![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
mie mi-ar place un rimel care sa dea un aspect extrem de natural okilor....o usoara indesire, o usoara arcuire si tot o usoara alungire, deci, ceva mediu...
am vazut ca cei de la contrast au un rimel tratament care ma tenteaza.... walpurgik, pot te rog sa-mi spui cum ai aplicat tu uleiul e ricin?tot cu o periuta de rimel spalata bine in prealabil?si ce efecte ai observat si in cat timp?ar fi o idee buna sa-ti imbunatatesc textura genelor, desi nu lasa de dorit, din cauza faptului ca nu le mai rimelez asa des, stand acasa cu bebe (prefer un fard discret sau tusul de oki)... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
draga elle_ni, eu folosesc uleiul de ricin cu o simpla aplicare cu un betisor de urechi, insistand asupra radacinii. La mine rezultatele s-au vazut in cca 3 saptamani, vizibil, textura genelor era mult imbunatatita, erau mai lungi, soft, matasoase si nu mai cadeau. Ai grija cand te dai cu ricinul, cred ca si tu ai destule sensibilitati, asa ca prefera cand stai pe acasa cu bebelu' si nu esti machiata; peste noapte nu te-as sfatui prea mult caci e posibil sa ti se umfle un pic ochii din cauza ricinului resimtit ca un corp strain. In rest, ziua prin casa, nici o problema. Daca ai gene roase de la aparatul de ridicat gene ti-l recomand ca un conditionner. La mine a avut efect. Iti trebuie rabdare si perseverenta. Rezultate vizibile o sa ai cand dupa o perioada, te rimelezi si o sa vezi diferenta.
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
am incercat si eu un timp cu ulei de ricin, da ma usturau okii, ma! e normal?sau poate era al meu mai ciudat ca avea si un miros asa de...ranced. cum tre sa miroasa ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
walpurgik, multumesc din suflet atat pentru info rimel, cat si pentru floricele :-*
in mod sigur ricinul il voi aplica pe parcursul zilei, si bine ca mi-ai spus de contraindicatia din timpul noptii... spui ceva despre "aparatul de ridicat gene"....am vazut candva la o doamna in varsta asa ceva...la ora actuala de unde imi pot procura asa ceva? :floricele: si un week-end minunat.... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Si la mine functioneaza uleiul de ricin, am renuntat deja la rimel. Sunt toate o apa si un pamant. >:( Si pentru ca sunt bruneta am genele negre si destul de dese, cand ma machiez folosesc clestisorul de gene, le prind usor la baza si numar pana la 10, dupa care reiau operatiunea). Am citit intr-un articol machiaj. Cu stupoare am descoperit ca arata mai bine decat cu orice rimel. Si am incercat multe. Inclusiv cele scumpe. Observam ca mi se scurtau genele... :o dupa fiecare folosire. In plus nu mi-a placut niciodata aspectul incarcat al genelor..iac. Renunta-ti la rimel macar pentru o luna sa vedeti ca se vor regenera foarte frumos. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Aurelia, spune-mi te rog cat costa acolo, la tine un clestisor de gene?daca nu e prea scump, crezi ca mi-ai putea cumpara si mie unul si sa-ti dau banii cand ajungi in tara, sau sa ti-i triit de pe acum?mi-ar place atre mult acestcleste de gene, mai ales ca eu nu-mi rimelez genele zilnic, din lipsa timpului de demakiere (seara, coincide cu baitza micutzului, si sunt tare bagat in priza, iar dupa baitza si masa e atat de tarziu ca numa' kef de demakiere nu am....)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dar se gasesc si la noi clestisori de gene peste tot . Chiar si in piata am vazut.
|
|
|
![]()
|
|
angeldust, eu in buc.kiar nu stiu de unde pot cumpara, air in pietele de langa mine cu singuranta nu am vazut,dsi ajung extrem de rar si in piata...
in magazine nu se gasesc?ma refer ca raioanele de cosmetice, ca nu am timp s aumblu prin piata, in skimb cand am drum prin centru, m-am putea bate putin prin unirea,d ar mi-e teama sa nu ma fac de ras...sa nu cer cum trebuie, sau unde trebuie....stiu cum arat produsul, cel putin unul de acum cativa ani buni (vreo 20).... so, poate imi spuneti la ce raion anume gasesc sau mai bine zis, daca gasesc in magazin sau nu.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Elle, se gasesc de obicei la raioanele de cosmetice acolo unde sunt truse de unghii, forfecute, unghii false, truse de pensule de machiaj, s.a.m.d., cel putin aici asa e...
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Elle_ni hai sa-ti zic eu de unde poti cumpara: magazinul de la Unirea la metrou, exact unde se face legatura intre cele doua statii Unirea1 si 2. E foarte aproape de McDonal.
Sau mai gasesti in Herastrau, e un magazin cu machezuri jos pe undeva. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 03:05 PM |
|