IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 10 11 12 13 14 >  
Reply to this topicStart new topic
> Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..
Diana.
post Jul 27 2010, 05:47 AM
Post #111

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Taxă pe obezitate, planificată în Germania
Un politician german şi-a exprimat intenţia de a impune o taxă pe obezitate, în ideea că prin acest impozit s-ar putea compensa cheltuielile de sănătate pe care le-ar genera boala. După cum informează site-ul zigonet.com, cel care a avut această idee este deputatul Marco Wanderwitz, membru al partidului creştin-democrat, condus de cancelarul Angela Merkel. „Trebuie să facem calcule şi să aflăm dacă uriaşele costuri generate de problemele cauzate de excesul de alimentaţie pot fi asumate pe termen lung prin sistemul de solidaritate sanitară. Mi se pare o cerinţă rezonabilă ca aceia care duc în mod voluntar o viaţă nesănătoasă să îşi asume şi responsabilitatea financiară pentru acest lucru“, a explicat Wanderwitz. Potrivit acestuia, cheltuielile sanitare aferente problemelor cauzate de obezitate sunt estimate la suma de 17 miliarde de euro, sumă care este în prezent plătită de către sistemul public de sănătate.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 13 2010, 11:12 AM
Post #112

Fondator eLady.ro

Universitatea din Baltimore propune un curs despre zombi
Tinerii care studiază la Universitatea din Baltimore, Statele Unite, au ocazia de a studia morţii vii, informează abclocal.go.com. Cursul despre zombi este predat de Arnold Blumberg, autorul unei cărţi intitulate „Zombiemania“, care studiază în amănunt filmele cu şi despre morţii vii. Programa cursului dedicat zombilor include vizionarea a 16 pelicule clasice cu morţi vii şi lecturarea unor reviste de benzi desenate dedicate aceloraşi personaje. La finalul cursului, studenţii trebuie să prezinte un proiect care poate consta fie în scrierea unui scenariu pentru un film cu zombie, fie în crearea unei poveşti cu morţi vii pentru serii de benzi desenate. Universitatea din Baltimore nu este însă singura instituţie din Statele Unite care oferă un astfel de curs: Colegiul Columbia din Chicago are un curs numit „Zombii în cultura populară“, iar Colegiul Simpson din Iowa propune un curs dedicat „Marelui Război al zombilor“.

+Quote Post
Jo-Anna
post Sep 14 2010, 11:45 PM
Post #113

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

da ma ca pe toate le stim amu , numai asta a ramas un mister (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2010, 11:51 AM
Post #114

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Omu` cind n-are ce face... inventeaza lucruri noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu care o fi relevanta cursurilor respective sau in ce fel largeste el orizonturile tinerilor invatacei... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Sep 15 2010, 01:09 PM
Post #115

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Pai sa stie ce masuri sa ia cand intalnesc unul. Intra in aceeasi categorie cu Masurile de prim ajutor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2010, 02:38 PM
Post #116

Fondator eLady.ro

Ajutor de şomaj pentru milionarii americani
În vreme de criză, chiar şi milionarii americani trăiesc din ajutor de şomaj. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, 2.840 de familii cu un venit de un milion de dolari au primit ajutor de la stat. În 2008, aproximativ 18,6 milioane de dolari din bugetul SUA au fost alocate ajutorului de şomaj. Potrivit Internal Revenue Service, au beneficiat de ajutoare 806 contribuabili cu peste două milioane de dolari venit şi 17 cu venituri de peste zece milioane de dolari. Oricum, este vorba de un procent mic, faţă de cele 9,5 milioane de contribuabili care în 2008 au beneficiat de ajutoare.

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 5 2010, 03:12 PM
Post #117

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Nu degeaba i se spune tara tuturor posibilitatilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2010, 05:17 PM
Post #118

Fondator eLady.ro

Pai daca la ei se intimpla asta, de noi ce sa mai zicem, ca avem sate intregi de "handicapati incapabili d emunca" care iau bani de la stat (aka de la mine, de la tine samd) dar ei dau cu sapa si-au masinile-n poarta, ca deh, sint saraci! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 8 2010, 02:32 PM
Post #119

Fondator eLady.ro

Cu toporul în bagajul de mână
O septuagenară a reuşit să păcălească, fără să vrea, forţele de ordine de pe Aeroportul din Luton, Marea Britanie, după ce a reuşit să urce în avion cu un topor în bagajul de mână. După cum informează absurdityisnothing.net, bătrânica şi-a dat seama că are toporul în geantă după ce a aterizat pe Aeroporul din Mahon, Spania. Pat Palmer, de 74 de ani, originară din Cambridgeshire, Anglia, a povestit că îşi luase toporul cu ea pentru a tăia lemne pentru casa sa de vacanţă de pe insula Menorca. „Sunt încă foarte şocată de ceea ce s-a întâmplat, nu pot să cred că detectorul de metale era blocat sau nu mergea în acel moment. Nici măcar nu ascunsesem toporul, pur şi simplu îl aruncasem la fundul genţii de voiaj. Jur că de fapt am vrut să îl pun în geamantan, nu în geantă“, a povestit septuagenara. În momentul controlului, agenţii i-au cerut femeii să îşi dea jos cureaua şi pantofii şi să îşi golească buzunarele. „Toporul e destul de ruginit, însă cred că poate produce cu uşurinţă daune aeronavei. Peste scurt timp, mă voi întoarce acasă, în Anglia, însă nu voi lua toporul cu mine. Nu vreau să mai am parte de o astfel de experienţă, mai ales în această perioadă, în care controalele sunt mult mai intense de frica atentatelor“, a mărturisit bătrâna. „Aeroportul nostru are standarde mai ridicate în ceea ce priveşte securitatea şi controlul bagajelor, atât cele de mână, cât şi celelalte. În cazul în care ceea ce s-a întâmplat este adevărat ar fi foarte şocant, însă pentru moment nu există dovezi“, a declarat un reprezentant al aeroportului.

+Quote Post
mititik
post Nov 8 2010, 05:52 PM
Post #120

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Nu inteleg aceasta stire: pai daca a trecut de toate controalele si si-a dat semaa dupa ce a coborat din avion, ce a facut de a ajuns la ziar: s-a dus singura si a declarat?

+Quote Post

14 Pages V  « < 10 11 12 13 14 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:03 PM