![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banii, frumusetea si talentul se pare ca nu apara de prostie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu le doresc numai bine, dar stim cu toate cum se va termina minunatia asta de casatorie.
Sau o fi numai un PR-gag? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Un iPod Touch de 16 GB a explodat în buzunarul pantalonilor unui baiat de 15 ani, cauzandu-i arsuri de gradul 2. Potrivit news.cnet.com, tânărul se afla la şcoală şi "a auzit un sunet puternic imediat după aceasta simţind că piciorul său a fost ars". Băiatul "şi-a dat seama că iTouch-ul său a explodat şi a luat foc în buzunarul pantalonilor săi. Reclamantul a fugit la baie şi şi-a scos pantalonii care ardeau cu ajutorul unui prieten. iTouch-ul Apple a ars buzunarele pantalonilor reclamantului A.V. ajungând la lenjeria intimă din Nylon/Spandex, şi i-a ars piciorul". În urma exploziei, reclamantul a suferit arsuri de gradul doi şi cere daune în valoare de 225.000 de dolari. Potrivit unui reprezentant Apple, compania nu doreşte să comenteze incidentul. (Antena3) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
A luat bataie si s-a maritat cu el (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , pai sa nu-i scurteze si viata, barbatul asta "minunat" al ei. Mie mi se pare aproape imposibil da poate ma insel ca o data ce a fost batuta de prietenul ei sa n-o pateasca din nou.
OMG saracul baiat, bune "extrem" ipod-urile astea de la Apple (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In 2007 in Europa s'au pierdut in aeroporturi 47 milioane bagaje. Cica s'a pus Uniunea Europeana la anchetat... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Unul dintre ele cred ca e al meu. Nici acum nu am obtinut nimic de la compania care opera zborul. Desi le-am trimis nu stiu cate mailuri, nu am primit alt raspuns decat "ne pare rau pentru incident. Nu e vina noastra, e vina lucratorilor de pe aeroport care au manipulat bagajele. Pe viitor sa va faceti asigurare. Iata care sunt pasii pentru procedura de obtinere a despagubirilor." Le-am trimis de fiecare data tot ce au cerut, m-am prevalat de prevederile europene in materie, dar nimeni nu a parut impresionat. Si oricum banii pe care i-as fi obtinut nu cred ca faceau nici cat valiza si un sfert din ce era in ea. Sa imi fie invatare de minte: 1. sa nu mai zbor fara sa imi asigur bagajele si 2. sa nu mai merg in viata mea cu low cost. Atata dai, atata face. Bine macar ca am apucat sa aterizez.
Cat despre anchetele UE...sa mai traim noi pana vom vedea rezultate. Ca la aia birocratia e mai rea decat la noi. Pana atunci ma bucur de initiativa Parlamentului European, care in marea lui intelighentie a scos un ghid (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) intitulat “Limbajul neutru din punct de vedere al genului in Parlamentul European”. În opinia intiatorului, cuvinte precum “doamnă” şi “domnişoară” pot să ofenseze femeile! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Tot din putul gandirii mai citez "Tot la disparitie sunt condamnate si alte cuvinte din engleza in care apare termenul “man”(barbat), cum ar fi: policeman (politist), fireman (pompier), salesman (vanzator) etc. Dealtfel, corectitudinea politica a gasit expresii inlocuitoare pentru aceste cuvinte: police officer (tradus in mod stupid ca “ofiter de politie”), firefighter (pompier), sale agent (tradus ca “agent de vanzari”, de parca “vanzator” ar suna “degradant”!). Până şi man-made (creat de mâna omului, manual) ar trebui să fie înlocuit cu sintetic sau artificial! Însă, în sens invers, şi la numele prea “feminine” ale unor profesii ar trebui să se renunţe. Din această categorie fac parte: air hostess (însoţitoare de zbor), manageress (directoare) sau cinema usherette (plasatoare)! Se va menţine, totuşi, termenul de midwife (moaşă), pentru care nu există o versiune „masculină” în limba engleză. Rămân în vigoare şi waiter/waitress (ospătar/ospătăriţă)." |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Aseara vorbeam si eu cu o prietena despre initiativa de a se renunta la doamna / domnisoara si a se folosi alte titulaturi. Dar cu vecinii cum te saluti? "Buna dimineata, membra in asociatia de locatari X-ulescu?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Astia au probleme grave de rezolvat si se leaga de flecustete (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
AMERICANCELE - MAI BINE FRUMOASE DECIT DESTEPTE!
