![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
In afara de Clear orice am testat din piata a dus la rezultate dezastruoase pentru pielea capului meu. Le-am incercat pe toate din supermarket inclusiv Pepa - sampon de urzica, inclusiv sampoanele de copii, asa ca de vreo doi ani de cand a aparut m-am axat doar pe Clear cu mici variatii de Head&Shoulders Mentol.
In cazul meu Dove a fost cel mai dezastru sampon folosit. Winu |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Il pot denumi chiar groaznic:Scharwzkopff sau Testanera,denumirea din Italia iar Nivea nu este nici el departe!
Mie mi_a priit Garnier,Pantene si Head and Shoulders!Surprinzator a fost si Johnson Baby de levantica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu mi-am luat un sampon bio. Sincer, mi se pare doar ok, nicidecum oau. Dar, cel putin, stiu ca nu mai bag porcarii in el. Pacat ca se ingrasa la fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De care?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Cu urzica. Cattier. L-am luat din Plafar.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Sampoanele de la Avon, Naturals.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 18-October 14 Member No.: 12,636 ![]() |
Buna fetelor,
Si eu m-am"luptat" cu matreata de fffff multe ori...dar am gasit rezolvarea.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 45 Joined: 23-February 15 Member No.: 12,763 ![]() |
Deschid acest topic pentru ca am patit-o rau de tot. Am folosit ieri (dupa o pauza de la marca asta de vreo 12 ani ) samponul Pantene pro V. De ce naiba l-oi fi cumparat, nu stiu! Eu nu am avut matreata sau vreun semn de xirodermie niciodata in viata! Dimneata, la cafea , jumatatea mea imi zice:"mai, cind ai fost afara ai stat pe sub vreun copac?" eu "nu, ce-ti veni, de unde ai scos-o pe-asta?" el: "mai ai ceva in par, nu stiu..." Ma duc si ma uit in oglinda: sint PLINA DE COJI in cap, matreata la greu! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... Asa ca va inchipuiti ce caruta de nervi am in momentele astea! Mama lor cu porcariile lor de produse! L-am aruncat fix la gunoi. Si samponul, si balsamul (pe asta l-am aruncat nedesfacut!) Pentru stoparea caderii parului un produs ok e si Halier un supliment din plante! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:23 PM |
|