IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Diana.
post Aug 9 2009, 04:07 PM
Post #531

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ati mai facut ceva descoperiri in materie ? Mi se cam termina/expira ce am si as vrea sa incerc ceva nou.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 9 2009, 10:01 PM
Post #532

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu as vrea sa incerc ceva nou...
Pe tine ce te-ar interesa, Maat, si de cati bani?

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 9 2009, 10:07 PM
Post #533

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu am primit un mini rimel de la Anastasia (de la Sephora) si mi se pare extraordinar, ma dau cu el de 2 luni si sunt f multumita, nici nu credeam ca o sa ma tina asa mult, e o varianta miiica. Parca le lungeste, coloreaza pana in varf, le si curbeaza putin. Anastasia este ''regina sprancenelor'' de la Hollywood (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , in caz ca n-auziseti de ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 9 2009, 11:39 PM
Post #534

Fondator eLady.ro

Ceva care sa le indeseasca si sa le faxca mai lungi. Pina in vreo 80 de lei noi.

+Quote Post
Bia
post Aug 9 2009, 11:50 PM
Post #535

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu sunt acum in noi cautari. Parca nimic nu-mi mai place. Inainte foloseam ceva cu volum extrem de la RIMMEL dar nu l-am mai folosit de cativa ani. Totusi mi s-a parut cel mai bun, desi ieftin. Si eu caut ceva pentru extra volum si alungire. Mie personal nu-mi plac cele foarte lichide ci cele mai groase un pic.

+Quote Post
Lilisor
post Aug 10 2009, 12:21 AM
Post #536

Musafir

Eu am auzit de la o prietena ceva de la Astor... Volume artist cashmere sau ceva in genul... ea oricum are gene faine, dar mi s-a parut ca aratau chiar mai bine. Si am citit si pe un blog de el. L-a mai folosit cineva, ca nici eu nu mai am mult pana trebuie sa-l schimb.

+Quote Post
Cindy
post Aug 10 2009, 12:39 AM
Post #537

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Am auzit de Anastasia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nu stiam ca are si produse pentru gene in linia ei. In Romania insa nu cred ca se gasesc...

Mi s-a parut bunut Max Factor cel nou cu efect de "gene false". Mai spectaculos este YSL, da volum vizibil si lungeste dar sare de un milion. La fel si L'Extreme de la Lancome, mai mult pentru lungire dar cu efect natural. Comandate pe strawberry, sunt mai accesibile.
Am o prietena care era foarte entuziasmata de Shiseido, cel pentru volum. M-am uitat acum de curiozitate pe strawb. si sunt aproape de 70ron rimelurile lor japoneze.

+Quote Post
Ralu_A
post Aug 10 2009, 08:19 AM
Post #538

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,921

De la Astor am si eu unul, e pe terminate dar mi s-a parut mai bun decat altele.
Se numeste Volumetrix, si au si varianta Ultrablack care parca lungeste mai mult decat cel black. Oricum eu am genele lungi, dar ce imi place la el este ca nu le lipeste si le defineste frumos. Are periuta din aceaa ca un pieptan, un singur rand de dintisori.
Mi-a luat mam acum cateva zile de la Bourjois unul, cu o periuta flexibila. Pe el zice ca, coloreaza mai puternic radacina genelor dand un efect de tus. Face si asta dar nu prea uniform. Daca te dai cu grija iese chiar bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Il cheama Liner Effect.
Dar tot cel de la Astor mi se pare mai bun.

+Quote Post
Diana.
post Aug 10 2009, 12:34 PM
Post #539

Fondator eLady.ro

Cindy, sa iti spun de ce mi-am fixat buget per bucata. Am nevoie de 3 bucati, pentru ca unul sta acasa, altul in poseta si altul la birou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 10 2009, 01:04 PM
Post #540

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Sweet poate sunt la Sephora.
Mie imi mai place mult si un timel de la l'oreal, e simplu dar isi face treaba bine, nu da un aspect dramatic dar mie nici nu-mi place asa, prefer doar sa accentueze ce am eu si gata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nu mi se pare nici o sfarleala daca atunci cand dai jos hainele si machiajul arati foarte diferit de cum esti tu, nu vad rostul pentru atata falsitate, oricum nu-s ale tale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mie mi se pare de ajuns un rimel si-l port in geanta, oricum o iau dupa mine peste tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , la cat de repede se usuca rimelurile nici n-ar avea rost mai multe. Parerea mea! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

This post has been edited by bebe_maria: Aug 10 2009, 01:05 PM

+Quote Post

58 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:09 PM