Tinerele puse în faţa propriei imagini reflectate în oglindă sunt pline de contradicţii. Cel puţin aşa reiese dintr-un sondaj efectuat de postul american de televiziune Usa Oxygen. 25 la sută dintre doamnele intervievate au mărturisit că ar prefera să câştige programul TV „America's Next Top Model“, decât un premiu Nobel. Aşadar, pe de o parte, aspectul exterior pare determinant, acesta fiind deseori condiţionat de stereotipurile propuse de mass-media, însă, pe de altă parte, din răspunsurile doamnelor intervievate, rezultă şi o dorinţă de a pune în valoare alt tip de frumuseţe, cea interioară. De exemplu, 75 la sută dintre cele 2.000 de respondente, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, s-au declarat dispuse să renunţe la podoaba capilară dacă în acest fel ar salva viaţa unui necunoscut, suferind astfel o anumită modificare estetică, fie ea şi reversibilă. Cu toate acestea, un sfert dintre respondente au recunoscut că ar accepta ideea să îşi vadă prietena cea mai bună pentru totdeauna grasă, dacă asta ar fi o garanţie că ele ar rămâne slabe. Să fi trecut oare timpul prieteniilor adevărate? Nu s-ar părea, având în vedere că, potrivit aceluiaşi sondaj, 88 la sută dintre respondente ar renunţa fără probleme la celular, bijuterii şi trusa de machiaj pentru a-şi ţine aproape o prietenă. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Craiova, fără apă
Trei zile fără apă la robinet, de asta au parte craiovenii la acest început de săptămână. De pe 10 până pe 12 august, în Bănie este restricţionată furnizarea apei în mai multe intervale de timp. Astăzi şi mâine, apa este restricţionată între orele 11.00 - 17.00 şi 23.00 - 5.00. Vor fi afectaţi abonaţii din cartierele Lăpuş-Argeş, Lăpuş, Bariera Vâlcii, Brazda lui Novac, Calea Bucureşti, Rovine, Centru, Corniţoiu, Craioviţa Nouă şi George Enescu. „În vederea remedierii unor avarii produse la conductele de transport al apei potabile, pe firul II Işalniţa - Şimnic, conducta Premo Dn 1200, în zona Valea Şarpelui şi aducţiunea Izvarna, conducta Dn 1000, în zona Beharca, reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia SA anunţă restricţionarea furnizării apei potabile“, a precizat Mihaela Chiriţescu, de la Biroul relaţii cu publicul din cadrul CAO. Aceasta a mai precizat că nu vor fi afectaţi locuitorii din cartierele Brestei, Catargiu, 1 Mai, Romaneşti, Calea Severinului, Valea Roşie şi Făcăi. Tot astăzi rămân fără apă şi locuitorii din cartierul 1 Mai, de pe strada Victor Papilian, respectiv de la blocurile F, H, B şi G. Şi căminul de bătrâni din zonă, precum şi Punctul termic nr. 4 din cartier vor fi afectate. De data aceasta, avaria este mult mai gravă întrucât s-a fisurat conducta care alimentează cea mai mare parte a oraşului cu apă de la Izvarna. Avaria apărută ieri-dimineaţă l-a pus pe furnizorul de apă al urbei în imposibilitatea de a-i anunţa pe craioveni, în timp optim, că vor rămâne pe uscat. |
|
|
![]()
|
|
Si-a operat sotia de opt ori, ca sa o transforme in...femeia perfecta!
