![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
Salutare,... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu intru f des pe forum,caci sunt ocupata cu scoala,insa atunci cand am nevoie de un sfat,apelez imediat la "forum elady" (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Mai nou,mi-a intrat in cap,sa-mi iau de sarbatori un stepper!...Am la dispozitie aproximativ 400 ron. Nu stiu daca as face bine alegand sa-mi cumpar unul,avand in vedere varsta mea [14 ani]...Am avut o bicicleta fitness dar am inlocuit-o cu una normala,apoi am incercat rolele,insa pe acestea nu le pot folosii zilnic. ...Nu stiu sigur ce rol are stepperul asta,dar nu cunosc ce altceva sa-mi cumpar... Ati putea sa imi spuneti care credeti ca este cel mai bun aparat pt slabit,sau eu stiu... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by stef...: Dec 8 2008, 07:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Orice aparat ajuta la imbunatatirea conditiei fizice, dar nu stiu cate dintre ele te ajuta sa slabesti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Citeste topicul de Pilates , cauta niste filmulete pe youtube, eventual incearca sa inveti unele dinre ele si daca-ti plac, cumpara CD-ul si practica-le constant. Vei observa ca muschii se lungesc, devii mai gratioasa si te simti excelent. E o investitie mult mai buna, in opinia mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca era mult mai buna bicicleta statica....adica, eu nu m-am dat jos de pe stepper niciodata uda leoarca si gafaind...in schimb de pe bicicleta (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
poi nu stiu ce sa spun. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ..adica as face niste exerciti pilates doar ca stiu sigur ca nu o sa ma tin de ele...
...asa daca am un aparat mai il bag si pe el in seama...nici nu stiu ce sa fac...sunt doar hotarata sa dau jos burtica si "shunculitele" din parti..[sper ca intelegeti la ce ma refer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ]....am renuntat la dulciuri,si bla bla bla ..insa nu vad diferenta,parca mai rau ma ingras...am zis sa incerc totusi si un aparat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Persevereaza.....rezultatele in cazul burticii se vad cel mai greu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pai daca nu te tii de treaba acasa, inscrie-te la o sala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stef, fara suparare, puiule, ce note iei la romana? Vrei, te rog, sa incerci sa scrii corect? Multumim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Merge si cu stepper-ul daca faci o ora pe zi in ritm alert slabesti. Eu am slabit, dar faceam o ora la sala pe stepper cu instructor. Mie stepper-ul mi-a placut cel mai tare dintre toate programele, dar faci niste muschi la picioare dupa mai mult timp de stepper.
This post has been edited by Master of Norules: Dec 8 2008, 08:59 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:25 AM |
|