IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
didilica
post Jan 16 2006, 09:55 AM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Deci, eu am cumparat in urma cu cateva saptamani un rimel de la maybeline, great lash (din ala in tub roz)si nu are nici un efect...
Am trecut intr-o zi pe la b&b si am incercat tot de la ei, rimelu pentru volum, care are si efect de alungire, pe un ochi, iar la celalalt ochi m-am dat cu ala cu 2 capete (alb si negru) tot de la maybeline. Nici care nu mi s-au parut grozave.... pentru genele mele.

M-am intors la max factor al meu (more lashes), care mi se pare acum parca mai bun decat inainte.  :P Mi-am adus de acasa si clestele de intors genele si parca astea doua combinate... mai fac si genele mele as arate cat de cat...
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Jan 16 2006, 10:17 AM
Post #52

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

delphi, eu am daring curves si imi place...nu te gandi ca iti super intoarce acu' genele dar eu sunt f multumita de el  :-*

+Quote Post
Delphina
post Jan 16 2006, 10:32 AM
Post #53

Dependent

Member No.: 50

Multumesc fetelor de raspuns. Sa stiti ca mi-am comandat si eu. Aveam nevoie de un rimel de ala care sa se aplice rapid, fasa sa ma complic si sa jonglez cu dpua tuburi si periute si alte minuni. Actualmente am (mai am) :) Double Extension, parca asa ii zice, de la L'oreal. Bun, dar enervant, dar imi trebuie cel putin 10 minute ca sa desavirsesc opera.

Am ezitat acuma sa aleg intre Daring Curves de la Avon si ala de la Oriflame, cel de la Oriflame pentru gene curbate era bun, si supriza e ca le chiar curba. Insa am vrut sa mai incerc si altele, asa ca l-am ales pe asta de la Avon, va tin la curent cum functioneaza, cind il voi primi.

Intre timp am incercat si eu pe cele de la Maybelline, nu tare mi-au placut. :(

Ma gindesc sa imi iau si un Volume Shocking, de la L'oreal, l-am testat si parca mi-a placut,  da' si cu asta iti tre juma de ora sa te tot piepteni pe gene...

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 16 2006, 05:24 PM
Post #54

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Dupa dezamagirea cu Lashlift, ma gandesc asa: sa imi iau Alix Avien Maxi Curl (am auzit ca e fain) sau sa stau pana apare de la Rimmel cel cu doua capete (Volume ceva...) pe care l-am vazut pe site...Sau sa imi iau pe primul si dupa ce apare celalalt sa il iau si pe ala?
Voi stiti ceva de vreunul din ele? Sau altceva bun..far Oriflame ca n-am de unde... :(

+Quote Post
Meg
post Jan 16 2006, 11:49 PM
Post #55

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

:o nu va place maybelline? eu mi=am luat si-s multumita.. am luat pt volum si intoarcere a genelor..
cel care zicea ca face un volum de 5 ori mai mare imi facea niste gene de un metru  :-X chiar stateau naspa :)

+Quote Post
didilica
post Jan 17 2006, 09:11 AM
Post #56

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

cel care zicea ca face un volum de 5 ori mai mare imi facea niste gene de un metru  :-X

:'(
Da, mei, da probabil ca tu ai gene. Io n-am!!!!! Deci inca mai caut un rimel minune...

+Quote Post
Ciresica
post Jan 17 2006, 09:35 AM
Post #57

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

eu am tot maybeline pentru volum si care curbeaza (cel albastru) si imi place, dar parca ar merge si un pic mai lungi...  :P

+Quote Post
Meg
post Jan 17 2006, 06:10 PM
Post #58

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

cel care zicea ca face un volum de 5 ori mai mare imi facea niste gene de un metru  :-X

:'(
Da, mei, da probabil ca tu ai gene. Io n-am!!!!! Deci inca mai caut un rimel minune...

didi.. ia vezi un tratament cu ulei de ricin. ori e motivatie psihologica  la mine, ori chiar a functionat  ::)

+Quote Post
berbecutza
post Jan 18 2006, 04:04 PM
Post #59

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

folosesc si eu ulei de ricin de cateva zile si deja se vad rezultatele, sunt super incantata...vi-l recomand cu caldura....  :-*

+Quote Post
Delphina
post Jan 24 2006, 07:59 PM
Post #60

Dependent

Member No.: 50

Am primit si eu, azi, rimelul Daring Curves. Nu prea-mi place. E mai bun al' pentru curbare de la Oriflame.

+Quote Post

58 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2025 - 08:09 AM