![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie mi se pare scumpa o mascara la peste 100 de lei. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi plac genele dramatice, negre, bogate. Dar eu nu sunt o fericita la capitolul asta, am gene destul de fragile si nici un rimel high-end nu mi le va face kilometrice. M-a amuzat Maria cu transformarea data de mascara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , macar de ar fi realizabil.
Maat, ai grija sa nu ti se usuce in tub si nefolosite, mascara are o durata de "viata" foarte redusa de la deschidere. Mie L'Oreal nu imi plac deloc, incarca inutil genele si nu le separa, ca Lancome de exemplu. Le-am avut pe toate, parca Lash Architect mi s-a parut mai rasarit. Nici Boots nu prea mi-a placut, Burjois nici atat. Max Factor mi s-a parut cel mai ok cu un pret mai accesibil. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet acolo nu vorbeam doar de transformarea data de rimel ci de cosmetice si haine (de ex push up pt sani si fund(da, exista si de-ala:)) per total, era ceva ca o mascara sa te poata tranforma in zana zanelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hm, stii ce ciudat, cand luam l'oreal din romania nu-mi placea, l-am prins o data la o oferta speciala in America si am zis sa-l incerc, e un tub luung maro, nu promite lungire sau indesire ca altele dar da un aspect foarte frumos, cum ziceam mai sus, accentueaza ceea ce ai fara a incarca genele si nici nu face gogoloase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (eu asa le zic granulelor alea mici care se formeaza pe gene si cad pe fata peste zi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). This post has been edited by bebe_maria: Aug 11 2009, 12:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici mie nu imi place genul acela de mascara. In plus se lipesc genele intre ele intr-o masa compacta care numai seducatoare nu poate fi considerata.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 3-August 09 Member No.: 6,921 ![]() |
Am mai incercat acum unul. Rimmel- Glam Eyes. Zice pe el: ultra volume, high definition.
E groaznic, zici ca mi-am prins genele in codita. Sunt toate lipite una de alta. Dar toate. Acum trebuie sa ma demachiez si sa o iau de la capat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Folosesc de ceva timp Hypnose de la Lancome, placut si mult discutat pe acest topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sunt incantata de el. Imi face gene! Chiar lungeste, separa destul de bine, volum dar destul de natural. Efectul intr-adevar e natural, nu foarte dramatic, par eu doar ca eu nu prea am gene in general. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Eu ma impac bine cu L'Oreal Double Extend Beauty Tubes. Nu curge, nu lasa "scame" negre pe sub ochi, se curata bine chiar si numai cu apa, desfacindu-se intr-o pelicula care nu murdareste. De la o vreme se pare ca au schimbat formula (dar nu in bine!) dar tot nu ma las de el, avind in vedere aceasta proprietate - "tubes". Chiar si daca am plins cu el la ochi tot nu mi-a murdarit fata.
Ati folosit L'Oreal Telescopic Explosion Mascara? Sint curioasa ce efect are asupra genelor periuta mica si sferica. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai fetelor, eu acum am Smoky Lash de la MUFE. E in jur de 100 de lei. Mie una imi place. La genele mele extrem de scurte e de folos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Nu pot sa spun ca sunt foarte pretentioasa la mascara. Cel mai mult imi plac rimelurile de la L'Oreal, nu se usuca, nu isi schimba asa de repede consistenta. De exemplu, la capitolul mascara, M.A.C. m-a dezamagit extrem de tare, pana acum, nici nu se poate compara cu rimelurile L'Oreal. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ma uitam pe strawberry, care s-a imbogatit cu o pagina romana savuroasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa va dau din traducerile pentru mascara:
Rimel Pentru Extensia Vizibilă Şi Puternică A Genelor # Conţine o tehnologie inovatoare, sensibilă, termală # Ajută genele frumoase să treacă de ploaie, transpiraţie, umiditate, lacrimi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rimel Impact Mare # Un rimel cu multiple beneficii care aduce un efect năucitor # Un rimel luxos, pentru dublarea genelor # Măreşte genele la maxim īntr-o clipă # Se usucă incredibil de repede şi rămāne fixat Si sunt doar cateva, alese arbitrar, m-am distrat copios citindu-le si nu am inteles mai nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , a trebuit sa ma mut pe engleza. This post has been edited by Cindy: Feb 11 2010, 03:46 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:08 PM |
|