![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Deci nu mai merge cu colectia ha ??? :-X. Trebie sa ma pun pe treaba. Dai un ban dar stii ca face. Multumesc fetili :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
ioana, eu stiam ca pentru gene negre cel mai bun e rimelul negru. cel maro e pentru persoanele cu un par mai deschis la culoare si cu ochii verzi sau albastri. daca la gene negre dai sus cu maro se va vedea contrastul cu cele de jos. :-X
si eu am vrut intr-o vreme sa-mi iau din cel maro, ca auzisem ca-ti face o privire mai putin aspra decat cel negru, dar eu ma dau cu rimel numai sus asa... ??? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pai daca asta e singura problema, ma dau si pe genele de jos...din ce spui reiese ca se vede, eu ma gandeam ca nici nu "acopera" genele daca sunt mai inchise...
:-* mersi mult ca m-ai luminat, acum chiar ca imi cumpar... |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
??? ??? ??? pai si eu daca am ochii verzi si parul saten trebuie sa-mi dau cu rimel maro?? nu inteleg... :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
bebica, poti sa incerci sa vezi daca iti sta mai bine. ;)
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce pot spune, eu nu prea imi dau cu nimic doar cand am eu starea adecvata, dar cand imi dau par mai dulcica asa, imi face ochii mai mari rimelul negru. am avut si maro si nu prea observam diferente intre ele...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
eu am folosit l'oreal, maybelline, lancome, ysl, helena rubinstein si de departe cel mai bun mi s-a parut helena rubinstein extravagant volume.
acum am ysl effet faux cils (parca asa se scrie) si helena rubinstein generous mascara dar cu siguranta o sa revin la extravagant volume. pt mine conteaza sa fie f. negru, lucios, sa nu lipeasca genele si sa dea volum! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Monicutza, nici nu am auzit de helena.. r.. :-X
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu va recomand Max Factor More Lashes. Firma e din cele destul bune, dar rimelul asta e un esec total, e uscat de tot, iti rupi genele daca insisti si se faramiteaza. Cel cu care mi-am facut mereu gene de ma intreba lumea cu ce ma dau era o combinatie de DOuble extension de la L'oreal si Bourjois, Coup de theatre. Ambele au dezavantaje de aceea am renuntat la ele. L'orealul incarca destul de mult si seaca in maxim 2 luni te trezesti ca mai are multa pasta dar uscata rau de tot, iar cel de la Bourjois e numai pt cel care au gene foarte dese, alungeste dar nu da voulum deloc. Cat despre Maybelline, am avut in cateva randuri pana cand, dupa o cura de ulei de ricin pe gene, acestea aratand minunat, mi-am luat un waterproof la mare si mi le-am distrus total. nu m-am aruncat inca la cel mai scumpe de 1 mil, dar daca sugerati cu asemenea convingere...
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
:fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |