IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Aura
post Feb 6 2006, 12:49 PM
Post #91

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 175

Elle_ni, iti iau cu mare placere. Nu stiu cat sunt in Romania dar aici costa in jur de 5 Euro. Il am de cateva luni si este foarte bun. Nu imi rupe genele si nici nu este greu de folosit dar presupun ca toate sunt la fel. Sau nu... ::)
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Feb 6 2006, 12:58 PM
Post #92

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Aurelia, pretzul este mai mult decat Ok.nu stiu cat costa in RO, dar mi-ai fi de mare folos daca m-ai ajuta tu sa mi-l cumperi.mi-e greu sa umblu prin oras cu bebe dupa mine(are 11 luni si inca nu merge singur) si sa caut un produs de care multa lume nici n-a auzit, si in plus nu stiu unde il gasesc sigur (dehhh...unul din dezavantajele bebelului la purtator  :P).

vrei sa mi-l cumperi tu Aurelia?
iti raman indatorata daca da, si te pup oricum  :-*

+Quote Post
Aura
post Feb 6 2006, 01:03 PM
Post #93

Tratabil
**

Cum sa nu draguta. Nu iti face probleme. Singura inconventienta ptr. tine este ca il vei primi cand ajung in tara.  :(
Acum  :offtopic: iubesc bebeii. Abia astept sa am si eu! Si pe al tau l-am vazut in poza pe eva si e o frumusete. Deh....are cu cine semana.

+Quote Post
mititik
post Feb 6 2006, 03:26 PM
Post #94

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu am vazut si in Carrefour la un moment dat clestisoare din astea!

+Quote Post
elle_ni
post Feb 6 2006, 04:37 PM
Post #95

Incurabil

Eu am vazut si in Carrefour la un moment dat clestisoare din astea!

io's de la tzara si n-am vazut...si mai port si okelari  :(....deci, se'ntelege de ce nu am vazut, da?
aurelia, ma bazez pe tine...nu-i bai ca ajunge clestisorul cand vii tu in tara, io nu ma grabesc...mai stau si anul asta acasica cu bebe, deci nu ma rimelez decat la okazii, dar atunci imi place sa am oki de diva....am genele lungi, si daca le mai si intorc, sper sa nu ma gadil prea tare cu ele, da' daca e asa, le fac carare si le dau inr-o parte  ;D.

+Quote Post
elly
post Feb 6 2006, 05:07 PM
Post #96

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Mi-am luat eu azi clestisor de intors genele de la un magazin de cosmetice, a costat 15000! (lei vechi).
acum nu prea m-am dumirit eu cum se foloseste.......  :-X  ........ ca are si niste "tamburi" de cauciuc .........poate imi explicati si mie,  :)

multumesc mult!  :-*

+Quote Post
elle_ni
post Feb 6 2006, 05:27 PM
Post #97

Incurabil

elly, tu esti in BZ....l

as', aurelia, k te astept cu clestisoru' strain  ::).....e mai sigur asa, daca nu te pun pe drumuri, adica sa ai de unde-l cumpara, sa nu umbli special pentru mine...

bai, si sa stiti k okii Walpurgikai sunt nashpa....in pozele astea ...s-o vedeti in realitate, e suuuuuper-ba, adica superba, frumoasa foc...(io tot in poza am vazut-o, dar am vazut-o "intreaga" si e tzutz)...

+Quote Post
Aura
post Feb 6 2006, 09:46 PM
Post #98

Tratabil
**

Stai linistita Elena. Pe al meu l-am luat de la o drogherie de la colt. Ah  :offtopic:si mi-a picat si mie fisa....la multi ani si sa ai parte de un pui sanatos si inteligent.
Clestisorul se tine la fel ca cel de pensat - daca ati folosit vreodata. Cu parte unde este caciucul se prind usor genele de la baza cu atentie tinand ochii cat mai  deschisi. Cand simti ca ai apucat bine strange tare si numara pana la 10. Daca doresti poti repeta operatia.
Nu! incerca sa mai curbezi genele dupa aplicarea rimelului deoarece acesta le usuca si se pot faramita, rupe. Nu m-am ranit niciodata pana acum. Pentru persoane brunete care au gene de lungime medie spre lunga acest clestisor combinat cu tratament de ulei de ricin este solutia perfecta si extrem de ieftina.  ;)

+Quote Post
elly
post Feb 7 2006, 06:45 AM
Post #99

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

merci mult de explicatii  :-*  :-*  :-*

+Quote Post
kalua
post Feb 8 2006, 10:19 PM
Post #100

Musafir

Eu am avut saptamana asta revelatia rimelurilor: L'Extreme de la Lancome. Rimeluri de la firma asta folosesc de ani de zile, dar niciunul nu-i asa ca asta: nu incarca deloc genele, aproape nici nu se vede ca-s rimelate, le lungeste de numa, le curbeaza usor, ce mai, face genele perfecte.  :)

+Quote Post

58 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 04:03 PM