IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Din gradina, flori si legume
Laryss_A
post May 25 2008, 10:14 PM
Post #61

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Foarte frumoase florile voastre ! De gradini nu mai zic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Apropo de Azalee, am una in ghiveci, o minunatie cand infloreste. Iaca :

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Azalee.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post May 26 2008, 08:43 AM
Post #62

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce frumoase sunt o sa-mi iau si eu una la ghiveci sau o gardenie si cand mai ajungem in Ciucas o sa-mi iau si un rasad de rododendron. Si eu iubesc tare azaleele.

+Quote Post
Laryss_A
post May 26 2008, 09:26 AM
Post #63

Incurabil

Am si eu rododendron dar ii tin foarte putin florile. E normal?

+Quote Post
Master of Norule...
post May 26 2008, 09:35 AM
Post #64

V.I.P.

E o perioada cand infloresc sfarsitul lui iunie parca si nu tin mult florile. In Ciucas d-aia ii zice muntele rosul ca sunt zone mari cu rododendron, acolo infloresc si se scutura pe rand in functie de pozitia fata de soare, dar nici acolo nu tin mult. Mai raman boboci si altele se scutura si d-aia poate perioada e putin mai lunga acolo. Oricum merita prins o data cand sunt infloriti e tare frumos.

+Quote Post
Laryss_A
post May 26 2008, 09:37 AM
Post #65

Incurabil

A fost inflorit acum, la inceput de mai. Poate l-a pacalit vremea..

+Quote Post
Master of Norule...
post May 26 2008, 09:44 AM
Post #66

V.I.P.

Daca e cald infloreste mai repede dar acolo pe munte nu-i chiar asa cald si infloreste mai tarziu. Pe Bucegi sapt. trecuta inca mai erau fasii de zapada. Ciucasul e mai jos, dar tot nu-i asa cald ca la altitudine mai joasa.

This post has been edited by Master of Norules: May 26 2008, 09:46 AM

+Quote Post
Valentina30
post May 26 2008, 09:06 PM
Post #67

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

QUOTE(Valentina30 @ May 25 2008, 01:50 AM) *
ultimele inflorite: ( ... )

Imi cer iertare, Maat, daca am gresit postand link-urile si nu direct pozele.
Activez pe cca 10 forumuri specializate pe gradinarit sau cu arie distincta de gradina.... si pe nici-unul nu a fost un impediment postarea de link-uri catre albumul de poze. Dimensiunile acceptate (ale pozelor ce pot fi postate direct pe forum) sunt diferite de la un forum la altul si mi-e destul de greu sa redimensionez mereu pozele, asa ca am preferat varianta cu link-urile. Aceasta varianta este chiar recomandata pe unele forumuri intr-ucat nu incarca inutil spatiul forumurilor si nu afecteaza afisarea rapida a paginilor.
In fine, sper sa fi fost destul de explicita de ce am postat link-urile si nu pozele... dar te asigur ca nu te voi mai deranja.
Imi cer inca o data scuze.

+Quote Post
Diana.
post May 26 2008, 09:16 PM
Post #68

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu trebuie sa redimensionezi absolut nimic, iubita, tot ce trebuie sa faci e sa bagi linkul dupa ce apesi imaginea asta: (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/poza.jpg) pe care o vezi dupa ce apesi butonul cu raspunde si iti apare editorul de text, e in dreapta drop-down- ului cu zimbaretii; in casuta pup-up care iti apare pui linkul direct catre poza.
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Imi pare rau ca nu intelegi si ca te-ai suparat ca ti s-a atras atentia, desi nu e pentru prima data... eu ce sa mai zic ca am stat sa editez atitea poze?!
Sint topicuri intregi despre asta la forumul de ajutor (ba chiar se explica si de ce nu e voie cu linkuri) si se specifica extrem de clar in regulamentul forumului ca nu e voie cu linkuri directe in forum.
Dupa cum ai observat, toate membrele active nu au probleme cu atasatul unei imagini, deci nu e chiar atit de greu, in fond vorbim de apasat un buton in plus. Totul este sa existe putina bunavointa.

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 08:11 PM
Post #69

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am uitat sa raportez. duminica mi-am petrecut TOATA ziua in gradina, asta dupa ce-am fost intr-un magazin specializat in plante (si-am innebunit pe jumatate de incantare)

am 5 jardiniere cu muscate (curgatoare si ne-curgatoare). Viu cu poze mai incolo. si-n rest mi-am plantat rosii, ardei, ierburi aromate. sint taaaare tare incantata.

+Quote Post
Laryss_A
post May 27 2008, 10:49 PM
Post #70

Incurabil

Ador muscatele in jardiniere dar nu-mi place de nici un fel cum miros. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Sunt foarte viu colorate si dau bine, sunt "pline" jardinierele cu muscate dar am ajuns dupa fix aceleasi criterii sa prefer pentuniile. Petuniile insa sunt mai sensibile si cam in fiecare an mi s-a intamplat ca o jardiniera cu petunii sau doua sa-mi moara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:45 PM