IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
tits_herbert
post Jan 28 2006, 01:05 PM
Post #71

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Deci nu mai merge cu colectia ha ??? :-X. Trebie sa ma pun pe treaba. Dai un ban dar stii ca face. Multumesc fetili :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Jan 28 2006, 01:14 PM
Post #72

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

ioana, eu stiam ca pentru gene negre cel mai bun e rimelul negru. cel maro e pentru persoanele cu un par mai deschis la culoare si cu ochii verzi sau albastri. daca la gene negre dai sus cu maro se va vedea contrastul cu cele de jos.  :-X
si eu am vrut intr-o vreme sa-mi iau din cel maro, ca auzisem ca-ti face o privire mai putin aspra decat cel negru, dar eu ma dau cu rimel numai sus asa... ???

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 29 2006, 11:31 AM
Post #73

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Pai daca asta e singura problema, ma dau si pe genele de jos...din ce spui reiese ca se vede, eu ma gandeam ca nici nu "acopera" genele daca sunt mai inchise...
:-* mersi mult ca m-ai luminat, acum chiar ca imi cumpar...

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 29 2006, 01:30 PM
Post #74

Musafir

??? ??? ??? pai si eu daca am ochii verzi si parul saten trebuie sa-mi dau cu rimel maro?? nu inteleg...  :ametit:

+Quote Post
Ciresica
post Jan 29 2006, 02:58 PM
Post #75

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

bebica, poti sa incerci sa vezi daca iti sta mai bine.  ;)

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 29 2006, 04:04 PM
Post #76

Musafir

ce pot spune, eu nu prea imi dau cu nimic doar cand am eu starea adecvata, dar cand imi dau par mai dulcica asa, imi face ochii mai mari rimelul negru. am avut si maro si nu prea observam diferente intre ele...

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 2 2006, 03:27 PM
Post #77

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

eu am folosit l'oreal, maybelline, lancome, ysl, helena rubinstein si de departe cel mai bun mi s-a parut helena rubinstein extravagant volume.
acum am ysl effet faux cils (parca asa se scrie) si helena rubinstein generous mascara dar cu siguranta o sa revin la extravagant volume.
pt mine conteaza sa fie f. negru, lucios, sa nu lipeasca genele si sa dea volum!

+Quote Post
Meg
post Feb 3 2006, 06:12 PM
Post #78

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Monicutza, nici nu am auzit de helena.. r..  :-X

+Quote Post
walpurgik
post Feb 3 2006, 06:25 PM
Post #79

Musafir

nu va recomand Max Factor More Lashes. Firma e din cele destul bune, dar rimelul asta e un esec total, e uscat de tot, iti rupi genele daca insisti si se faramiteaza. Cel cu care mi-am facut mereu gene de ma intreba lumea cu ce ma dau era o combinatie de DOuble extension de la L'oreal si Bourjois, Coup de theatre. Ambele au dezavantaje de aceea am renuntat la ele. L'orealul incarca destul de mult si seaca in maxim 2 luni te trezesti ca mai are multa pasta dar uscata rau de tot, iar cel de la Bourjois e numai pt cel care au gene foarte dese, alungeste dar nu da voulum deloc. Cat despre Maybelline, am avut in cateva randuri pana cand, dupa o cura de ulei de ricin pe gene, acestea aratand minunat, mi-am luat un waterproof la mare si mi le-am distrus total. nu m-am aruncat inca la cel mai scumpe de 1 mil, dar daca sugerati cu asemenea convingere...

+Quote Post
walpurgik
post Feb 3 2006, 07:17 PM
Post #80

Musafir

:fluierat:

+Quote Post

58 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 08:20 PM