![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pescarush, sa stii ca nu zici rau ce zici tu acolo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E foarte posibil sa joace totul pe o singura carte.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Renegade eu cred ca tie ti-ar fi placut sa te nasti printre musulmani, sa poti avea doua trei sotii si sa fii tu fericit. Suntem cu totii mici egoisti si ne-am dori sa se invarta totul in jurul nostru si sa avem ce ne dorim dar uite domle ca nu se poate. In viata trebuie sa facem alegeri fie ca ne convine sau nu. Ai o familie si nu vrei sa o parasestri pentru amanta, atunci stii ce ai ales si axeaza te pe asta, mai ales pe copii aia care nu au nici o vina ca tu nu te-ai maturizat inca.
Si apropo, trecutul nu-l putem sterge cu buretele si nu-l putem uita mai ales daca doare. Iar uneori chiar meritam sa suferim din cauza asta... Normal ca te-a lasat amanta cand dupa un an de relatie tu ai convingerea ca vrei sa ramai langa sotie si parerea mea personala este ca tu acum nu trebuie sa te gandesti cum sa faci sa uiti ca ai iubit-o, ci sa te gandesti cum sa faci sa fii mai putin egoist. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... deci, da... asta este raspunsul meu la aceasta "destainuire".
Asta 1. 2. Eu personal bag mana in foc ca "Renegade" nu este un barbat. Barbatii cu o viata sexuala atat de activa (foarte activa, dupa cum spune) atat acasa cat si pe langa casa intra pe forumurile de muieri sa se planga ca au o depresie dupa despartirea de amanta si sa ceara sfaturi de la femei. What??!!!?? Barbatii sunt straini de cuvantul depresie, aia e boala de muieri.. Deci ar fi pentru mine primul barbat pe care il aud ca _recunoaste_ ca sufera de depresie. Si asta pe un forum de femei. 3. Dar hai sa-mi spun si eu parerea despre poveste. Un barbat "happilly married" dupa capul lui, dar cu o amanta cu care are o relatie bazata mai mult pe sex dar pe care o "iubeste" (se pare cam la fel de mult pe cat isi iubeste sotia ... respectiv atat cat nevoile lui fizice si psihice sa fie satisfacute ... in rest Dumnezeu le-ajute pe respectivele) sufera de o depresie "post-partum". Pai cum sa nu ne fie mila de tine. Draguta, tu vrei de la femei niste sfaturi cum sa nu mai suferi pentru ca nu o mai poti avea pe amanta a carei viata si fericire pe tine te intereseaza cam cat negrul sub unghie? Eu sper ca sotia ta sa afle si sa scape de unul ca tine! Pariez ca tu crezi ca ea daca nu stie despre tine si amanta ta e fericita ca la ea acasa totul e roz, iar tu esti viteazul erou care ii patreaza aceasta fericire ascunzandu-i drama ta interioara. Mu merita sa-si piarda viata in parodia asta de casnicie si tu esti cel care o obliga sa faca asta. Asta e respectul si dragostea ta pentru ea. Problema ta cea mai mare nu e ca ce fel de om esti tu si ce parodie de familie, dragoste, incredere si respect esti in stare sa ii oferi sotiei tale minunate. Si nici ca cealalta fata pe care o "iubesti" ar merita si ea mai mult decat scaparile tale de om refulat. Ci ca tu suferi acum de depresie. In concluzie nu-ti pasa de nimeni si nimic ce nu este propria ta persoana, si nici macar nu esti destul de destept ca sa vezi asta, mai ai si indrazneala de a sustine ca le iubeste pe aceste doua femei. Ma scuzati ca aceasta "destainuire" nu ma induioseaza la lacrimi. S. |
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna! sunt nou pe acest forum si se pare ca ma deosebesc prin numele de user,deci sunt la masculin. Am 24 de ani si cer sfatul vostru de zeitze ce sunteti...