Reza Vossough a facut din infrumusetarea sotiei sale cel mai ambitios proiect. A operat-o de nu mai putin de opt ori cu scopul declarat de a o transforma in femeia ideala. Imaginea alaturata il arata pe Reza (in centru) la treaba, in timp ce ii face sotiei sale un implant mamar. Sa nu credeti ca doamna Cany este la prima operatie de acest gen. A ajuns la a treia. Inainte ca medicul de 48 de ani sa se apuce de remodelarea trupului sotiei sale, femeia avea niste proportii generoase, dar... sani foarte mici, aripioare, burtica, pungi sub ochi si exemplele pot continua. “Cand ne-am cunoscut, eu lucram in domeniul gastronomic”, a marturisit Cany, in varsta de 33 de ani. Nici nu e de mirare ca silueta ei a avut serios de suferit din aceasta cauza. Cum, probabil, Reza nu se inscrie printre cei 89% dintre barbati care considera ca femeile plinute sunt mai bune in pat, medicul s-a pus pe crestat, grefat, inlaturat, implantat, injectat…Totul pentru a-si transforma sotia intr-un adevarat model de frumusete feminina. Costurile operatiilor la care a fost supusa Cany se ridica la nu mai putin de 20.000 de euro, insa adevarata provocare financiara, spun cei doi, a fost reinnoirea garderobei, mai ales dupa operatiile de marire a sanilor. “ Pervers? Nu, pe masa de operatie, cu fata acoperita, arata ca orice alta pacienta ”, a marturisit Reza, “insa cel mai interesant este sa faci lucrurile mai bine decat mama natura”, a adaugat el. (IMG:http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300/Oct2009//60381947.jpg) Sani uriasi, expusi intr-un parc din China! Locuitorii din Foshan City, China, sunt de-a dreptul revoltati dupa ce o sculptura indecenta a fost expusa intr-un parculet din oras. “Parcul era locul ideal de relaxare pentru mine si familia mea. Acum, insa, de fiecare data cand venim, fiul meu este de-a dreptul hipnotizat de aceasta sculptura, abia mai reusesc sa-l iau de acolo”, a declarat un parinte. Atat parintii, cat si profesorii de la gradinitele si scolile din zona au protestat impotriva amplasarii sculpturii in parc, care reprezinta o tanara cu un bust imens. Si o educatoare care a iesit cu cei mici in parcul cu pricina a ramas de-a dreptul socata cand a vazut statuia. “Fetitele s-au speriat, au inceput sa planga si ma tot intrebau daca si lor le vor creste sanii la fel de mult, iar baietii radeau in hohote. Nu este posibil asa ceva”, a declarat revoltata femeia. Reprezentantii parcului au declarat ca este normal ca sculptura sa creeze controverse, doar este vorba despre o opera de arta! (IMG:http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300/Oct2009//60381867.jpg) Prezervativul cu dinti… arma contra violatorilor! Sonette Ehlers, o femeie din Africa de Sud, tara considerata epicentrul abuzurilor sexuale, a inventat un dispozitiv anti-viol, numit Rapex. Prezervativul este realizat special pentru femei si are dinti la fel de ascutiti ca cei ai unui rechin, capabili sa atace orice “musafir” nepoftit. Dar atentie! Zimtii sunt dispusi astfel incat sa permita penetrarea, dar “musca” de indata ce penisul iese din vagin. Barbatul are dureri atat de mari, incat femeia poate profita de ocazie ca sa fuga. Mai mult decat atat, dispozitivul nu poate fi inlaturat decat chirurgical, iar odata ajuns la spital, violatorul poate fi retinut de politie. Cu toate acestea, multi se tem ca dispozitivul ar putea sa nu-l raneasca atat de tare pe agresor, iar acesta, intr-un acces de furie, si-ar putea ucide victima. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:18 PM |
|