IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..
fortelady
post Jan 25 2008, 05:32 PM
Post #51

Musafir

nush (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aia pe care i-am vazut eu erau umani, era o pustoaica care-si tinea boyfriendu' in lesa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e drept ca nu aratau fiorosi.
sper sa vad d'astia mai multi si mai rai la concertul de la Haggard peste 2 -3 saptamani (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

edit: vorbesc de roackeri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu de ... altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Jan 25 2008, 06:12 PM
Post #52

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sweet, n-am citit, intr-adevar. pai si daca stau jos amandoi, nu dispare pericolul?
ce nebuni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
asgaard
post Jan 25 2008, 06:35 PM
Post #53

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

mie mi-a placut ca n-o lasa pe prietena lui sa faca nimic... ca nici pe pisica sau caine nu-i pui la treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deci viata de pet nu e asa rea (mai ales cine are pisica stie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Cindy
post Jul 8 2008, 11:46 PM
Post #54

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

A plecat la serviciu cu liliacul in sutien

O tanara din Marea Britanie a descoperit cu stupoare un pui de liliac in sutienul pe care il purta in timp ce se afla la munca.

Abbie Hawtkins a povestit ca a simtit niste vibratii ciudate in sutien dar a banuit ca este telefonul mobil care suna, informeaza Daily Mail, in editia electronica.

Tanara a ramas socata cand a descoperit in sutien un pui de liliac care dadea din aripi cu furie.

Se pare ca liliacul a intrat seara in dulapul victimei si s-a facut comod in sutienul ei.

"Prima data am fost socata cand am vazut ce am purtat in sutien dar mai tarziu mi-a parut rau pentru el. Era foarte dezorientat saracul", a declarat Abbie, in varsta de 19 ani, receptionista la Holiday Inn de la aeroportul Norwich.

"Nu am simtit nimic cand mi-am pus sutienul de dimineata din cauza ca eram inca ametita. Cu o seara inainte am baut putin alcool si dimineata m-am grabit sa plec la munca. In timp ce mergeam la munca am simtit ceva vibratii dar am crezut ca este telefonul mobil. La pranz mi-am dat seama ca e vorba de altceva cand am vazut ca telefonul meu nu sunase", a mai povestit Abbie.

Victima ciudatului incident se uimeste si ea cum nu a reusit sa isi dea seama ca are un "corp" strain in sutienul ei.

Cum naiba??!!?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si cum adica credea ca e telefonul mobil?! Unde isi tine ea telefonul mobil? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Foarte tare exprimarea:
"Tanara a ramas socata cand a descoperit in sutien un pui de liliac care dadea din aripi cu furie." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jul 8 2008, 11:49 PM

+Quote Post
happyCat
post Jul 9 2008, 12:16 PM
Post #55

Musafir

Eu pe asta cu liliacul n-am auzit-o! Mi se pare horror sa descoperi asa ceva, si mai ales in sutien!!Poate se bagase in compartimentul ala pentru burete, ca altfel ma gansesc ca il vedea si ea, chiar ametita cum era dimineata. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 9 2008, 04:57 PM
Post #56

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare, frate! Saracul liliac!

+Quote Post
Philia
post Jul 9 2008, 05:01 PM
Post #57

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu cred ca inlemneam!
Cum sa tii juma de zi liliacul in sutien si sa nu-ti dai seama??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 9 2008, 05:08 PM
Post #58

Musafir

Daca n-are altceva de bagat in sutien... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 10 2008, 04:43 PM
Post #59

Musafir

Un lucrator dintr-un cimitir din Tennessee a descoprit acest chip cand a taiat in jumatate trunchiul unui copac. Sa fie vreun spirit...?

(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/1376354.jpg)

+Quote Post
Fanny
post Nov 2 2008, 09:31 AM
Post #60

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Din ciclul: tot pe intuneric e mai bine.
O pana de curent īn Olanda a crescut natalitatea cu 44%
O localitate din estul Olandei a īnregistrat īn septembrie o creştere a natalităţii de 44 la sută. Evenimentul s-a produs la nouă luni după ce o pană de curent a lăsat cei 23.000 de locuitori ai comunei īn beznă, timp de aproape 50 de ore. Īn timpul celor două zile de īntuneric, o parte dintre familii s-au refugiat īn alte zone, iar alţii au preferat căldura ...plăpumii. Īn luna septembrie, municipalitatea a descoperit că naşterile au crescut cu 44 la sută, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Deşi ar fi necesară o creştere a natalităţii comunei, autorităţile nu intenţionează să recurgă intenţionat la asemenea măsuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

14 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:22 AM