Acu' ceva timp in urma intr-un sfrasit de iarna prin februarie am intalnit o tipa de pe internet,pana sa ne cunoastem face to face am vorbit ceva timp pe messanger. saptamana de fluff talk pe net trece si fata fiind dornica sa vada printul se urca in masina personala si strabate un kilometraj de 10 la numar..ajungem ne cunoastem...lucrurile avanseaza in relatie enorm.trebuie sa prezicez ca,daca era spatiu faceam sex la prima intalnire..lucru asta se materializeaza din dorintza ei arzatoare si o facem la al 2 lea date in masina ei...sa nu mai lungesc atat trec direct la esentza... s-au intamplat multe in relatia noastra de la iesiri in club pana la deplasari la nunti in alt judetz. persoana despre care povestesc: studenta la medicina anu 6...eu terminand doar liceul pedagogic... tipa are o placere excesiva in a consuma alcool si nu orice bautura,doar vodka..problemele au si aparut cand intr-o seara sub influentza acestei licori se trezeste vorbind sa supana unui amic din anturaj ca s-ar freca cu el dar numai cu prezervativ..in fine m-a impacat cu gandul ca in asta seara o facem neprotejat,am trecut peste...chestia cea mai penibila care nu am putut s-o mai suport fiind dansul ei egocentric si placerea obsesiva de a face pasul din ringul de dans pe cub si de pe cub pe bar...tipa era manga de beata dar dansul ei starneau privirile masculilor ce nu se puteau stapani si se ofereau sa-mi cinsteasca prietena ce se dastrabala pe bar cu vodka. placarea din club fiind data de ea fiind si ultima clienta evident... intr-o seara tarzie ,aproape spre dimineatza,dupa ce dansase cu patima pe barul fermecat ni se facuse foame si trebuia sa gasim un restaurant ....inspre drum o trecuse o lipsa si nu mai avea rabdare pana la primul wc din cale..isi dadu drumu pe statuile ce erau in plin centru orasului..ajungem la mc drive sa comandam de mancare,ca restaurantele erau inchise...incepe sa intre in discutii cu alti alcoolici,mai mai sa o bata aia ca vorbea tare arogant... am trecut si peste asta...ne-am despartit de 3 ori,i-am dat 3 sanse, apromis ca nu mai bea ca isi controleaza limbajul..a 4 oara am vrut sa na impacam dar prea tarziu isi gasise unu cu bani asa cum mi-a dat de inteles si mie. ea este o fata da bani gata obisnuita sa fie scoasa de maimutoi in oras la mall,sa i se serveasca la 4 dimineatza pizza si toate cele...pe vremea cand am cunoscut-o nu era asa,stia ca nu am bani nici de tigari..se oferea sa faca cinste sa ma plimbe cu masina,sa-mi faca toate poftele..sex etc...facultatea incepuse sa o faca la mine in pat..nici bine nu ma trezeam dimineatza ca fata era in fatza portii mele dornica de sex... un scriitor zicea " o femeie se simte sexy si frumoasa cand este dezbracata,iar cand se dezbraca singura se simte ca o sluta." chiar nu inteleg de ce nu imi lasa placerea sa o dezbrac. ne-am despartit se pare definitiv,doar eu insistam mai mult a 4 a oara..ultima discutie cu mine a fost una de genu" ca nu suntem compatibili" ca asa i-a zis prietena ei... a fost un tam tam mare....ea de ziua ei m-a avut pe mine alturi eu de ziua mea asteptam macar un mesaj din partea ei... in cele din urma am pus pozele si filmele in care dansa streap-tease pe net..mi-a venit politia acasa cu mandat de perchezitie,dar ce sa stearga? pozele din calc si au intrat abuziv fara sa lase vreu preoces verbal semnat de cine era acas... trecand de la una la alta vreau sa mentionez ca ma imbatasem foarte tare intr-o zi..doream sa mor..bausem 1 litru de vodka sa vad si eu cum e sa mori o secunda. intre timp ea vorbea cu mama mea la tel si ii spunea ca n-o intereseaza viatza mea...cat eram cu ea imi spunea " cosmin,sa nu ma lasi,sa nu ma parasesti,sa nu imi faci rau" cum se schimba fetele in tarfe nicinu iti vine sa crezi...acu zice ca ea e stapana pe sentimentele ei...normal din moment ce am educat-o" fata mea da mustatza jos,rade-te acolo jos,aranjeaza-te" acu logic e..ca trac la ea baietii ca mustele la rahat... acu nu mai simt nimic pt ea dar nu mi-o scot din minte... This post has been edited by cosminutzu: Jul 23 2008, 06:56 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca a devenit o obsesie pentru tine. Mie mi se pare ciudat ca exista astfel de femei. Chiar e tragica situatia daca e adevarata. Ea are mari probleme daca se manifesta astfel.
Dar probabil nici tu nu prea stii ce doresti de la o femeie daca totusi ii duci dorul, desi ii dezaprobi comportamentul. Ar trebui sa te autoanalizezi lucid, sa iti limpezesti gandurile si sa mergi mai departe. Si nu in ultimul rand, afla mai intai ce vrei. Cand vei afla, lucrurile vor fi mai simple pentru tine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 22-November 06 From: Arad Member No.: 733 ![]() |
Povestea este cusuta cu ata alba...parerea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestea este cusuta cu ata alba...parerea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sa nu mai zic...imi povestea de trecutul ei..cum se taia cu lamele pe picioare,recunosc si eu am trecutul meu..dar am incercat sa-i explic..treim momentul prezent si nu in trecuturile noastre individuale. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... si mie mi se pare neverosimil.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trecand peste faptul ca povestea asta are detalii pe care nu vroiam neparat sa le stim si ca tind sa cred numai jumatate din ea, daca e asa cum zici tu si ti-a facut atatea probleme fata respectiva, ar trebui sa-ti gasesti preocupari care sa te faca sa uiti de ea. Postand pe forum iti alimentezi amintirile si nu treci peste ce a fost, ci readuci in mintea ta totul. Si tot asa...
|
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trecand peste faptul ca povestea asta are detalii pe care nu vroiam neparat sa le stim si ca tind sa cred numai jumatate din ea, daca e asa cum zici tu si ti-a facut atatea probleme fata respectiva, ar trebui sa-ti gasesti preocupari care sa te faca sa uiti de ea. Postand pe forum iti alimentezi amintirile si nu treci peste ce a fost, ci readuci in mintea ta totul. Si tot asa... pai chesti dureroasa e ca nu au avut mandat de perchezitie..ci sa aflu ca au intrat in compu meu si au sters toate pozele inclusiv cu mine cu acordul mamei mele care nu e de partea mea, ci tine cu dreptatea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:14 AM |
|