiu eu..Spun din proprie experienta pentru ca am avut un rimel Chanel Inimitable, foarte apreciat (si de pe forum, Kalua il lauda in mod special), dar era uscat si nu imi iesea nimic frumos cu el pe gene. Cu timpul s-a uscat si mai rau si imi unea genele, dizgratios, mai ceva decat un rimel oarecare. Si am dat si foarte multi bani pe el. Dar nu cred ca e vina rimelului in sine..
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fac studiu aprofundat... rimelul ala n-avea carne pe el, stii cum, n-avea nici pasta uscata, era pur si simplu o perie usor colorata si atat.
|
|
|
bombonyka |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am niste rimele care fac parte din categoria gadgets...
1) Lancome- Oscilation - primul rimel "electric" care vibreaza 2) Givenchy-Phenomen-eyes - pensula il face special 3) Este lauder-TurboLash All Effects Motion -vibreaza Nu va sfatuiesc sa le folositi daca nu aveti rabdare, nu sunt f ieftine si poate ca efectul sa vi sa para lafel ca un rimel obisnuit... din categoria "normal" cel mai bine ma "inteleg" cu L'oreal-Telescopic |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cumparat de curand 2000 Calorie de la Max Factor pentru ca am vazut ca s-au spus lucruri bune despre el pe aici. Nu m-a dat pe spate deloc deloc, raman la Hypnose (car s-a terminat de fapt) si altul tot de la lancome, ala curbat, parca Virtuose ii zice...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu mi-am luat 2000 Calorie si tot asa, nu mi-a facut cine stie ce volum. Parca e cam uscat.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am luat azi Masterpiece Max, dar n-am apucat inca sa ma dau. Si la mine se termina Hypnose-ul, HappyCat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eram azi la Sephora, in brate cu amandoua :asta, si 2000 calories si nu stiam pe care sa-l iau, ca am citit p-aici pareri bune de amandoua. Periuta pare buna, e ca aia de la Inimitable si e de bine ca nu se lipesc genele. Om vedea ce-o iesi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mi-am luat si eu Inimitable, imi place. Asta la scurt timp dupa ce m-a dezamagit MagnaScopic de la Estee - cel mai prost rimel pe care l-am avut vreodata!
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca Magnascopic e ala cu o parte rimel negru si o parte colorat am avut si eu si tot naspa mi s-a parut. Oricum, Inimitable e un rimel bun. N-o da el cine stie ce volum dar macar le separa frumos.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nu este acela cu doua capete. N-am incercat niciodata din acelea cu intaritor sau ce-o fi pasta aia alba. MagnaScopicul e de volum dar le lipeste ingrozitor plus ca te manjesti mai rau ca o fetita de 12 ani care incearca prima oara un rimel
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, cred ca depinde de fiecare in parte. Eu sunt absolut indragostita de 2000 calories, le lungeste si le da volum foarte misto. Bine, eu sunt si norocoasa posesoare a unor gene foarte lungi si nu chiar foarte rare, dar am incercat rimeluri care le-am aruncat dupa prima folosire.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:09 PM |
|