![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
In concluzie care e cel mai bun rimel? Maybeline? ala bombat. Eu sunt tot in ceata si mi-am cumparat atatea rimeluri ca acum se usuca toate si nu imi mai place nici unul :'(
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Eu ma impac cel mai bine cu Rimmel Extra Super Lash (curved brush).
Am incercat si l`Oreal cu doua capete si Avon si nu mai stiu ce, dar de fiecare data ma intorc la Rimmel. Nu oricare, doar cel cu periuta curbata. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
mahabharata asta de care spui tu este cel rosu, cu recipientul mai borcanat asa? Ca eu am 2 de la rimmel si nu prea sunt multumita...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
si eu il am pe extra super lash si e ok, dar nu extraordinar. :)
eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fii sa schimb rimelurile la 2-3 saptamani. ca orice am avut deja dupa 2-3 saptamani nu mi se mai parea bun... :-X cred ca asta e secretul unui rimel bun: sa-l schimbam la 2 saptamani. ;) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Nu. E negru, cilindric si scrie cu alb. Mie imi place ca e gros, nu imi usuca genele si nu ma manjesc. Eu am si norocul ca imi rezista machiajele. Nu stiu de ce, nu ma manjesc de rimel, nu mi se intinde creionul, iar fardul de pleoape nu se aduna (cu exceptia celui bleu!!!!???) Se mai duce culoarea, dar tot machiata ma numesc ca sunt, toata ziua. In schimb rujul...10 minute si gata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE In concluzie care e cel mai bun rimel? Maybeline? ala bombat. Eu sunt tot in ceata si mi-am cumparat atatea rimeluri ca acum se usuca toate si nu imi mai place nici unul :'( tits, m-ai amuzat. de alea ai, rimmel ai... am impresia ca esti colectionara ;) :-* |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 23-January 06 Member No.: 161 ![]() |
Tits, decat sa dai banii pe 3 rimeluri care nu te multumesc, mai bine cumpara unul care sigur e bun. De exemplu, Definicils de la Lancome. Nu curge, nu se faramiteaza, nu lasa urme negre sub ochi... Dar costa :D Eu as zice ca merita, totusi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pana la urma mi-am luat Alix Avien, Maxi Curl, e bun, adica intoarce genele (nu spectaculos, cred ca deja ne-am lamurit ca nu sunt produse-minune), dar e cam subtire compozitia, mie mi-ar fi placut putin mai cremos...
In fine, ma gandesc deja sa imi iau altul..cred ca Rimmel Endless Length and Lift, am mai avut si mi-a placut, doar ca nu era nuanta buna, n-am mai gasit negru intens si am luat "soft" si nu era destul (am gene negre). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
2000 Calories de la Max Factor mi se pare foarte bun. Si e cremos, cum zici ca iti place tie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
A, da, si asta e pe lista, multumesc ca mi-ai adus aminte :)
Si o intrebare-intrebatoare: daca am gene negre are vreun rost sa imi iau rimel maro?Ca mi s-a pus pata si cineva mi-a zis ca arata fain....dar nu stiu zau daca se va vedea ceva. Dupa experienta cu soft black parca nu mai merita, ca si ala abia se vedea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 11:35 AM |
|