![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
A, deci inseamna ca nu sint singura care s-a umplut de matreata de la pantene... ptiu! cred ca mai am nizoral in casa. la noi a fost frumos ca eu cum l-am luat asa mi-a placut mirosul ca l-am trimis si pe sotul meu sa se spele cu el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si dupa 30 de minute ne uitam unul la altul si ne scarpinam de zor in cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...si matreata siroia pe umeri (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) deci e o tzeapa de zile mari pantenul |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu, tu, dar de la un scalp curat, sanatos, alb-rozaliu , fara picatura de matreata la porcaria dn capul meu... mai, dar eu m-am speriat la cit de repede a aparut! Foarte ciudat!
... sa stii ca astia pun detergent de rufe in el, ca altfel nu-mi explic! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o suna exagerare si la mine dar nu-i. actioneaza instant. ca nessul. n-am vazut si patit asa ceva niciodata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) pe urma am spalat WC-ul cu el... mirosea foarte frumos (buda) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ptiu, si eu l-am aruncat fix in cos! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am pierdut ocazia sa-mi parfumez suplimentar buda! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
e strigator la cer ce produse se vand la noi in supermarketuri, eu sunt patita
nu mai spun ce urat pute capul de la balsamul pantene eu intr o perioada credeam ca e devina scalpul pana cand mi am dat seama ca atunci cand veneam de la coafor totul era in regula (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ce sa mai vorbim de creme care la fel mai bine nu m as da ma intreb pasta de dinti sigur si aia are ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mie imi mergea bine cu pantene anti matreata (dar numai cu asta), pana cand a aparut si la noi clear. nu-l mai schimb, nici un alt sampon nu imi prieste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Sa stiti ca si eu am patit-o cu Pantene,acum vreo 2 ani cand influentata de reclame peste reclame la tv,prin reviste,peste tot erau reclame la Pantene si bineinteles ca l-am achizitionat si la fel ca si Maat imediat dupa ce m-am spalat si uscat am observat cojitele,eram plina,de atunci nu am mai folosit.Aaaaaaaa,mi-am mai adus aminte ca si de la un sampon din gama Herbology am patit la fel insa cu acesta dupa cateva spalari eram plina de coji,ce sa zic.....!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
La mine Pantene, Dove, Wash and Go, imi fac matreata sau imi ingrasa parul si mai tare. Parul meu are o tendinta de ingrasare, dar matreata n-am avut niciodata.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa vedeti patanie cu un sampon profi de salon.
Am fost sa ma coafez si sa ma spal pe cap si m-am trezit cu coji si tot tacamul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cu o falca-n cer si una-n pamant m-am dus la salon sa fac tam tam ca nu e posibil, ca eu am mai folosit Wella si ca niciodata nu mi s-a intamplat asa si sa-mi zica ce mama ma-sii mi-au pus in cap si chioamba aia de la salon mi-a zis ca s-a terminat Wella si ca au luat si ele Pantene si au pus in sticla pana le vine comanda. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Acum am pus 3 fiole de ser pentru scalp ca sa-mi dreg problema cat de cat si sa pot iesi in lume! Pe parul meu negru este evidenta orice cojita albicioasa. Trebuia sa-i reclam la protectia consumatorului! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De acum ma duc cu samponul meu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
oaiii...ce naspa situatie! eu nu am folosit cred niciodata pantene, dar m-am uitat aici pe forum si am vazut numai pareri proaste la adresa lui. ce o avea oare?
eu cu un singur sampon am patit situatii gen matreata sau cojite, corona. nici nu mai stiu de la ce firma e, l-am luat din curiozitate ca nu mai auzisem de el pana atunci, si ma rog..scriau chestii faine pe tub. dar l-am folosit numai de cateva ori si atat. nivea iarasi nu imi place . cu garnier ma inteleg bine, dove... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:00 AM |
|