IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
amailhik
post Feb 17 2009, 12:24 PM
Post #491

Musafir

M-au cam usturat ochii aseara... Sa fi fost de la rimel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) S-o fi obisnuit ochisorii mei cu Hypnose si nu mai suporta un rimel d trei ori mai ieftin .. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 17 2009, 12:31 PM
Post #492

Musafir

Eu cand folosesc pigment patesc sa ma usture, ochii mei au devenit foarte sensibili in ultimul timp. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2009, 09:00 PM
Post #493

Musafir

Stiu ca topicul e pentru cele mai bune, dar sa va zic eu doua proaste, ambele de la Revlon: 1) 3D Extreme waterproof (din cate-mi aduc aminte laudat de Paula B., cred ca de-asta le-am luat pe amandoua) - groaznic, lipeste genele, le face nenaturale si cu puchitei de negreala, cred ca cel mai prost de care am avut vreodata si 2) Fabulash, asta merge cat de cat, dar mi-a "mancat" din lungimea genelor, mi-a facut chiar si o gaurica in ele (numai el poate fi de vina pentru ca in perioada aia n-am folosit nimic altceva nou). Never again Revlon in materie de rimel!

+Quote Post
walpurgik
post Feb 24 2009, 09:06 PM
Post #494

Musafir

Da, stiu ca rimelurile revlon sunt f slabe (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Eu ma mazgalesc acu cu l'oreal telescopic carbon black care imi place din cateva puncte de vedere si alea-s: e negru-negru, imi lungeste, curbeaza si separa genele frumos dupa aplicare. Nu-mi place ca dupa cateva ore usuca genele tare si sunt tari, cartonate, fata de hypnose sau faux cils (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) care iti lasa genele matasoase indiferent cate straturi de mascara aplici.

+Quote Post
bulina
post Feb 24 2009, 09:08 PM
Post #495

Musafir

Io vreau concluzia ca trebe sa cumpar unul.
Imi trebuie unul waterproof musai si cu neaparat, sa lungeasca, sa-ndeseasca, gene fabulous sa croiasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Folosesc Lancome de ani de zile, asta de-i cam terminat este L'extreme. minunat el la lungit (de-ndesit cred ca nu are ce dar deh speranta moare ultima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Sfaturi si cu pareri?

+Quote Post
walpurgik
post Feb 24 2009, 09:12 PM
Post #496

Musafir

Di ce waterproof, plangi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu personal nu le suport, imi cartoneaza genele mai ceva decat cele normale si il scot cu jumate din gene la demachiat si cu piele rosie pe la ochi.
Imi place YSL, faux cils, altceva decat lancome. Banuiesc ca si varianta waterproof e misto. Mai poti incerca ca budget mascara- l'oreal voluminous. Eu am avut newat... si a fost ok, usor incarca genele. Low cost e si max factor volume couture, pe care-l poti incerca- mie mi-a placut varianta normala f mult si cred ca-l gasesti, dar nu in Romania, dar parca tu stai in strainatate.

+Quote Post
amailhik
post Feb 24 2009, 09:13 PM
Post #497

Musafir

Ultimele doua rimeluri folosite au fost Chanel- Inimitable si Hypnose. Acum am Masterpiece Max si vreau sa mi mai iau un 2000 calorie waterproof(vine vara) si YSL- faux cils ca vad ca toata lumea l lauda p-aici.

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2009, 09:23 PM
Post #498

Musafir

Pe-aici nu se prea gasesc produse Revlon si asta vara, in concediu, am intrat binisor in ele, eu nu mai folosesc de cel putin 10 ani rimeluri de drugstore, pe atunci eu nu gasisem niciunul care sa concureze cu cele de parfumerie.

Bulina, si eu trebuie sa-mi iau unul, probabil c-o fac joi, cand ajung la aeroport. Cred ca raman fidela Inimitable-ului de la Chanel, dar mai vad eu la fata locului ce si cum.
Nici eu nu-s cu alea waterproof, nu-mi place deloc textura lor.

+Quote Post
bulina
post Feb 24 2009, 09:24 PM
Post #499

Musafir

Da walpu, din pacate plang... Lacrimez extrem de usor la orice pala de vant si la modul general am ochii foarte umezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io si caprioarele (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
ori waterproof ori deloc

Asadar YSL faux cils ziceti? Off topic: am avut in urma cu cativa ani o trusa de farduri de la YSL. primita cadou. incantare mare ca si prezentare dar..atat...

Si-ala de vibreaza e bun la ceva? ma gandeam ca s-aseaza mai frumos pe gene daca e tremurator?!

+Quote Post
walpurgik
post Feb 24 2009, 09:27 PM
Post #500

Musafir

Si eu plang toata ziua, ca mi-s tare sensibili ochii, insa cu hypnose sau YSL pot sa plang atata timp cat nu ma frec dupa aia la ochi. Mie astea doua mi-am placut cel mai mult din tot experientoiu meu cu mascara high-end.

+Quote Post

58 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 01:38 PM