IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Cindy
post Mar 15 2009, 01:44 AM
Post #521

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Tu oricum ai niste gene misto si lungi de la natura! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Mar 15 2009, 10:48 AM
Post #522

Musafir

Da, probabil de asta nu vad nici o diferenta majora cand vine vorba de mascara.

+Quote Post
marioana
post Mar 21 2009, 08:21 PM
Post #523

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Ar trebui sa schimb mascara si Lancome Extreme e 27$ pe strawberry, ceea ce deja mi se pare cam mult.
Am citit pe makeupalley ca L'Oreal - Voluminous Waterproof si Maybelline Lash and Soft waterproof sunt destul de ok. Le-a folosit cineva, merita sa dau bani pe ele fara se le incerc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In primul rand ma intereseaza sa nu am urme negre pe langa ochi dupa 9-10 ore de la aplicare, sa nu faca cocoloase daca aplic 2 sau 3 straturi si sa lungeasca cat de cat. Si sa fie waterproof, ca mie imi dau lacrimile la cea mai mica pala de vant.

Edit : Si sa nu le lipeasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 22 2009, 01:13 AM
Post #524

Musafir

marioana, cand gasesti rimelul asta minune sa ne anunti si pe noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu n-am reusit niciodata sa dau mai mult de 2 straturi de rimel, mi se pare ca arata prea dubios, se vad numa genele cand te uiti la moaca mea.

+Quote Post
marioana
post Mar 22 2009, 12:57 PM
Post #525

Tratabil
**

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) da, ma gandeam eu ca cer prea multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Aseara am stat si am urmarit reviews pe youtube si am comparat cu makeupalley. Am ajuns la concluzia: L'oreal face cocoloase pe gene, pus ca se intinde. FUll and soft de la maybelline e foarte ok, nu se indinte, nu cade, nu face cocoloase. Dar nu lungeste si nu da aspect dramatic, doar iti pune putin in evidenta genele. E bun de un machiaj neutru, de toata ziua.
Problema e ca mie imi plac efectul dramatic, sa se vada genele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Si Full and soft nu se gaseste la noi cred, cel putin nu l-am vazut pe site-ul romanesc sau cel din germania a lui maybelline. Dar o sa mi-l iau de curiozitate cand ma duc in vara in Chicago.
Ce m-a intrigat iarasi e gama XXL de la maybelline, as fi optat pentru Curl XXL dar nu este varianta waterproof, asa ca poate o sa incerc un Intense XXL. Parerile sunt foarte impartite, dar am gasit un review in care spunea ca daca stii cum sa il aplici (explica acolo cum) iese ca lumea. Cel putin nu sunt scumpe asa ca nu o sa imi para rau daca nu sunt bune.

+Quote Post
Jo
post Mar 22 2009, 01:14 PM
Post #526

Musafir

Eu sunt foarte incantata de Too Faced Lash Injection, cica ar fi unul dintre cele mai bune mascara. Nu e waterproof dar nu se intinde deloc si nu cade, nu usuca genele ( adica nu da aspectul ala de picioare de paianjen), alungeste si da volum. I'm pretty happy with it.

+Quote Post
marioana
post Mar 22 2009, 01:54 PM
Post #527

Tratabil
**

La mine o problema mare daca nu e waterproof, asa cum am mai spus. Sunt convinsa ca as avea mult mai multe optiuni daca nu ar fi conditia asta....

+Quote Post
Ciresica
post Mar 22 2009, 07:07 PM
Post #528

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Eu mereu ma feresc de waterproof, nu am chef sa-mi jumulesc toate genele din cauza unui rimel...

Fetelor, voi unde cautati review-uri cel mai des despre produse, de unde va informati?
Eu cel mai mult intru pe http://www.beaute-test.com/.

+Quote Post
marioana
post Mar 22 2009, 07:29 PM
Post #529

Tratabil
**

Cu demachiant pe baza de ulei nu le jumulesti..cel putin la mine se demachiaza ok. Eu intru pe makeupalley.com, pentru ca nu stiu farnceza, si mi se pare mai usor de cautat in makeupalley.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 23 2009, 12:02 AM
Post #530

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Da, la mine e a doua alegere. Nici eu nu stiu franceza cine stie ce, dar macar ma uit la cum sunt cotate. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

58 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:49 PM